Cum să atragă ochii anime

Ochii anime sunt mari, expresivi și exagerați. De fapt, sunt destul de simple de tras, deoarece acestea sunt doar formate din câteva forme de bază. Formele și dimensiunile exacte sunt diferite în funcție de faptul că trageți ochii masculi sau feminini, dar procesul este similar pentru ambele. Odată ce vă simțiți confortabil un ochi anime de bază, puteți face ajustări în funcție de expresia pe care doriți să o transmiteți, cum ar fi fericirea, tristețea, furia sau surpriza.

Pași

Metoda 1 din 4:
Probă
  1. Imaginea intitulată acționează ca un caracter de anime sau manga Pasul 7
1. Eșantion de ochi anime.
Metoda 2 din 4:
Desenarea unui ochi anime feminin
  1. Imagine intitulată Draw Ochii Anime Pasul 1
1. Desenați o linie de curbă în jos pentru pleoapa superioară. Faceți lungimea liniei la fel de largă cum doriți ca ochiul să fie. Face linia groasă lângă mijloc, și apoi să se aducă treptat mai subțire, cu atât mai aproape ajunge la capete.
  • 2. Schițați o linie orizontală care curbează la capete pentru pleoapa inferioară. Plasați această linie sub pleoapa superioară, astfel încât există un decalaj între ele care este vorba de ⅔ lungimea pleoapei superioare. Faceți această linie aproximativ ½ lungimea pleoapei superioare și centrați-o sub pleoapa superioară.
  • Ochii anime de sex feminin sunt de obicei mai rotunzi și mai largi decât ochii anime masculi. Cu cât plasați mai departe pleoapele superioare și inferioare, cu atât este mai largă ochiul.
  • 3. Desenați o ovală parțială care coboară în afara pleoapei superioare pentru iris. Centrați ovale sub pleoapa superioară și trageți-o astfel încât partea superioară a ovalului lipsește, deoarece acea parte a irisului este blocată de pleoapă. Lăsați un spațiu între fundul ovalului și pleoapei inferioare, care este aproximativ ¼ lungimea pleoapei inferioare.
  • 4. Adăugați 2 cercuri în interiorul irisului pentru a arăta lumina care reflectă ochiul. Așezați cercurile pe laturile opuse ale irisului și faceți unul dintre ele de două ori mai mare decât celălalt. Faceți cel mai mare cerc despre ⅕ dimensiunea irisului. Plasarea exactă a cercurilor va depinde de locul în care lumina strălucește în desenul tău.
  • Dacă doriți ca sursa de lumină să fie în stânga în desen, trageți cercul mare din partea stângă a irisului și a cercului mic din dreapta. Dacă lumina este în dreapta, schimbați cercurile.
  • Pentru iluminarea care este deasupra ochiului, trageți cercul mare în partea superioară a irisului și a cercului mic din partea de jos. Faceți opusul pentru iluminatul care este sub ochi.
  • 5. Schițați un oval în centrul irisului pentru elev și umpleți-l. Faceți această ovală aproximativ jumătate din înălțimea și jumătate din lățimea irisului. Nu trageți părțile care se suprapun cu cercurile pe care le-ați tras pentru strălucire. Aceste părți ale elevului vor fi acoperite. După ce trageți elevul, umblați cu creionul dvs., așa că este la fel de întunecat ca și cum puteți obține.

    Bacsis: Puteți folosi un stilou sau un marker pentru a face elevul chiar mai întunecat. Ar trebui să fie cea mai întunecată parte a ochiului.

  • 6. Desenați 3 cozi groase la capătul pleoapei superioare pentru gene. Începând de la capătul drept al pleoapei superioare, trageți o coadă groasă, în sus, care se potrivește la capăt. Faceți coada despre ⅕ lungimea pleoapei superioare. Apoi, trageți o altă coadă care are aceeași lungime direct în partea stângă a primului. Repetați încă o dată, astfel încât aveți 3 cozi în total.
  • Genele groase, distincte sunt una dintre caracteristicile definitorii ale ochilor anime de sex feminin.
  • 7. Umbră sau culoare în iris. Dacă umbliți irisul cu creionul dvs., asigurați-vă că este mai ușor decât elevul. Lăsați cele două cercuri albe. Dacă colorați în desenul dvs., alegeți o culoare ochi, cum ar fi albastru, verde sau maro, și umbriți irisul în utilizarea acelei culori.
  • Puteți folosi creionul colorat, creionul, marcajul sau chiar vopsea pentru a completa irisul.
  • Metoda 3 din 4:
    Schițând un ochi anime de sex masculin
    1. Desenați o linie orizontală cu o ușoară curbă pentru pleoapa superioară. Faceți această linie la fel de largă cum doriți ca ochiul să fie. Au capetele să curbeze ușor și să tragă o ușoară curbă în mijloc. Du-te peste linie de câteva ori cu creionul tău pentru a face mai groasă.

    Știați? Ochii anime masculi, în general, nu sunt la fel de rotunzi și exagerați ca ochii animei feminini. Au o formă mai îngustă, unghiulară.

  • 2. Schițați o linie orizontală mai scurtă care curbe la capetele pentru pleoapa inferioară. Desenați această linie sub pleoapa superioară și lăsați un spațiu între cele două care sunt jumătate din lungimea pleoapei superioare. Faceți această linie ½ lungimea primei linii pe care ați tras-o și centrați-o sub pleoapa superioară.
  • 3. Desenați un semicerc care iese din partea inferioară a pleoapei superioare pentru iris. Centrați semicercul și faceți lățimea aceeași lungime ca pleoapa inferioară. Trageți-o astfel încât partea superioară a cercului lipsește de când această parte a irisului este blocată de pleoapa superioară. Au fundul semicercului doar atinge pleoapa inferioară.
  • 4. Adăugați 2 cercuri în interiorul irisului pentru a arăta strălucirea. Faceți un cerc de două ori mai mare decât cea a celuilalt și plasați cercurile pe laturile opuse ale irisului. Va trebui să decideți unde lumina strălucește în desenul dvs. pentru a determina exact unde ar trebui să meargă cercurile în iris.
  • Dacă lumina este în partea stângă a ochiului, trageți cercul mare din partea stângă a irisului și a cercului mic din dreapta. Dacă lumina este spre dreapta, faceți opusul.
  • Pentru iluminarea care este deasupra ochiului, trageți cercul mare în partea superioară a irisului și a cercului mic din partea de jos. Schimbați cercurile dacă lumina este sub ochi.
  • Imagine intitulată Draw Anime Eyes Pasul 12
    5. Schițați un cerc în centrul irisului pentru elev și umbrați-l înăuntru. Faceți-o jumătate din înălțime și jumătate din lățimea irisului. Nu trageți secțiunile care se suprapun cu cercurile pe care le-ați tras în interiorul irisului. Umbra în elev ca întuneric cât poți folosi creionul, un stilou sau un marker.
  • 6. Completați irisul. Puteți umbri în iris folosind creionul. Asigurați-vă că este mai ușoară decât elevul. Sau, puteți alege o culoare și o culoare ochi în iris.
  • Dacă doriți să colorați în iris, utilizați creion colorat, creion, marcator sau vopsea.
  • Metoda 4 din 4:
    Desenarea unor expresii diferite ale ochilor
    1. Îngustă ochii și curba pleoapele inferioare în jos pentru a arăta tristețe. Trageți pleoapele inferioare mai mari decât în ​​mod normal, astfel încât partea inferioară a elevilor sunt acoperite de ele. În loc să curbați capetele pleoapelor inferioare, ca și cum ați fi o expresie goală, curbiți-i în jos. Acest lucru va da ochilor un aspect trist, aproape ca și personajul tău este pe cale să plângă.
  • Imagine intitulată Draw Anime Eyes Pasul 15
    2. Extindeți ochii pentru a crea o privire de surpriză. Trageți pleoapele superioare mai mari și pleoapele inferioare mai mici decât cele normale, astfel încât există lacune între ambele vârfuri și funduri ale elevilor și pleoapelor. Acest lucru va face ca arata ca personajul dvs. anime este de deschidere a ochilor lor largi in Shock.
  • Mai larg faci ochii, cu atât mai surprins personajul tău va arăta.
  • 3. Înclinați pleoapele superioare în jos pentru a crea o expresie furioasă. Începând de la colțurile exterioare ale ochilor, trageți pleoapele superioare ca în mod normal, dar trageți o pantă abruptă descendentă odată ce ajungeți la jumătatea interioară a fiecărei pleoape. Va arăta ca personajul tău să-și bată sprâncenele pentru că sunt supărat.
  • Mai abrupt pe care îl faci panta, un anime personajul tău anime va arăta.
  • Imagine intitulată Draw Anime Eyes Pasul 17
    4. Trageți ochii închiși pentru a arăta fericirea. Pentru a desena ochii închiși, trageți pleoapele superioare ca tine în mod normal, o linie de curbare descendentă pentru ochii animei feminini sau o linie orizontală cu o ușoară curbă pentru ochii anime de sex masculin. Nu trageți irisul, elevul sau pleoapa inferioară. Desenarea ochilor ca aceasta va face ca arata ca personajul tau se inchide ochii si smile pentru ca sunt bucuroși.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar