Cum de a crea ochi de smokey ca jack sparrow

Jack Sparrow, de la Pirații din Caraibe, este cunoscut pentru aspectul său androgin, plimbarea lui înfloritoare și machiajul său de ochi fumător,. Indiferent dacă vă îmbraciți pentru Halloween sau încorporați acest tip de machiaj pentru aspectul dvs. de zi cu zi, veți putea să-l scoateți cu o mână constantă și o mulțime de machiaj întunecat.

Pași

Partea 1 din 4:
Aplicarea unei baze
  1. Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 1
1. Spălați-vă bine mâinile cu săpun înainte de a începe. Trebuie să vă spălați întotdeauna mâinile înainte de a aplica machiajul, în special în jurul ochilor. Uleiul poate fi transferat de pe mâini pe față, ceea ce poate provoca breakouts sau pete.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 2
    2. Alegeți baza. Puteți utiliza un concealer obișnuit sau un produs special conceput ca un primer de ochi. Stratul de bază vă va împiedica tenul și va acționa ca o ardezie goală pentru ochiul tău, permițându-i să adere mai bine.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 3
    3. Aplicați grundul cu degetele. Luând o cantitate mică, dați stratul de bază pe pleoapa superioară. Netezi grundul într-un strat subțire și uniform care pornește la marginea pleoapei superioare și până la crearea ochiului.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 4
    4. Faceți același lucru pentru celălalt ochi. Aplicați baza în același mod, netezându-l peste întreaga pleoapă. Asigurați-vă că utilizați aceeași grosime și formă pe cealaltă parte a feței.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind eyeliner
    1. Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 5
    1. Alege-ți eyelinerul. Creioanele Kohl sunt perfecte pentru aspectul de sparrow Jack, deoarece acestea sunt fabricate din funingine comprimate și alte ingrediente naturale care fac o linie mai fină, mai moale decât oyelinerii obișnuiți. Eyeliner negru regulat va funcționa prea, dar nu se va amesteca, de asemenea.
  • Imagine intitulată Crearea ochilor de fum cum ar fi Swn Sparrow Pasul 6
    2. Ridicați pleoapa. Folosind mâna dvs. non-dominantă, trageți sprâncenele în centru pentru a vă ridica și văniți pleoapa. Aceasta va pune tensiunea pe pleoape și va da o suprafață mai fermă cu care să lucrați.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cum ar fi Jack Sparrow Pasul 7
    3. Aplicați o linie de dimensiuni medii la capacul superior. Începeți la colțul interior al capacului superior și trageți o linie netedă și chiar în colțul exterior al pleoapelor. Linia ar trebui să fie aceeași grosime tot drumul. Țineți cot pe o masă sau un contor în timp ce desenați pentru a vă ajuta să vă stabilizați brațul.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 8
    4. Ajustați după cum este necesar. Deoarece acest aspect folosește o cantitate grea de eyeliner și va fi amestecată la sfârșit, puteți completa goluri sau greșeli cu puțin mai multă linie, după cum este necesar. Cel mai important lucru este să vă asigurați că este o linie puternică de grosime uniformă.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 9
    5. Trageți în jos capacul inferior. Puneți degetul în mijlocul capacului inferior, folosind din nou mâna non-dominantă. Trageți ușor până când puteți vedea linia de apă sau partea umedă a pleoapei dvs. inferioare.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 10
    6. Aplicați Eyeliner în capacul de jos. Începând de la colțul interior al pleoapelor, trageți linia inferioară cu aceeași grosime ca și petrecerea de pe capacul superior. Ajustați dacă este necesar pentru a vă asigura că este groasă și chiar.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cum ar fi Jack Sparrow Pasul 11
    7. Liniați-vă celălalt ochi. Linie atât pleoapele superioare cât și inferioare, în același mod ca primul ochi, cu aceeași grosime și întuneric. Dacă găsiți unul este dramatic diferit de celălalt atunci când terminați, ajustați dacă este necesar, completați orice lacune sau îngroșați linia mai subțire.
  • Partea 3 din 4:
    Aplicarea ochilor de ochi
    1. Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 12
    1. Alegeți-vă fardul și peria. Orice fard de ochi negru sau gri închis va face: cu atât mai întunecat cu atât mai bine. Veți dori, de asemenea, o perie mică, rotunjită pentru a aplica umbra. Nu veți avea nevoie de nimic super scump pentru acest aspect, pentru că totul va fi amestecat împreună la sfârșit, dar căutați perii etichetate "Allover Ochi Shadow" sau "General Utilizați Eye Shadow".
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum, cum ar fi Jack Sparrow Pasul 13
    2. Aplicați umbra pe capacul superior. Du-te întuneric, folosind o umbră mult mai întunecată decât în ​​mod normal. Periați din colțul din interior în colțul exterior, măturat până la crearea pleoapelor, unde machiajul lui Jack Sparrow se oprește. Asigurați-vă că este neted și chiar, fără goluri sau puncte mai întunecate.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 14
    3. Faceți același lucru sub ochii tăi. Acoperă întregul capac de jos, aplicând din nou machiajul cât mai gros posibil. Nu doriți să aplicați ca fiind scăzută pe pleoapa dvs. inferioară, așa cum ați făcut pe pleoapa superioară: aproximativ o jumătate de centimetru în jos ar trebui să facă.
  • Imagine intitulată Creați ochi de smokey ca Jack Sparrow Pasul 15
    4. Aplicați filehadow la celălalt ochi. Din nou, utilizați aceeași tehnică pe celălalt ochi. Reglați dacă găsiți că un ochi arată puțin diferit de celălalt.
  • Partea 4 din 4:
    Amestecarea machiajului
    1. Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 16
    1. Utilizați degetele pentru a amesteca ambii ochi. În timp ce există unele perii special făcute pentru amestecare, stilul murdar purtat de Jack Sparrow nu va avea nevoie de acel fel de perie specializată. Din nou, asigurați-vă că mâinile dvs. sunt curate și uscate.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cakey ca Jack Sparrow Pasul 17
    2. Utilizați un deget pentru a amesteca capacele superioare. Amestecați fardul și eyelinerul împreună pentru a crea o textură fumătoare, mată, începând cu colțul interior al ochiului și de lucru în sus și în afara. Trageți un pic de pulbere sus deasupra capului de pleoape pentru a crea un pic de gradient.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cum ar fi Jack Sparrow Pasul 18
    3. Netezi capacele inferioare. Folosind același deget, amestecați ochelarii și umbra pornind la colțul interior și care lucrează spre colțul exterior. Echipa inferioară a lui Jack Sparrow este un pic mai bine definită decât cea din capacul superior, amestecați puțin mai puțin decât ați făcut pe capacul de sus.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum, cum ar fi sparrow Pasul 19
    4. Aplicați pulbere translucidă. O pudră puțin aplicată la capăt vă va ajuta să vă stabiliți machiajul și să o împiedicați să se miște sau să strige mai mult pe tot parcursul zilei. Utilizați o perie mare pentru a plasa ușor pulberea peste aspect și a seta.
  • Imagine intitulată Creați ochi de fum cum ar fi Jack Sparrow Pasul 20
    5. Aplicați rimelul dacă doriți. Rimelul poate ajuta la a face acest aspect un pic mai mult dacă simți că genele tale sunt prea subțiri. Utilizați o rimel negru care accentuează volumul și nu lungimea, deoarece genele lui Jack Sparrow nu sunt deosebit de lungi.
  • sfaturi

    Cald creionul tău. Desenați un pic pe spatele mâinii pentru a încălzi creionul și pentru a înmuia linia un pic. Acest lucru îl va ajuta să meargă mai liniștit.
  • Întotdeauna vă stabilizați brațul atunci când aplicați machiajul ochilor. Odihniți cotul pe tejghea și încheietura mâinii pe față, astfel încât să puteți controla mișcările mai atent.
  • Utilizați banda pentru a vă ajuta să vă formați eyelinerul dacă găsiți că nu îl puteți atrage cu atenție. Plasați un pic de bandă scotch pe pleoapă, lăsând partea pe care doriți să o trageți pe expusă. Acesta va acționa ca un șablon, ajutându-vă să trageți lățimea perfectă.
  • Avertizări

    Scoateți toate urmele de machiaj de ochi în sus cu un dispozitiv de îndepărtare a machiajului delicat la sfârșitul serii.
  • Nu împărtășiți machiajul și fiți atenți la curățenia machiajului. Bacteriile pot crește în și pe machiaj și perii, asigurându-vă că le înlocuiți anual.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Primerul de ochi sau concealer
    • Negru kohl sau eyeliner regulat
    • Pensulă pentru umbra ochilor
    • Pudră de ochi într-o umbră întunecată
    • Rimel
    • Pulbere de setare translucidă
    • Bandă scotch (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar