Cum să fixați o bara de protecție din metal sau plastic cu apă caldă

Există ceva mai frustrant decât un Bender de Fender? Dents și dunează în bara de protecție vă pot arunca cu adevărat starea de spirit și aspectul mașinii dvs. Dar nu te teme! De fapt, puteți elimina denturile minore fără ajutorul unui echipament profesional sau fantezist. Tot ce aveți nevoie este o apă fierbinte și un grăsime de cot. Pentru a face munca mai ușoară, am răspuns la câteva întrebări frecvente despre proces.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Are lucrarea de apă fierbinte pe barele de protecție din metal și plastic?
  1. Imagine intitulată Fixați o bara de protecție cu apă caldă 1
1. Da, poate ajuta la eliminarea dents de la barele de protecție din metal și din plastic. Umpleți o oală cu apă și aduceți-o la un fiert de rulare. Turnați cu atenție apa peste suprafața dent pentru a încălzi metalul. Permiteți metalului să se flexeze și să se întoarcă la forma sa originală. Dacă bara de protecție este plastic, împingeți dent din spate după ce vărsați apa fierbinte peste ea.
  • Nu apăsați dent din metal ca și cum ați fi pentru o bara de protecție din plastic.
  • Este posibil să nu puteți elimina toate denturile din bara de protecție din metal.
  • 2. Se toarnă apă rece peste zonă pentru a ajuta bara de protecție să-și păstreze forma. Dacă bara de protecție este plastic, continuați să apăsați dent din interior până când este complet îndepărtat. Apoi, turnați o oală plină de apă rece când ați terminat să solidificați bara de protecție.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Va afecta vopselele de deteriorare a apei?
    1. Imagine intitulată Fixați o bara de protecție cu apă caldă 3
    1. Nu, apa fiartă nu va deteriora vopseaua mașinii. Vopseaua auto este acoperită de finisaje care le păstrează strălucitoare și protejate. Turnarea apei calde sau fierte peste o bara de protecție pentru a fixa o dentură nu va cauza deteriorarea sau îndepărtarea vopselei.
    Întrebarea 3 din 5:
    Pot fi îndepărtate toate dents din bara de protecție a mașinii?
    1. Imagine intitulată Fix o bara de protecție cu apă caldă 4
    1. Da, există o modalitate de a elimina majoritatea dents. Cu apă clocotită, puteți elimina multe denturi minore și dansuri de la bara de protecție a mașinii. Dar dacă nu le puteți elimina singur, puteți să vă luați mașina la un magazin de reparații auto. Acestea vor avea echipamente specializate care pot repara daune mai grave.
    Întrebarea 4 din 5:
    Cât costă pentru a repara bara de protecție a mașinii?
    1. Imagine intitulată Fix o bara de protecție cu apă caldă 5
    1. Bumper reparații costă între 500 și 2000 USD USD. Dacă bara de protecție este crăpată sau severă dincolo de punctul în care vă puteți repara cu ușurință, luați-o la un profesionist. Vor avea echipamentul și echipamentul pentru a face reparațiile, dar vă puteți aștepta să plătiți cel puțin 500 de dolari pentru a acoperi munca.
  • 2. Costul mediu de înlocuire este de 830 USD USD. Dacă bara de protecție este atât de deteriorată încât nu poate fi reparată pur și simplu, este posibil să fie necesar să o înlocuiți pe deplin. Cu piese și muncă, vă puteți aștepta să plătiți mai mult decât ați fi o reparație simplă.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Pot conduce cu o bara de protecție deteriorată?
    1. Imagine intitulată Fix o bara de protecție cu apă caldă 7
    1. Nu, o bara de protecție deteriorată nu mai este capabilă să reziste la impact. Fisurile și dents sunt mai mult decât problemele cosmetice. Chiar și cele mici pot afecta integritatea structurală a bara de protecție. Dacă intrați într-un alt accident, chiar și un mic Bender Fender, bara de protecție nu va putea absorbi impactul și ar putea duce la deteriorarea corpului vehiculului.

    sfaturi

    Dacă aveți un dent în panoul lateral al mașinii, încercați să vărsați apă clocotită peste el și atașați un piston în centrul dent. Utilizați pistonul pentru a scoate dent în timp ce materialul este încă maleabil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar