Cum să fixați pielea scufundată

Există o mulțime de pași pe care îi puteți lua pentru a repara o scufundare din piele, indiferent dacă trebuie să reparați pantofii, o geantă sau mobilier. Pentru sprfurile de suprafață ușoare, încercați fixări rapide ca utilizarea unui uscător de păr, oțet alb sau un jeleu de petrol. Pentru mai multe feluri de suprafețe grave, încercați să utilizați lipici din piele și un marker de recoltare care se potrivește cu pielea. Fixați scuffurile și zgârieturile mai profunde prin achiziționarea unui set de reparații din piele și aplicarea liantului, umpluturii și etanșării în zona deteriorată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încercarea de remediere rapidă
  1. Imagine intitulată Fix Spafded din piele 1
1. Utilizați un uscător de păr pentru a încălzi și a masaj o scufundare de suprafață. Setați uscătorul de păr să se încălzească și să-l folosească pentru a încălzi suprafața scufundată. Folosind mâinile, masați ușor pielea încălzită pentru a reduce apariția scufundării.
  • Evitați să lăsați uscătorul de păr prea fierbinte. Dacă țineți mâna în fluxul său de aer este incomod, este prea fierbinte pentru piele.
  • Imagine intitulată Fix Spafded din piele 2
    2. Dab scufful cu oțet alb. Îndepărtați un tampon de bumbac sau o minge în oțet albă distilat. DAB zona scufundată pentru a umfla ușor pielea. Lăsați zona să se usuce, apoi să o bați cu un polonez incolor.
  • Încercați să utilizați oțet pe încălțăminte sau o geantă de mână.
  • Imagine intitulată Fix Spafded din piele 3
    3. Utilizați jeleu petrolier. Utilizați o cârpă curată pentru a aplica jeleu petrolier în zona scufundată. Frecați mișcările circulare, lăsați-o să stea timp de aproximativ 10 minute, apoi ștergeți orice exces cu o altă cârpă curată.
  • Asigurați-vă că utilizați un produs fără culoare sau parfum pentru a evita deteriorarea pieilor.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 4
    4. Aplicați balul de recoltare pentru a restabili scufundările de suprafață. Achiziționați un balsam de recoltare online sau de la magazinul dvs. de îmbunătățire a casei din apropiere sau din magazinul de țesături. Dacă recipientul balsamului nu are un burete de aplicare, aplicați-l într-o cârpă curată și frecați o mișcare circulară. Lăsați-o conform instrucțiunilor, apoi utilizați o altă cârpă curată pentru a umple zona și a elimina balsamul în exces.
  • Metoda 2 din 3:
    Utilizarea adezivului din piele pe scufiezile minore
    1. Imagine intitulată Fix Piedina de piele scufundată
    1. Curățați zona cu un curățitor de piele. Aplicați un detergent din piele în zona scufundată, folosind cel mai curat în conformitate cu instrucțiunile etichetei sale. Curățarea zonei va elimina murdăria sau uleiurile, care vor împiedica decolorarea și va asigura ca adezivul să se stabilească corect. De asemenea, va deschide pororii din piele, făcându-l mai receptiv la produse pe care le veți folosi pentru a repara și a-l recolora.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 6
    2. Utilizați un instrument ascuțit pentru a ridica fibrele scufundate. Rulați ușor o spatulă sau spatele unui cuțit împotriva boabelor de scufundare. Scopul dvs. este de a ridica cu atenție fibrele scufundate departe de suprafață. În acest fel, veți putea accesa zona sub fibre cu adeziv din piele.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 7
    3. Aplicați o cantitate mică de adeziv din piele utilizând o spatulă sau cuțit. Aplicați câteva picături de adeziv din piele pe marginea spatulei sau din spatele cuțitului. Trageți scula împotriva boabelor de scufundare pentru a aplica adezivul la partea inferioară a fibrelor scufundate. Utilizați scurte, chiar și lovituri pentru a aplica bine și cu atenție adezivul.
  • Imagine intitulată Fix Spafded din piele Pasul 8
    4. Frecați suprafața reparată pentru a îndepărta bulele de aer și lipirea excesului. După aplicarea lipiciului împotriva boabelor, frecați scula cu boabele de scufundare pentru a aplatiza zona și a îndepărta bulele de aer. Frecarea cu cerealele vor coborî din fibrele scufundate înapoi, așa că sunt chiar cu suprafața din piele. Utilizați degetul pentru a masca ușor zona și îndepărtați excesul de lipici.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 9
    5. Utilizați un marker din piele pentru a recolora zona deteriorată. Dacă puteți potrivi un marker de recoltare la piele, aplicați-l în haine subțiri. Pene marginile exterioare ale zonei recolorează pentru al amesteca cu pielea înconjurătoare. Scățurile ușoare ar putea să nu aibă nevoie de nici o recoltare deloc, deci folosiți judecata după aplicarea lipiciului din piele.
  • Metoda 3 din 3:
    Repararea scuffs și zgârieturi adânci
    1. Imagine intitulată Fix Leather Pass 10
    1. Curățați zona și îndepărtați fibrele libere. Utilizați un curățător de piele pentru a îndepărta murdăria și uleiul înainte de a începe repararea. Utilizați o mică pereche de foarfece pentru a tăia orice fibre lungi atârnate de la suprafață. Lăsați fibrele libere care sunt mai scurte sau că nu puteți accesa cu foarfecele, deoarece acestea nu vor interfera cu reparația dvs.
    • Puteți achiziționa separat pielea, liant, umplutură și sealator într-un kit de reparații profesionale. Puteți găsi produsele pe care le veți avea nevoie online sau la magazinul local de îmbunătățire a casei.
  • Imagine intitulată Fix SPUFFED piele Pasul 11
    2. Utilizați un burete pentru a aplica 8 până la 10 straturi de liant din piele. Aplicați o cantitate mică de liant din piele la un burete curat și uscat, apoi acoperiți întreaga zonă afectată. Verificați eticheta produsului pentru instrucțiuni despre timpul de uscare și lăsați-l să se usuce complet înainte de a aplica următorul strat. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați 8 până la 10 straturi de liant pe suprafața zgâriată.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 12
    3. Nisip zona folosind un șmirghel de cereale fine. Utilizați un șmirghel de 1200 garnit pentru a nisip ușor zona în care ați aplicat liant. Utilizați mișcări blânde, circulare. Nisip până când ați creat o suprafață netedă, chiar pe suprafața supusă unei reparații.
  • Suflați orice reziduu sau ștergeți suprafața utilizând un prosop de microfibră după șlefuire.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 13
    4. Aplicați umpluturi grele la zgârieturi adânci. Utilizați o paletă sau un cuțit de chit pentru a răspândi un strat subțire de umplutură pe zgârieturi adânci sau gouges în suprafață. Așteptați 20-25 de minute pentru ca umplutura să se usuce. Aplicați cât mai multe straturi de care aveți nevoie până când zgârieturile sau gougele sunt la nivelul suprafeței înconjurătoare.
  • Imagine intitulată Fix din piele spanțată Pasul 14
    5. Nisip și ștergeți cu un detergent pe bază de alcool. După aplicarea umpluturii și lăsați-o să se usuce, nisipați încă o dată suprafața cu un șmirghel de 1200 grit. Utilizați un dispozitiv de curățare din piele pe bază de alcool pentru a șterge zona reparată, apoi dați-i câteva minute să se usuce.
  • Cleanerul va elimina orice reziduu și va pregăti pielea pentru recoltare.
  • Imagine intitulată Fix Spafded piele Pasul 15
    6. Recolorați și sigilați suprafața reparată. Dacă recipientul său nu vine cu un aplicator, utilizați un burete curat și uscat pentru a aplica un strat subțire de colorant din piele. Lăsați-l să se usuce conform instrucțiunilor sale înainte de a aplica straturi suplimentare. Când ați colorat și amestecați zona reparată, aplicați trei până la patru straturi subțiri de etanșare din piele pentru un finisaj robust și flexibil.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Uscător de păr
    • Tampon de bumbac sau minge
    • Oțet albă distilată
    • Balsam de recoltare din piele
    • Cleaner din piele
    • Spatulă sau cuțit cu tăietură plat
    • Adeziv din piele
    • Marker de colorat din piele
    • Binder din piele
    • Curea de cereale fine
    • Plăcuța de umplutură pentru piele
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar