Cum să obțineți hortensiile pentru a înflori

Hydrangea Blossoms sunt frumoase - când decid să coopereze și să apară de fapt. Unele specii au nevoie de îngrijiri pe tot parcursul anului pentru a le împiedica să dețină o pradă împotriva dvs. și refuzând să înflorească. Nu toate problemele înfloritoare pot fi rezolvate în același sezon de creștere, dar punerea în lucrare acum vă poate da afișaje de flori minunate pentru mulți ani să vină.

Pași

Metoda 1 din 10:
Prune la momentul potrivit al anului.
  1. Imaginea intitulată Obțineți hortensii pentru a înflori pasul 1
1. Verificați dublu că nu ați prunat mugurii de flori. Mulți buduri de hordrange din lemn vechi, astfel încât să obțineți flori, va trebui să păstrați tulpinile intacte în timpul iernii. Aceste specii sunt Hydrangea macrofylla (bigleaf, cap de mop, Lacecap, sau Munte, cu frunze 4IN / 10CM +)- H. quercifolia (frunze de stejar, cu frunze de stejar) - și H. Anomala (Petiolaris) (. alpinism Hydrangea viță).
  • Puteți să vă prune în siguranță la sfârșitul verii, imediat după formarea florilor și formează împușcările puternice. Îndepărtați nu mai mult decât partea de sus ⅓. Urcând pe hordranges înflorit în cea mai mare parte din partea de sus, așa că prune cu prună.
  • Alte flori de hord-curent pe o nouă creștere: Simțiți-vă liber să prune înapoi H. aborescens (neted sau sălbatic Hydrangea) Or H. paniculata (Grandiflora) la sfârșitul iernii sau primăvara primă.
Metoda 2 din 10:
Dați hidranges suficient de soare.
  1. Imaginea intitulată Obțineți higranges pentru a înflori pasul 2
1. Transplantarea într-o zonă cu suficient de soare poate ajuta cu înflorirea. Acest lucru este valabil în special pentru hordrangeurile bigleaf, dar speciile mai ușoare de înflorire au nevoie de soare. Transplantul este cel mai bine făcut atunci când planta este latentă în toamnă sau primăvară sau iarna în regiuni fără pământ înghețat. Nivelurile diferite ale soarelui sunt potrivite diferitelor specii:
  • Full Soare la umbra parțială: H. quercifolia, H. paniculata
  • Shade parțială: H. Macrophylla, H. aborescens. O zonă cu soare dimineața și umbra după-amiaza este ideală. Dacă Soarele Full este inevitabil, păstrați solul în mod constant umed.
  • Shade parțială la umbra completă: H. Anomala
Metoda 3 din 10:
Prlang înflorește cu protecție la soare mai târziu în sezon.
  1. Imaginea intitulată Obțineți higranges pentru a înflori pasul 3
1. Umbra parțială după înflorirea pot proteja florile. Unele soiuri de hortensie au flori mult mai durabile în umbra parțială, decolorant încet până la purpuriu sau verde în loc de o estompare rapidă maro în plin soare. Deci, chiar dacă soarele este necesar pentru a obține plantele dvs. la floare, punând o umbrelă de patio sau umbra soarelui în după-amiaza, odată ce florile apar ar putea fi un experiment valoros.
Metoda 4 din 10:
Protejați hordrangeurile de iarnă.
  1. Imaginea intitulată obține Hidranges pentru a înflori pasul 4
1. Protejați vechile hortensii din lemn peste iarnă pentru a salva mugurii de flori. Bigleaf și Oakleaf Hydranges (H. Macrophylla și quercifolia) își pot pierde mugurii la daunele de iarnă. Pentru a proteja împotriva iernilor aspre, Construiți o incintă a firului de pui în jurul plantei de hortensie. Umpleți-o în mod liber cu frunze mărunțite la o adâncime de 10-12" (25-30 cm).
  • Majoritatea mugurilor mor sub -10ºf (-23ºC) fara protectie.H. Macrophylla este temperamentală și poate pierde, de asemenea, flori la schimbările de temperatură bruscă.
  • Alte specii sunt fie winter-hardy, fie nu au muguri de iarna.
Metoda 5 din 10:
Protejați împotriva înghețurilor de primăvară.
  1. Imagine intitulată Obțineți hortensii pentru a înflori pasul 5
1. Arunca pe o capac izolator pentru înghețate târzii. După ce ți-a protejat hortensația toată iarna, ar fi o rușine pentru ultimul îngheț pentru a vă distruge visele de flori. Dacă temperatura scade după ce ați luat cușca de iarnă, acoperiți planta cu cârpă, burlap sau hârtie grea. Evitați plasticul, ceea ce poate deteriora planta.
  • Ca și în cazul daunelor de iarnă, acest lucru se aplică numai H. Macrophylla și H. quercifolia. Alte specii pot supraviețui și floare după toate cele mai extreme condiții de iarnă.
Metoda 6 din 10:
Evitați excesul de fertilizare.
  1. Imaginea intitulată Obțineți HIDNAGEAS pentru a înflori pasul 6
1. Reduceți îngrășăminte dacă inflorii sunt slabi. Dacă primiți o explozie verde minunată cu aproape orice flori, este posibil să fi adăugat prea mult azot la sol (sub formă de compost sau îngrășământ comercial). În multe cazuri, adăugarea deloc a îngrășămintelor nu va da rezultate mai bune. Dacă solul dvs. este slab sau plantele se luptă, utilizați îngrășământ cu eliberare lentă de câteva ori în timpul sezonului de creștere.
  • O excepție: dacă, în timp ce înfloririle sunt în creștere, frunzele centrale încep în galben, aruncă într-un îngrășământ cu acțiune rapidă.
Metoda 7 din 10:
Apă frecvent.
  1. Imaginea intitulată Obțineți higranges pentru a înflori pasul 3
1. Hidranges face cel mai bine în solul care rămâne umed, dar nu soggy. Cele mai multe hortensii îl iubesc când vă înmuiați în mod regulat solul. Păstrați solul liber și umed la atingere destul de mult tot timpul.
  • Dați hortensiilor în plin soare mult mai multă apă decât cele în umbra parțială, și chiar mai mult dacă frunzele lor încep să scape.
  • Pământul sărac-drenaj vă poate putrezi rădăcinile plantelor. Dacă un 1 ft × 1 ft (0.30 m × 0.30 m) gaura de testare umplută cu apă nu se scurge în decurs de 15 minute, încercați să modificați solul cu compost, mușchi de turbă sau similare sau Construiți un pat de plantare ridicată umplut cu sol de argilă. Dacă solul de argilă nu poate fi ajutat, asigurați-vă că apă mai puțin.
Metoda 8 din 10:
Păstrați umiditatea cu mulci în condiții uscate.
  1. Imaginea intitulată Get Hydranges la Bloom Pasul 8
1. Răspândiți un 3 în (7.6 cm) strat de mulci în timpul verii. Pentru hortensii, mulciul este în mare parte important pentru capcana umidității. Dacă se așteaptă o vreme caldă, se așteaptă, adăugați mulci organici la sol înainte ca fiecare hortensie să înceapă înflorirea.
  • Păstrați mulci aproximativ 3 în (7.6 cm) de tulpini pentru a le împiedica să putrezească.
  • Dacă aveți sol alcalin, încercați ace de pin sau coajă ca o mulci. Acestea fac solul un pic mai acid, care hortensii preferă.
  • Mulch este adesea folosit pentru a izola rădăcinile de iarnă, dar, din păcate, nu este posibil să salveze mugurii de flori pe hortensii (pentru soiurile vechi de înflorire a lemnului).
Metoda 9 din 10:
Schimbați culoarea floarelor cu aditivi de sol.
  1. Imaginea intitulată obține Hidranges pentru a înflori pasul 4
1. Unele soiuri bigleaf pot înflori albastru sau roz în funcție de sol. Aciditatea solului poate afecta culoarea florii, dar deși hortensii preferă ușor solul acid, acest lucru este puțin probabil să fie un mare factor în cazul în care înflorește deloc. Dar dacă reușești să-ți faci H. Macrophylla Pentru a înflori, puteți încerca un experiment științific pentru a-și schimba culoarea de flori de la an la an:
  • Testați o probă de pH de sol cu ​​un kit dintr-un centru de grădinărit.
  • Un pH sub 5.5 încurajează flori albastre. Coborâți pH-ul cu compost, cafea sau alte materiale organice sau folosind amendamente de sol de sulf de la un magazin de grădină.
  • Un pH peste 6.5 încurajează flori roz. Ridicați pH-ul prin adăugarea de cenușă din lemn, var sau a unor îngrășăminte de înaltă pH.
  • Dacă solul dvs. este acid, dar florile dvs. nu sunt albastre, este posibil să fie nevoie să adăugați sulfat de aluminiu în sol.
Metoda 10 din 10:
Tratați bolile fungice.
  1. Imaginea intitulată Get Hydranges pentru a înflori pasul 10
1. Boala nu este o cauză comună a problemelor de flori, ci verificați daunele grave. Hidranii sunt rezistenți la boli în majoritatea zonelor, dar o infecție fungică severă ar putea să o deterioreze suficient pentru a întrerupe înflorirea. Căutați pete colorate neobișnuite pe frunze și flori.
  • Tratați petele verde, galben sau maro cu un fungicid. Adresați-vă personalului la un centru de grădinărit pentru sfaturi privind identificarea și produsele din ciuperci locale.
  • Mucegaiul pulbere și petele negre sunt semne că hortensația dvs. devine prea multă umbră și nu suficientă circulație a aerului. Luați în considerare transplantul.
  • Multe ciuperci provin din umiditate excesivă. Udarea dimineața, astfel încât planta se usucă mai repede poate ajuta.
  • Dacă nu sunteți în măsură să tratați o boală, să scăpați de planta infectată cât mai curând posibil pentru a preveni răspândirea bolii. Plantele moarte sau moarte care arată prost decolorate adesea nu sunt salvate și pot ruina orice alte hortensii pe care le aveți.

sfaturi

Câteva soiuri de Hydrangea înflorește la începutul primăverii pe lemn vechi, apoi a doua oară pe lemn nou pe tot parcursul verii.
  • Dacă dorești schimbați culoarea înfloritoare a unei varietăți de hortensie variabilă, Puteți utiliza un îngrășământ cu fosfat cu conținut scăzut de fosfat (12-4-8, de exemplu) pentru a încuraja flori albastre sau un fosfat înalt (25-10-10) pentru flori roz. Luați îngrijiri de îngrijire pe secțiunea de îngrășăminte de mai sus pentru a evita împiedicarea oricăror flori.
  • O mulțime de hortensii mai mari, inclusiv varietatea populară Annabelle, au flori grele. Legarea tulpinilor la mize îi poate ajuta să le împiedice să se prăbușească.
  • Noi hortensii pot dura până la cinci ani pentru a înflori. Dacă sunteți în căutarea unui lucru mai rapid, alegeți mai mari, mai mature sau de flori de hortensii de la un centru de grădinărit.
  • Hidrangeurile pot fi cultivate în vase, ceea ce vă permite să le mutați la pete mai mari, dacă este necesar.
  • Dacă vă aflați într-o zonă cu o mulțime de căprioare foame, este posibil să aveți nevoie să utilizați un pulverizator repellent de cerb pe flori de hortensie prețioase odată ce fac flori. Deerul tind să rămână departe de Oakleaf și de alpinism.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar