Cum să ai grijă de flaming katy

Flaming Katy (Kalanchoe Blossfeldiana) este o fabrică suculentă foarte rezistentă, potrivită pentru creșterea în aer liber și ușoară în aer liber. În timp ce este ușor de îngrijit în timp ce crește și va floare de mult timp, este mai bine să compuneți planta după înflorire și să o înlocuiți cu altul, pentru că nu este niciodată la fel de bun din nou după flori și este foarte greu să-l aducă la floare din nou.

Corecţie. Imaginile afișate sunt de o violet african, nu o flaming Katy. Îngrijirea arătată este pentru un violet african, dar nu o flaming Katy. Nu aruncați flaming-ul tău Katy sau Violet african după înflorire. Violetele africane sunt mai ușor de flori, apoi o flacără, dar nu imposibilă. Nu supraîncărcați fie plante. Dont pune violetul vostru african în soare fierbinte direct, deoarece poate arde frunzele. Cel mai bun la apa de fund african violete. Acest lucru împiedică apa pe frunze și putregai de coroană.

Atât Flaming Katy, cât și violete africane pot fi predispuse la dăunători. Thrips, afide și bug-uri mealice. Luând o tăietură de frunze de la un violet african vă va oferi multe plante, nu doar una. Cel mai bun pentru a lua o tăietură de frunze a violet-ului dvs. african nu se descurcă bine sau să crească și să împărtășească cu alții. Nu este nevoie să aruncați o astfel de plantă frumoasă. (Cu excepția cazului în care ați ucis-o cu adevărat).

Pași

  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru flaming Katy Pasul 1
1. Poziționați-l într-o poziție ușoară, însorită. Acesta este un plantă care este fericit să stea pe pervaz, cu condiția să nu devină prea caldă. Temperatura preferată este căldura medie, deși răcitorul încăperii, cu atât va fi mai fericită planta.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru flaming Katy Pasul 2
    2. Păstrați semi-umezul solului între udări și asigurați-vă că sol este uscat înainte de udarea din nou. Nu are nevoie de o mulțime de udare. Prea multă udare poate aduce putregaiul rădăcinilor, dar prea uscate și frunzele se vor scufunda și vor deveni galbene.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru flaming Katy Pasul 3
    3. Hrăniți-l la fiecare două săptămâni când este înflorit. Cu toate acestea, dacă nu vă amintiți, se va înflori. Un lichid standard îngrăşământ Este adecvat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru flaming Katy Pasul 4
    4. Dacă doriți să tăiați florile după înflorire, atunci faceți acest lucru. În caz contrar, nu vă faceți griji cu privire la asta. Este într-adevăr doar o problemă de estetică.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru flaming Katy Pasul 5
    5
    Ia butași. Mai degrabă decât să încerce să păstreze planta înfloritoare după înflorire, este recomandat să luați butași de la ea și să crească noi pentru anul următor. Și așa mai departe, atâta timp cât vă place. Butașii trebuie plasați într-un compost bazat pe sol.
  • sfaturi

    Redarea cu orele de lumină de zi Această plantă primește o poate forța să floare pe tot parcursul anului, dar numai prin reducerea cantității de lumină. Depinde de tine și dacă vrei să-ți petreci timpul să faci asta.
  • Această plantă este de obicei fără dăunători. Dacă afidele o deranjează, utilizați apă cu săpun pentru a le elimina.
  • Dacă plasați planta afară, păstrați-o la umbră.
  • Avertizări

    Și să cunoască diferența dintre un violet african și o flaming Katy înainte de a da sfaturi.
  • Păstrați această plantă departe de schițe.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Flaming Katy Plant
    • Container adecvat
    • Stropitoare

    Un adevărat violet african

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar