Cum se aplică eyeliner la ochii sensibili

Eyeliner este destul, dar poate fi un hassle, mai ales dacă purtați contacte sau aveți ochi sensibili. Dacă aveți ochi sensibili, ei pot începe să mănânce sau să se rupă când aplicați Eyeliner. Minimizați-vă disconfortul în timp ce vă uitați grozav prin alegerea petrecerii drepte, aplicându-l corect și dezinfectați machiajul.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea petrecerii drepte
  1. Imagine intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 1
1. Citiți ingredientele. Unele ochi spun pe etichetă că sunt în siguranță pentru purtătorii de contact sau sunt hipoalergenici. Acest lucru, totuși, nu este o garanție că ochiul va fi confortabil pentru ochii sensibili. Asigurați-vă că machiajul de ochi este formulat fără sulfați sau parabeni, ceea ce poate provoca iritarea pielii. Talc și Kohl ar trebui, de asemenea, să fie evitate pentru a preveni iritarea. Din fericire, numeroase produse de machiaj sunt acum formulate fără aceste ingrediente potențial dăunătoare.
  • 2. Încercați mai întâi mâna. Dacă aveți pielea sensibilă, este important să testați un potențial de plecare pe mâna dvs. înainte de ao aplica la ochi. Pielea din jurul ochilor tăi este mai subțire și mai sensibilă decât alte zone, astfel încât acest test nu este rezistent la nebun, dar dacă aveți o reacție alergică, veți ști să nu aplicați produsul la ochi.
  • Verificați pentru dermatita de contact. Deși oamenii suferă de reacții alergice în mod diferit, cosmeticele pot provoca dermatită de contact, de obicei sub forma unei erupții cutanate roșii. Acest lucru se poate întâmpla imediat.
  • Urmăriți simptomele unei reacții alergice. De asemenea, puteți dezvolta o reacție într-o altă zonă a corpului. Dacă ați avut reacții în trecut, poate fi o idee bună să discutați cu un dermatolog înainte de a începe să utilizați un nou brand. Poate dura până la 24 de ore pentru ca o reacție să se dezvolte, așa că așteptați cel puțin o zi înainte de a aplica o nouă eyelinerie la ochi.
  • 3. Cumpărați o eyeliner care nu trebuie să fie presată din greu. Având apăsarea în jos sau întinderea pleoapelor poate provoca ochii la apă atunci când se aplică eyeliner. La testarea diferitelor ochi, asigurați-vă că alegeți una care oferă suficientă culoare cu o atingere ușoară. Nu trebuie să apăsați prea mult pentru a obține o linie netedă.
  • Imaginea intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 4
    4. Alegeți o linie de creion. Pierderea pe termen lung a creioanelor de plecare rămân puse și tind să fie ușor pe pielea sensibilă. Ele sunt mai puțin susceptibile de a distruge sau de a alerga și sunt ușor de dezinfectat pentru a preveni infecția sau iritarea. NARS și dezintegrarea urbană oferă o edatare excelentă, cu creion fără probleme.
  • Imagine intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 5
    5. Alegeți o linie de gel. Gelul de ochi este aplicat cu o perie și este în general de lungă durată. O căptușeală perie poate necesita o presiune mai mică decât un creion care să se aplice. Bobbi Gel Brown Gel este ușor de aplicat, iar L`Oreal Lacquer Liner este, de asemenea, o alegere bună pentru ochii sensibili.
  • Imaginea intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 6
    6. Selectați o căptușeală lichidă. Cu ochelari lichizi, risca riscul de a sparge dacă scufundați sau clipește în timp ce aplicați produsul. Cu toate acestea, ochelarii lichizi cu un vârf de simțit sunt mai ușor de aplicat ușor, evitând mai degrabă murdăria, decât garniturile lichide cu o perie. Ele sunt, de asemenea, mai puțin susceptibile de a alerga și de a picura în ochii tăi, pentru că nimic nu este mai rău pentru ochii sensibili care primesc machiaj direct în ele. Lancome, Kat von d Cosmetics, și Stila fac garnituri lichide cu sfaturi simțite care nu se înmuia.
  • Imagine intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 7
    7. Evitați machiajul impermeabil. Dacă aplicarea machiajului vă determină ochii la apă, este posibil să fiți tentați să încercați eyeliner impermeabil. Cu toate acestea, acest stil de produse cosmetice este mai dificil de îndepărtat și poate necesita să frecați mai greu la îndepărtare, ceea ce poate provoca iritații.
  • Partea 2 din 3:
    Punerea pe ochi
    1. Ștergeți ușor ochii cu un rememorare de machiaj non-iritant. Cremele de ochi și uleiurile naturale pot face ca pleoapele să fie grase, ceea ce împiedică petrecerea de plecare pe toată ziua. Puteți folosi o ștergere de machiaj, cum ar fi cele vândute de Aveeno, Olay sau simplu, pentru a vă depăși ochii. Dacă preferați Remover lichid de machiaj, alegeți un brand gratuit de petrol, cum ar fi Lancome sau Clinique.
  • 2
    Aplicați fard de ochi primul. Puneți pe ochi înainte de a aplica eyeliner. Cu toate acestea, dacă învățați doar să aplicați Eyeliner, ar fi cel mai bine să săriți la ochi până când veți avea mâna. Poate fi mai dificil să se aplice eyeliner deasupra ochilor, dar să o facă în sens invers, va acoperi ochelarii.
  • 3. Nu aplicați machiajul la linia de apă. Linia de plutire este marginea interioară a pleoapelor. Este ușor să transferați machiajul în ochi, iar apropierea de ochi poate provoca iritarea. În plus, poate că nu va dura mult timp dacă se aplică, provoacă ochii la apă. În schimb, stați în afara liniei de bordură pe părul superior și inferior. Scopul doar sub genele de pe capacul inferior. Aproape orice stil poate fi aplicat în acest fel, inclusiv un ochi de pisică sau o linie simplă.
  • 4. Nu trageți prea tare. Încercați să nu trageți pleoapa deoarece poate distorsiona linia când ați terminat și, de asemenea, poate crește iritarea. Cu o căptușeală de gel sau a unui eyeliner lichid, puteți să vă opriți ochii fără să vă trageți pleoapa.
  • 5. Evitați colțul interior. Porniți linia departe de colțul interior pentru a minimiza disconfortul de la purtarea machiajului. Deplasați linia spre interiorul colțului exterior.
  • 6. Nu utilizați banda ca șablon. Unele site-uri web de frumusețe recomandă utilizarea benzii ca un șablon improvizat pentru un aspect clasic de pisici, dar aceasta nu poate fi cea mai bună idee pentru persoanele cu ochi sensibili. În schimb, puteți ține o carte de vizită până la colțul ochiului pentru a face o linie ascuțită, dreaptă. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să evitați să aplicați o linie prea groasă sau să răspândiți o eyeliner în afara zonei pe care intenționați să o aplicați.
  • 7. Clătiți în mod corespunzător ochii dacă machiajul devine în ele. Dacă primiți accidental ochelari în ochi, clătiți bine. Dacă purtați contacte, scoateți-le și curățați-le. Nu puneți contacte înapoi în timp ce ochii dvs. sunt încă iritați.
  • 8. Îndepărtați machiajul la sfârșitul zilei. Deși poate părea un non-brainer, asigurați-vă că vă îndepărtați machiajul de ochi înainte de a merge la culcare, deoarece poate duce la iritare altfel. Deoarece zona ochiului este predispusă la sensibilitate mai mult decât restul feței, asigurați-vă că alegeți un dispozitiv de îndepărtare a machiajului blând care nu va provoca disconfort.
  • Partea 3 din 3:
    Având grijă de machiaj
    1. Ascuți creioanele înainte de fiecare utilizare. Dacă utilizați creioane de la Eyeliner, asigurați-vă că le ascuțiți înainte de fiecare utilizare. Nu numai că acest lucru vă ajută să obțineți o linie mai curată, dar elimină stratul exterior al creionului, minimizând potențialul de iritare în cazul în care orice resturi au stabilit pe vârf. Acest lucru ajută, de asemenea, ca produsul să dureze mai mult.
  • 2. Curățați periodic periile de machiaj. Dacă utilizați ochiul de gel, clătiți excesul de timp de pe perie după utilizare sau înainte de a utiliza din nou. Spălați-le o dată pe săptămână pentru a preveni construirea unui ieșind. Deși sunt disponibile curățători de perie comercială, puteți folosi apă și o cantitate mică de șampon pentru copii pentru a curăța sfaturile. Lăsați-i să se usuce înainte de a utiliza din nou.
  • Imagine intitulată Aplicați Eyeliner la ochii sensibili Pasul 18
    3. Aruncați machiajul ochilor vechi departe. Machiajul de ochi este predispus la colectarea bacteriilor. Creionul și scurgerile lichide pot fi folosite până la an, cu excepția cazului în care creionul este stubby. Cu toate acestea, pentru ochii sensibili, poate doriți să înlocuiți mai frecvent. Înlocuirea eyeliner la fiecare două până la trei luni vă ajută să evitați infecțiile oculare.
  • 4. Sanitizează Eyeliner. Evitarea acumulării bacteriene este deosebit de importantă dacă aveți ochi sensibili. Deși ascuțirea, în esență, sanitizează garniturile creionului, puteți cumpăra o ceață de dezinfectare pentru alte tipuri sau puteți folosi o cantitate mică de alcool de frecare într-un țesut pentru a freca ușor vârful.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că aveți timp. Aplicația grăbită poate duce la rănirea ochiului.

    Avertizări

    Nu aplicați niciodată machiajul în mașină. Este distragă atenția și poate duce la mai mult decât o leziune oculară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar