Cum de a fixa o gaură mare în perete

Când aveți o gaură mare în perete, este ușor să-l patinați, astfel încât să puteți picta peste el. Utilizați un plasture de reparare a peretelui pentru a acoperi cu ușurință găurile de până la 6 în diametru (15 cm) în diametru. Tăiați găurile mai mari într-un pătrat sau dreptunghi, apoi creați un plasture din gips-carton și atașați-l în interiorul găurii. Acoperiți fie tipul de patch cu compusul articulat și nisipați-l pentru ao amesteca în peretele înconjurător.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un patch de reparații de perete
  1. Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 1
1. Tăiați și îndepărtați orice resturi libere și muchii de hârtie jagged din gaură. Trageți de pe orice bucăți de gips carton și tencuială. Utilizați un cuțit utilitar pentru a tăia de-a lungul marginilor și scoateți orice bucăți jagged de hârtie gips-carton.
  • Scopul este de a curăța gaura suficient ca plasturele de reparare a peretelui să stea în sus, fără resturi libere sau marginile de hârtie zdrențuite împingându-l sau interferează cu adezivul.
  • Această metodă funcționează pentru găuri care depășesc aproximativ 6 în (15 cm) în diametru. Plăcile de perete au dimensiuni de până la 7-8 în diametru (18-20 cm) în diametru, iar plasturele trebuie să fie ușor mai mare decât gaura pentru a adera la peretele din jurul ei.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 2
    2. Creați un plasture de reparații care este de aproximativ 1 din (2.5 cm) mai mare decât gaura. Utilizați foarfece ascuțite pentru a tăia un plasture de reparare a peretelui, astfel încât acesta să fie de aproximativ 1 din (2.5 cm) mai înalt și 1 în (2.5 cm) mai largă decât gaura din perete. Acest lucru îi va permite să adere ferm la peretele intact care înconjoară gaura.
  • Puteți cumpăra patch-uri de reparații de perete în diferite dimensiuni, astfel încât, de asemenea, puteți cumpăra una care este dimensiunea potrivită.
  • Patchele de reparare a peretelui sunt realizate dintr-un material de plasă care poate susține spațiale pe partea de sus a acesteia.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 3
    3. Coaceți suportul de pe plasture și lipiți-l peste gaură. Scoateți căptușeala din adezivul de pe partea din spate a plasturelui. Centrați-l peste gaură și apăsați ferm în jurul valorii de toate părțile laterale pentru a le lipi de perete.
  • Nu aveți nevoie să așteptați ca plasturele să se usuce pe perete, plasturele adeziv va fi sigilat și gata să se acopere de îndată ce îl lipiți.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 4
    4. Aplicați un strat subțire de compus articulat pentru a acoperi complet plasturele. Utilizați un cuțit de chit pentru a răspândi un strat de compus articulat pe întregul plasture, astfel încât să nu mai puteți vedea plasa. Suprapuneți stratul pe peretele înconjurător cu aproximativ 1 din (2.5 cm).
  • Suprapunerea compusului articulației pe peretele înconjurător va face mai ușor de amestecat, astfel încât plasturele nu este vizibil.
  • Bacsis: Compusul articulat este, de asemenea, cunoscut sub numele de noroi de gipswall sau doar noroi.

  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 5
    5. Lăsați compusul articulat să se usuce timp de 24 de ore. Așteptați până când compusul este complet uscat înainte de șlefuire. Acest lucru durează de obicei până la 24 de ore, dar timpul de uscare variază în funcție de temperatură și umiditate.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 6
    6. Nisip plasturele cu șmirghel fină până când este netedă. Atașați o bucată de șmirghel de 120 până la 150 de gresie într-un bloc de șlefuire sau doar nisip cu mâna. Nisip ușor întregul plasture până când este netedă și se amestecă cu peretele înconjurător.
  • Nu nisipați prea tare sau puteți expune plasa de plasă sub compusul. Doar concentrați-vă pe netezirea oricăror pete dure și amestecându-l cu peretele.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 7
    7. Repetați procesul pentru un al doilea strat de compus articulat. Aplicați un alt strat subțire de compus articulat peste plasture și peretele înconjurător. Lăsați-l să se usuce timp de 24 de ore, apoi să-l nisip cu șmirghel fină până când este netedă și se amestecă cu peretele.
  • Dacă doriți să faceți textura completă a compusului comun, puteți să-l dați cu un burete în timp ce acesta este încă umed sau utilizați o rolă de vopsea texturată pentru a aplica un strat final subțire de compus apăsat.
  • Dacă sunteți gata să Vopsea peretele, Utilizați un primer bazat pe apă pentru a primi plasturele înainte de a aplica vopsea de perete.
  • Metoda 2 din 2:
    Patching cu o bucată nouă de gips-carton
    1. Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 8
    1. Tăiați gaura într-o pătrată sau dreptunghi. Utilizați un cuțit de utilitate sau un gips-carton ferăstrău pentru a tăia gaura jagged într-un pătrat sau dreptunghi cu margini drepte. Acest lucru vă va permite să creați un patch exact în formă de gips carton și să îl instalați cu ușurință.
    • Această metodă funcționează pentru găuri care sunt mai mari de 6 în (15 cm) în diametru.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 9
    2. Creați un plasture din gips-carton care este de 2 în (5.1 cm) mai înalt decât gaura. Tăiați o bucată de gips-carton la aceeași lățime ca, sau doar puțin mai largă decât gaura, dar un completă 2 în (5.1 cm) mai înalt. Înălțimea suplimentară vă va permite să o atașați în interiorul găurii cu adeziv.
  • Puteți achiziționa bucăți mici de gips carton pentru patch-uri care sunt de 2 ft (0.61 m) în diametru.
  • Bacsis: Dacă nu aveți o bucată de gips carton pentru a face un plasture din, ați putea folosi A /2 în 1.3 cm) - bucată de lemn de resturi în schimb.

  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 10
    3. Puneți un șurub prin mijlocul plasturelui pentru a face un mâner. Răsuciți sau împingeți un 1.5 în (3.8 cm) sau 2 în (5.1 cm) șurub de gips carton prin mijlocul plasturelui de gips carton pe care l-ați făcut astfel încât să vă lipiți suficient pentru a vă apuca. Acest lucru vă va permite să o țineți în interiorul găurii în timp ce lăsați adezivul uscat.
  • Dacă nu aveți un șurub de gips carton, puteți folosi în schimb un șurub de lemn.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în patul zidului 11
    4. Aplicați adezivul construcției la marginile de jos și de sus ale plasturelui. Puneți un zig-zag de adeziv de construcție de-a lungul primului 1 din (2.5 cm) de plasture. Faceți același lucru pentru partea de jos 1 din (2.5 cm).
  • De exemplu, puteți utiliza un adeziv de construcție cum ar fi unghiile lichide.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 12
    5. Introduceți plasturele în gaură și utilizați șurubul pentru al ține în poziție în timp ce se fixează. Ridicați plasturele cu șurubul și înclinați-l până când îl puteți introduce în gaură. Îndreptați-l, astfel încât este orientat corect și trageți-l spre interiorul peretelui, astfel încât adezivul să contacteze. Țineți-l în poziție de aproximativ 15 minute până când adezivul a uscat suficient pentru ao menține în poziție.
  • Puteți fie să împingeți șurubul prin plasture în perete anul viu odată ce le-a uscat sau deșurubați-l și scoateți-l afară.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 13
    6. Lăsați adezivul cu până la 24 de ore înainte de a continua. Consultați instrucțiunile producătorului pentru adezivul pe care l-ați folosit pentru a obține timpul exact de uscare. Lăsați-o să se vindece în loc cel puțin peste noapte și până la 24 de ore.
  • Acest lucru se va asigura că plasturele este asigurat puternic în poziție și va putea susține greutatea compusului articulat.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 14
    7. Puneți un strat gros de compus articulat pe partea superioară a plasturelui pentru ao umple. Utilizați un cuțit de chit pentru a aplica compusul articulației peste plasture până când orificiul este umplut la nivelul peretelui. Neteziți marginile astfel încât compusul se suprapune pe perete cu aproximativ 1 din (2.5 cm).
  • Utilizați cel mai larg cuțit de chit pe care trebuie să-l ajutați mai ușor.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 15
    8. Lăsați primul strat de compus articulat să se usuce timp de 24 de ore. Lăsați plasturele să se usuce timp de aproximativ 24 de ore, astfel încât acesta este întărit în totalitate înainte de șlefuire. Acest lucru este deosebit de important deoarece acest strat este relativ gros și va dura mai mult pentru a se usca decât un strat subțire de compus articulat.
  • Dacă nu lăsați compusul articulat să se usuce complet, va fi prinși umiditate în interior, care poate provoca prăbușirea plasturelui.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în peretele pasului 16
    9. Nisip compusul articulat neted după ce este uscat. Utilizați șmirghel de 120 până la 150 de gresie pentru a netezi primul strat de compus articulat. Nisip manual sau folosind un bloc de șlefuit.
  • Încercați doar să scăpați de orice patch-uri aspre și să amestecați marginile în peretele din jur. Veți repeta procesul, așa că nu vă faceți griji că vă veți perfecționa perfect.
  • Imaginea intitulată Fix o gaură mare în perete Pasul 17
    10. Aplicați 1-2 straturi subțiri suplimentare de compus articulat pentru a se amesteca plasturele. Utilizați un cuțit de chit pentru a aplica un alt strat subțire peste plasture și în jurul valorii de 1 din (2.5 cm) sau așa de perete. Lăsați-l să se usuce peste noapte, apoi să-l nisip cu șmirghel de 120- până la 150 de gresie pentru a-l împiedica și amesteca cu peretele. Repetați pașii pentru un alt strat dacă doriți să îl amestecați chiar mai mult.
  • Dacă trebuie să efectuați textura compusului îmbinării pentru a se potrivi cu restul peretelui, utilizați o rolă texturată pentru a aplica compusul udat ca strat final sau dați stratul final cu un burete în timp ce este încă umed.
  • Amintiți-vă să lăsați haina finală să se usuce timp de cel puțin 24 de ore înainte de amorsarea plasturelui și Pictura pe perete.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind un patch de reparații de perete

    • Patch de reparare a peretelui
    • Foarfece
    • Cuțit utilitar
    • Cuțit de chit
    • Compusul comun
    • Bloc de șlefuit (opțional)
    • 120- până la 150 de șmirghel

    Patching cu o bucată nouă de gips-carton

    • Utilitară cuțit sau găurit gipswall
    • Bucată de gips carton
    • Cuțit de chit
    • Compusul comun
    • Bloc de șlefuit (opțional)
    • 120- până la 150 de șmirghel
    • Șuruburi de uscare sau șuruburi din lemn
    • Adeziv de construcție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar