Cum să activați texturi în bloxburg pe roblox

Bine ați venit la Bloxburg este unul dintre cele mai populare jocuri ale lui Roblox. Deși este încă în etapa de testare beta, a atras sute de mii de jucători din întreaga lume și a câștigat mai multe premii Bloxy. Jocul tinde să atragă arhitecți în curs de dezvoltare și designeri de interior datorită sistemului magnific, ușor de utilizat. Acest sistem îl face extrem de ușor de construit, de culoare și de a adăuga texturi la case. Din păcate, trebuie să activați manual texturi. Nu vă îngrijorați, totuși, deoarece este incredibil de ușor de făcut acest lucru. Thisewill te învață cum să faci doar asta.

Pași

  1. Imaginea intitulată Activează texturi în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 1
1. Decideți dacă ar trebui să activați textul. În timp ce textul poate părea uimitor, există unele dezavantaje grave pentru a le avea. Costă bani în joc pentru a vă texta elementele, făcând construcțiile dvs. să costă mii de dolari mai mult. Poate încetini jocul, deoarece elementele trebuie să se încarce mai mult timp. De asemenea, poate face jocul instabil pe dispozitivele inferioare, permițând jocului să se prăbușească cu ușurință.
  • Gândiți-vă la aceste întrebări: dețin un dispozitiv model emblematic? Am destule bani în joc pentru a permite să-mi texteze clădirile? Sunt în regulă, așteptând mai mult pentru ca jocul să se încarce corect?
  • Imaginea intitulată Activează texturi în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul ROBLOX doriți să activați texturi. Dacă activați texturi într-un cont diferit, setările dvs. nu vor fi transferate în celelalte conturi. Puteți verifica dacă sunteți în cont corect verificând numele de utilizator al contului la care sunteți conectat.
  • Imaginea intitulată Activează texturi în Bine ați venit în Bloxburg pe Roblox Pasul 3
    3. Găsiți "Bine ați venit la Bloxburg". Pentru a face acest lucru, puteți să vă îndreptați spre "Jocuri" Pagina de pe dispozitiv și căutare "Bine ați venit la Bloxburg". De asemenea, puteți merge la "Jucători" Pagina, căutare "Coeptus, vizualizați creațiile lor și faceți clic / apăsați pe "Bine ați venit la Bloxburg".
  • Căutând în sus "Bloxburg" sau "WTB" nu vă va primi bun venit la Bloxburg.
  • Imagine intitulată wtbplay.jpg
    Imagine intitulată wtbplay.jpg
    4. Alăturați-vă jocului. Faceți clic pe butonul Redare și așteptați ca jocul să se încarce. Acest lucru ar trebui să dureze doar câteva secunde. Concediați "Testarea beta" Pop-up.
  • Dacă, din orice motiv, obțineți un "Eroare" sau "Lovit" Mesaj, reînsuflețiți.
  • Imagine intitulată wtboptions.jpg
    5. Apasă pe "Opțiuni" buton. Aceasta se află în partea de jos a ecranului, sub "Magazin" buton. Acest buton ar trebui să fie albastru deschis și dreptunghiular.
  • Nu faceți clic pe "Joaca" Buton, deși acest lucru poate fi primul dvs. instinct.
  • Imagine intitulată wtbadvancedsettings.jpg
    6. Derulați tot drumul până la "Grafică" secțiune. Acest lucru ar trebui să fie în partea de jos a paginii, chiar deasupra "Ștergeți datele jocului" buton. Nu face apasă pe "Ștergeți datele jocului" butonul, deoarece vă veți pierde toate progresul.
  • Imagine intitulată wtbobjectqualityhigh.jpg
    7. Schimbare "Calitatea obiectului" de la scăzut la înălțime. Aceasta este ceea ce va permite textul. Dacă doriți, puteți schimba, de asemenea, distanța de la casa dvs., distanța de randare a copacului, alta distanță, calitatea pictogramei, calitatea meteo sau detaliile NPC. Ignorați orice pop-up-uri.
  • Imagine intitulată wtbcapturetexts.jpg
    8. Lăsați și reluați jocul. Acest lucru va adăuga texturi pe hartă și în modul Build. De asemenea, puteți închide și re-deschide Roblox. Felicitări, acum puteți vedea texturi și le puteți utiliza în modul de construire.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar