Cum să aveți succes în jocul tycoon burger

În Burger Tycoon, scopul jocului este de a face bani fără a lua în considerare etica implicată. Cel mai bun mod de top are succes în joc este de a configura un restaurant rentabil și un lanț eficient de aprovizionare, în timp ce mituiesc politicienii și oficialii să-ți ignore faptele rele. Înainte de a ști, veți avea mai mulți bani decât știți ce să faceți cu.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea fermelor și restaurantului
  1. Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 1
1. Începe un nou joc. Dacă ați început deja un joc, poate fi prea târziu pentru ao salva și a deveni profitabil. Începeți un nou joc și urmați acești pași pentru a câștiga rapid milioane de dolari.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 2
    2. Întrerupeți-vă jocul imediat ce începe. Următorii pași vă vor face să mergeți în faliment dacă nu vă întrerupeți mai întâi jocul. Veți pierde bani pentru un pic, dar veți câștiga rapid totul înapoi. Păstrați jocul întrerupt pentru întreaga secțiune a ghidului.
  • Jocul va anima încă în timp ce se opri, care poate fi un pic confuz. În timp ce se opri, butonul de redare nu va fi intermitent.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 3
    3. Construiți trei câmpuri de soia pe pășuni goale. Fereastra Agriculture este fereastra care pornește deschisă în mod implicit. Faceți clic pe una dintre pășunile goale și selectați "Soia" opțiune. Repetați acest lucru până când aveți trei.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 4
    4. Adăugați modificări genetice pe toate cele trei câmpuri. Faceți clic pe fiecare dintre câmpurile pe care tocmai le-ați făcut și faceți clic pe butonul ADN, care va permite modificarea genetică a câmpului.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 5
    5. Faceți patru pășuni de vacă pe încă patru spații goale. Faceți clic pe un alt spațiu gol și selectați "Vacă" opțiune. Repetați până când aveți patru.
  • În acest moment, nu veți avea bani. Nu vă faceți griji! De fapt, veți fi negativ în curând, dar se va întoarce repede.
  • Amintiți-vă, jocul dvs. ar trebui să fie încă întrerupt.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 6
    6. Faceți clic pe butonul de alimentare. Acest lucru arată ca o vacă și poate fi găsită în colțul din stânga jos.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 7
    7. Activați hormoni pentru alimente. Faceți clic pe mașina științifică de-a lungul peretelui din spate și selectați opțiunea Eyedropper pentru a activa hormoni pentru alimente. Acesta este numai lucru pe care va trebui să-l faceți pe acest ecran pentru restul jocului.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 8
    8. Treceți la ecranul restaurantului. Icoana este un burger, găsit în colțul din stânga jos.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 9
    9. Închiriați un singur casier și lucrător de linie. Faceți clic pe unul dintre registrele de numerar gol și angajați un casier. Faceți același lucru pentru una dintre liniile de asamblare a burger din spate. Aveți nevoie doar de unul dintre fiecare lucrător pentru moment.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 10
    10. Treceți la ecranul corporativ. Butonul pentru aceasta este logo-ul McDonald`s, găsit în colțul din stânga jos.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 11
    11. Corupte un ofițer de sănătate. Faceți clic pe recepția din vizualizarea corporativă și apoi faceți clic pe butonul Sănătate. Acest lucru va corupe un ofițer de sănătate. Veți lăsa această opțiune activată pentru restul jocului. Un ofițer de sănătate corupt vă va asigura că nu vă penalizați pentru calitatea dvs. slabă a cărnii.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând bani
    1. Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 12
    1. Treceți la vizualizarea pășunilor. Următoarele mișcări vor fi făcute pe acest ecran. În acest moment, în joc, veți fi obținut totul pentru a începe să faceți bani. Veți fi nemulțumiți de joc și veți face câteva modificări pentru a vă asigura că banii începe să se rostogolească. Probabil veți pierde niște bani la început, dar după ce ați făcut câteva tweaks subliniate mai jos, veți fi destul de mult pe autopilot.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 13
    2. Nemulțumiți-vă jocul. Venitul dvs. este negativ la început, dar veți începe în curând să vedeți bani care se încadrează în.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 14
    3. Așteptați două recolte complete de soia. Înainte de a face altceva, așteptați până când soia dvs. este recoltată de două ori. Acest lucru ar trebui să se întâmple în aprilie 2002.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 15
    4. Îndepărtați modificarea genetică de la unul dintre câmpurile dvs. de soia. Faceți clic pe unul dintre câmpurile dvs. de soia și apoi faceți clic pe butonul ADN. Aceasta va elimina modificarea genetică din câmp.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 16
    5. Vindem câmpul de soia ați eliminat modificarea genetică de la. Acest lucru vă va oferi niște bani înapoi, dar mai important va face spațiu.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 17
    6. Așteptați până la cea de-a doua recoltă de vacă. Veți avea deja o recoltă de vacă în timp ce vă așteptați să terminați soia. A doua recoltă de vacă ar trebui să se întâmple în iulie 2003.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 18
    7. Adăugați restul personalului în restaurantul dvs. După cea de-a doua recoltă de vacă, sunteți gata să stocați complet restaurantul cu lucrătorii. Adăugați lucrători la celelalte registre de numerar goale și linii de asamblare.
  • Veți dori ca restaurantul dvs. să fie complet angajat, ceea ce înseamnă că veți adăuga încă două casieri și încă doi lucrători de asamblare.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Tycoon Burger Pasul 19
    8. Faceți clic pe departamentul de marketing din ecranul corporativ. Acest lucru vă va afișa opțiunile de marketing.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 20
    9. Activați piramida alimentară și opțiunile de marketing din lumea a treia. Acestea sunt singurele opțiuni de marketing de care aveți nevoie pentru restul jocului.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea afacerii dvs
    1. Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 21
    1. Verificați fertilitatea pășunilor de vacă. Când se degradează, vei înceta să producă carne de vită pe acel pătrat. Schimbarea pășunilor de vacă vă va ajuta să vă mențineți bine afacerea. Puteți spune că fertilitatea sa degradat când există pete mari pe teren.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 22
    2. Scoateți pășunile de vacă care au degradat. Când o pășune de vacă nu mai este fertilă, veți dori să o vindeți astfel încât să fie din nou necompletată. Din moment ce ți-ai construit toate pășunile în același timp, toate se vor degrada în același timp.
  • Întrerupeți-vă jocul imediat după o recoltă de vacă, apoi vindeți toate pășunile.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 23
    3. Corupe un climatolog din ecranul corporativ. Veți avea nevoie de acest oficial corupt înainte de a putea distruge pătratele tropicale de care aveți nevoie pentru terenurile agricole.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Tycoon Burger Pasul 24
    4. Distruge două pătrate de pădure tropicală. Veți avea nevoie de acest spațiu pentru noile dvs. pășuni de vacă. Acestea sunt singurele două pătrate ocupate de care aveți nevoie pentru a distruge.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 25
    5. Construiți din nou pășunile de vacă. Utilizați cele două piețe noi plus cele două pătrate originale care nu au fost utilizate.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 26
    6. Dezactivați climatologul. După distrugerea pădurilor tropicale, puteți dezactiva climatologul. Verifică "Detractori" Meniul din camera de bord pentru a vedea când este sigur să o dezactivați.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 27
    7. Continuați să vă schimbați pășunile când se degradează. Comutați înainte și înapoi între cele două seturi de patru pătrate deschise pentru a vă construi pășunile.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Tycoon Burger Pasul 28
    8. Dați lucrătorilor dvs. recompense atunci când devin nefericite. Pe măsură ce muncitorii dvs. încep să devină nefericiți, le puteți da insigne pentru a le face fericiți din nou. Acest lucru va funcționa doar pentru puțin timp.
  • Evitați disciplina, deoarece aceasta funcționează rar.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 29
    9. Membrii echipajului de foc care nu vor rămâne fericiți. Dacă recompensele nu funcționează, ardeți doar membrul echipajului și angajați unul nou. Acest lucru este mai eficient decât încercarea de a le salva.
  • Când ardeți membrii echipajului, corupe un politician de la recepția de pe ecranul corporativ. Acest lucru va împiedica reacția de la angajații furioși.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 30
    10. Ignorați ce trebuie să spună consilierii dvs. În general, nu aveți nevoie să ascultați niciunul dintre consilierii dvs., chiar dacă sunt supărați de ceva. Veți face prea mulți bani pentru a avea grijă.
  • Imaginea intitulată are succes în jocul Burger Tycoon Pasul 31
    11. Mențineți alimentarea cu soția și carnea de vită. După ce ați jucat pentru o vreme, puteți începe să aveți un excedent de soia sau o lipsă de carne de vită. Fie scăpați de o pășune de soia pentru o vreme sau adăugați o pășune de carne de vită până când totul se aprinde înapoi, apoi puteți reveni la rutina obișnuită.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar