Cum să faci un pieptene

"Pieptenele deasupra" primește adesea un rău rău ca o coafură din anii 1970 pentru a ascunde un loc chel pe partea de sus. Astăzi, deși pieptenele sunt un stil popular și versatil, atât pentru persoanele cu părul care subțiea și cei cu un bun 2-6 în (5.1-15.2 cm) de păr pe partea de sus. Dacă aveți un cap plin de păr și găsiți linia de despărțire naturală, puteți merge cu un pieptene curat sau vrac. Sau, dacă sunteți chel pe partea de sus și nu vă pasă prea mult pentru opțiunile de coafură alternativă, mergeți mai departe și îmbrățișați pieptele chel!

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea părții dvs
  1. Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 1
1. Duș și ușor prosop uscat parul tau. Va fi mai ușor să găsiți linia de despărțire naturală a părului când este umedă, dar nu înmuiere umedă. După utilizarea prosopului pentru a elimina excesul de umiditate, ușor pieptene sau periați părul deasupra capului înainte.
  • Majoritatea oamenilor au o singură "parte naturală" (sau o linie de despărțire) care rulează de la spate la partea frontală a capului, de obicei spre dreapta sau spre stânga centrului. Părul tău dorește în mod natural să cadă de la linia de despărțire de pe ambele părți.
  • Unii oameni au două părți, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă. De obicei, totuși, unul este mai pronunțat decât celălalt și va fi mai ușor să localizați și să lucrați cu.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 2
    2. Puneți degetele pe rotire (sau cowlick) lângă coroana capului. În partea stângă sau dreaptă a spatelui superior al capului tău, ar trebui să-ți găsești părul modelat într-o formă rotită. Acesta este punctul de plecare al părții dvs. în spate. Utilizați două oglinzi dacă aveți nevoie de ajutor la găsirea acestuia, apoi atingeți vârful degetelor de o mână.
  • Dacă părul tău tinde să rămână în acest loc în spate, probabil că o știi ca un cowlick.
  • Dacă părul are două linii de despărțire, veți avea și două cowlick-uri în spate. Alegeți una mai pronunțată.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 3
    3. Rulați degetele încet înainte de turnătorie. Pe măsură ce trageți degetele prin părul dvs. de la spate în față de-a lungul liniei de despărțire, firele de păr vor cădea în mod natural într-o parte sau pe cealaltă parte. Până când ajungeți la frunte, ar trebui să aveți o idee destul de clară despre locul în care se desfășoară linia de despărțire.
  • Partea dvs. va arăta încă un pic jagged în acest moment. Dacă vă veți bucura de un pieptel liber, veți dori să păstrați acest aspect mai puțin definit. Pentru un pieptene, va trebui să utilizați un pieptene (după ce aplicați o pomadă) pentru a defini mai bine partea.
  • Metoda 2 din 4:
    A face un pieptene îngrijite
    1. Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 4
    1. Masați-vă preferatul pomadă prin părul tău umed. Cu părul încă umed după un duș și uscat de prosop, lucrați un dime - o cantitate de maxime de dimensiuni în mâinile tale. Masați-l în mod egal prin părul dvs., apoi utilizați degetele pentru a combina părul înainte și - dacă este necesar - găsiți din nou linia de despărțire.
    • Pomadele pe bază de ulei oferă, de obicei, o stare mai puternică și mai lungă, dar pomoade pe bază de apă sunt mai blând pe părul dvs. și mult mai ușor de spălat. Pomadele de ambele tipuri vin, de asemenea, într-o gamă de puncte forte și a deținerii (adică, cât de strălucitoare vă vor face aspectul părului).
    • Pentru un pieptene înclinat, veți dori de obicei să utilizați un pomadă cu o țintă puternică, durabilă și o strălucire lucioasă care vă dă părului un aspect umed.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 5
    2. Creați o parte bine definită cu un pieptene. Țineți pieptenele astfel încât dinții să fie paralele cu și chiar deasupra liniei parțiale prost definite pe care ați creat-o cu degetele. Începând de la turbulatura în spate, trageți pieptene înainte prin părul. Aceasta va crea o linie parțială dreaptă și clar definită.
  • Dacă partea dvs. este încă la fel de ascuțită și bine definită ca și cum doriți, Vorbește cu frizerul tău Despre opțiunile de styling. Unii oameni aleg să folosească Clippers pentru a tăia o linie mai largă și mai clară de despărțire în părul lor.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 6
    3. Stilul părului cu un pieptene pentru un aspect de grădină. Pe partea scurtă a părții dvs. (adică, partea care nu trece peste vârful capului), pieptene părul în primul rând drept în jos și departe de linia de despărțire. Pe partea lungă, pieptene părul la un unghi de 30-45 de grade spre spate.
  • Folosirea unui pieptene în loc de o perie va reduce volumul părului dvs. de sus și va permite pomada să mențină o țintă mai ferm.
  • Acest stil de grăsime tinde să arate mai bine dacă aveți o formă de față ovală sau pătrată. Consultați-vă cu frizerul sau stilistul pentru sfaturi cu privire la cele mai bune pieptene peste stilul dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 7
    4. Utilizați o perie pentru a vă oferi pieptenești cu mult mai mult volum. Lucrați cu un pieptene sau o perie pentru a ghida părul în principal în jos pe partea scurtă. Pe partea lungă, utilizați o perie pentru a mătură părul în lateral și înapoi. Puteți juca cu unghiul înapoi pe care doriți să îl utilizați-30, 45, chiar 60 sau 75 de grade - sau ridicați părul înapoi doar în față pentru a adăuga un volum suplimentar la frunte.
  • Adăugarea volumului la pieptenele dvs. NEAT poate fi o alegere bună dacă aveți o față în formă de diamant, deoarece vă poate ajuta să vă echilibrați caracteristicile faciale. Este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu frizerul sau stilistul dvs., totuși!
  • Metoda 3 din 4:
    Styling un pieptel liber peste
    1. Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 8
    1. Show-uscat părul tău ușor să-i dai un volum suplimentar. După duș și prosop-uscat, utilizați un uscător de suflare pe o setare scăzută pentru a oferi un pic mai mult lift și corp în păr. Nu-l uscați complet, deși - vrei să fie în continuare un pic de umed peste tot.
    • Unghi uscătorul de suflare în sus spre părul dvs. și lucrați din față în spate prin părul dvs. pentru a adăuga volumul. Vă puteți ridica părul cu o pensulă sau cu mâna liberă pe măsură ce îl uscați, de asemenea.
    • Chiar dacă este nevoie de cel puțin la fel de mult efort pentru a realiza, doriți ca un pieptene liber să arate un pic mai puțin stilizat și gestionat decât un pieptene îngrijite. Adăugarea unui volum cu uscătorul suflă ajută la realizarea acestui lucru.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 9
    2. Să lucreze o sumă de dimensiuni de mazăre ceara de par în părul tău. Spre deosebire de pomade, care oferă o țintă mai strânsă și mai multă luciu, ceară de păr oferă o privire mai subtilă și un aspect mai natural. Ca și pomoade, un pic de ceară de păr merge mult, deci începeți cu o cantitate foarte mică și adăugați mai mult după cum este necesar.
  • Lucrați ceara în mâinile voastre, apoi masați-o prin părul cu vârful degetelor.
  • Utilizați eroarea de încercare și de eroare pentru a afla cantitatea ideală de ceară de păr pentru dvs. Dacă nu țineți modul în care doriți sau atâta timp cât doriți, utilizați un pic mai mult. Dacă creează prea multă luciu sau deține, utilizați un pic mai puțin de data viitoare.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 10
    3. Definiți-vă din nou partea, apoi periați părul în fiecare parte a acestuia. După uscarea prin suflare și aplicarea ceară la părul dvs., este posibil să fie necesar să utilizați degetele pentru a crea din nou o linie de partajare definită în mod liber. Ca înainte, trageți-le de la cowlick-ul dvs. pe frunte pentru a vă îndruma părul în ambele părți ale părții. După aceea, utilizați o perie pentru a adăuga volumul și definirea pieptenelor dvs. libere.
  • Pe partea lungă a părții dvs. - partea care traversează peste partea superioară a capului, mătură părul înapoi la un unghi pentru a oferi unele lift suplimentar. Pe partea scurtă, periați-o în jos cu doar un unghi ușor de spate.
  • Săriți peria și utilizați numai degetele dacă doriți un pieptene foarte slab!
  • Metoda 4 din 4:
    Încercând un pieptene chel
    1. Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 11
    1. Luați în considerare altele chel Opțiuni de coafură în primul rând. Deși a avut un pic de heyday în anii 1970, pieptenele clasice de cheltuială, care este, în creștere a firelor lungi de păr pe o încercare inutilă de a ascunde un loc chel - este puternic descurajat de majoritatea experților de styling. În majoritatea cazurilor, încercarea dvs. de a vă ascunde locul chel în acest fel va atrage mai multă atenție acestuia. Alte opțiuni includ:
    • Un pieptene "moderne", care mai subtil ghizii părului ușor mai lung peste petele în care părul tău se subție. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă linia de păr scade la temple, dar încă mai aveți o acoperire bună pe partea de sus.
    • Împărțiți-vă complet capul.
    • Îndepărtați-vă părul foarte scurt în jurul valorii.
    • Cultivarea părului facial care atrage atenția - acest lucru adesea perechi bine cu un cap ras sau o tunsoare foarte scurtă.
    • Încercarea "Ceasar" aspectul părului dvs. puțin mai mult pe partea de sus și o combinare în mod liber înainte.
    • Având barberul tău să-ți taie părul rămas în partea de sus în straturi de diferite lungimi, apoi să le baiem liber-ca Ceasar, acest lucru funcționează cel mai bine dacă părul tău se subțieți, dar nu sunteți complet chelie pe partea de sus.
    • Îmbrățișând "gogoasa de putere" -, păstrându-vă coafura tipică pe laturi și înapoi în timp ce vă lăsați stralucirea la fața locului chel.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 12
    2. Creșteți-vă părul lung în interiorul părții voastre. Dacă ați decis că pieptenele chele este aspectul dvs., mergeți la el! În primul rând, va trebui să crească părul în interiorul părții dvs. până când este suficient de lung pentru a vă întinde locul chel. Acest lucru înseamnă adesea că părul va trebui să fie de cel puțin 3-4 în (7.6-10.2 cm) în lungime și, uneori, 6 în (15 cm) sau mai mult.
  • Dacă aveți un loc chel mare, care ajunge la partea dvs. naturală, este posibil să aveți nevoie să forțați partea mai departe pe partea laterală a capului. În acest fel, puteți să crească părul în fața locului tău chel și să o folosești pentru pieptene.
  • Lucrează îndeaproape cu un frizer care are experiență cu pieptene bald-caută pe cineva care se ocupă de o clientelă de bărbați de vârstă mijlocie și mai în vârstă, de exemplu. Acestea pot ajuta la crearea unei părți inferioare și tăiați părul în mod corespunzător, pe măsură ce pieptele dvs. crește.
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 13
    3. Mătură părul lung direct peste locul tău chel. După duș și definirea părții dvs., luați un pieptene fin în părul lung în interiorul părții dvs. Puneți-l drept peste partea de sus a capului, astfel încât sfaturile să se suprapună părul de pe cealaltă parte a locului tău chel.
  • Spre deosebire de alte pieptene, unde puteți curăța părul atât în ​​interiorul cât și ușor înapoi, trebuie să mergeți prea mult cu un pieptene chel. În caz contrar, veți expune pur și simplu partea din față a locului chel încât încercați să vă ascundeți!
  • Imaginea intitulată Faceți un pieptene peste pasul 14
    4. Utilizați spray de păr pentru a asigura firele lungi de păr în poziție. În timp ce puteți încerca geluri, pomade sau alte produse de păr, Hairspray este produsul tradițional de păr de alegere pentru pieptenele Bald. Pulverizați sfaturile părului de păr combinate în față și folosiți degetele pentru a ajuta la "lipiți" în loc de părul mai scurt de sub ei.
  • Chiar și cu un hairpray super-ținut, vântul este dușmanul unui pieptene chel. Poate doriți să investiți într-o pălărie elegantă pentru zilele de vânt!
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pieptene înclinate

    • Pomadă
    • Pieptene
    • Perie (opțional)

    Pieptene libere

    • Uscător de suflare
    • Ceara de par
    • Perie

    Pieptene chel

    • Pieptene
    • Hairspray (Max Hold)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar