Cum de a repara genunchii baggy în pantaloni - blugi, jambiere și joggers

Poate fi o adevărată bummer când observați genunchii Baggy pe perechea dvs. preferată de pantaloni, dar nu scoți bani pentru o nouă pereche încă! Indiferent dacă aveți de-a face cu blugi, joggers sau jambiere, există o serie de trucuri simple pe care le puteți încerca să prindeți acei genunchi baggici înapoi în loc. Dacă genunchii Baggy sunt o problemă persistentă, încercați să purtați pantaloni într-un alt stil, tăiat sau material pentru a vedea dacă acest lucru ajută.

Pași

Metoda 1 din 2:
Blugi
  1. Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în Pants Pasul 2
1. Spray genunchii cu balsam de țesături și spălați blugi pentru a le micșora. Se amestecă 1/4 cană (60 ml) de balsam de țesături lichide și 3/4 cană (177 ml) de apă fierbinte într-o sticlă de pulverizare și spritz pe genunchi ai pantalonilor tăi. Apoi, afișați blugi în mașină și faceți un ciclu fierbinte.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în Pants Pasul 1
    2. Transformați-le în interior și uscați-le timp de 20 de minute pentru o fixare rapidă. Setați uscătorul să se usuce la căldură regulată. Apoi, întoarceți blugi în interior și aruncați-i în uscător cu câteva prosoape pufoase sau o încărcătură de haine doar pentru 20 de minute pentru a micșora genunchii.
  • Evitați să puneți blugi în uscător de când nu vor cădea în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în pantaloni Pasul 5
    3. Spălați blugi în apă rece pentru a micșora genunchii când ajungi acasă. Dacă blugi sunt murdari, spălați-le folosind setarea cu apă rece pentru a micșora genunchii înapoi în poziție. Pentru a-și păstra forma și mai mult, evitați spălarea bluzelor după fiecare uzură.
  • Spălarea blugi în apă caldă este grozavă dacă doriți să le micșorați pe tot parcursul, dar utilizați apă rece dacă doriți doar să micșorați un loc supărător.
  • Denimul de spălare prea frecvent face ca blugi să-și piardă forma. Încercați să le spălați după fiecare 3-4 poartă în schimb.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în Pants Pasul 6
    4. Blugi uscați cu aer după spălarea lor dacă nu trebuie să le micșorați foarte mult. Poptarea blugiilor uscați în uscător pentru câteva minute este grozavă pentru o reîmprospătare rapidă, dar nu pune blugi proaspăt spălați acolo. Spălarea cu apă rece a scăzut deja genunchii baggici înapoi în poziție, așa că le-ați lăsat plat și lăsați-i să se usuce la aer pentru a-și păstra forma.
  • Dacă doriți să vă micșorați pantalonii, nu vă simțiți liberi să le uscați în uscător! Nu face acest lucru prea des, de când uscătorul poartă denim.
  • Odată ce sunt uscați, îndoiți blugi și depozitați-le plat în loc să-i agăți. Blugi suspendați pot întinde materialul.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în Pants Pasul 3
    5. Puneți pe o centură sau puneți-vă picioarele în cizme pentru a îmbunătăți potrivirea. Dacă problema este potrivită, puneți-vă picioarele de pantaloni în vârfurile cizmelor dvs. pot netezi materialul și poate împiedica îmbinarea în zona genunchiului. Dacă nu vă veți purta astăzi cizme, punerea pe o centură poate, de asemenea, să trageți țesătura taut.
  • Imagine intitulată Fix Baggy genunchii în pantaloni Pasul 4
    6. Întoarceți-vă picioarele cu un pic înainte de a vă așeza acasă sau la locul de muncă. Dacă genunchii blugi începe să privească bagajul, strângeți picioarele și trageți-le la câțiva centimetri chiar înainte de a vă așeza în jos. Păstrați-vă spatele drept și nu vă traversați picioarele, astfel încât genunchii baggii să nu se mai răiească în timpul zilei.
  • Ridicați-vă și mutați-vă adesea, deoarece ședința pentru perioade lungi de timp pot face genunchii baggici mai rău.
  • Imagine intitulată Fix Baggy genunchii în pantaloni Pasul 7
    7. Încercați o potrivire sau un stil mai relaxat dacă genunchii Baggy sunt o problemă persistentă. Dacă blugi slabi tind să obțină baggii în genunchi, ar putea fi prea strâns în zona genunchiului pentru a începe. Evitați pielea și încercați în schimb un stil de picior drept sau o tăietură relaxată.
  • Dacă denimul dvs. nu are nici o întindere la el, asta ar putea fi și problema, mai ales dacă stați la un birou în cea mai mare parte a zilei! Încercați o pereche antrenară și vedeți dacă aceasta ajută.
  • Metoda 2 din 2:
    Jambiere și joggers
    1. Imagine intitulată Fix Baggy genunchii în pantaloni Pasul 8
    1. Atenuați genunchii cu oțet și fier de țesătură pentru o fixare rapidă. Se toarnă oțetul albă distilat într-o sticlă de pulverizare și cu ușurință genunchii joggers sau jambiere. Îndreptați materialul pe o suprafață tare și călcați ca și cum ați fi în mod normal să scăpați de saci și de creastă.
    • Nu înmuiați genunchii pantalonilor tăi în oțet! O spritz ușoară este tot ce aveți nevoie pentru a atenua materialul. Nu vă faceți griji - mirosul de oțet se estompează repede.
    • Dacă nu aveți oțet la îndemână, apa simplă funcționează, de asemenea.
    • Dacă țesătura este delicată, răspândiți un prosop peste material înainte de a-l călca.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în pantaloni Pasul 9
    2. Umeziți genunchii și le înclină cu aer cald dintr-un uscător de suflare într-un vârf. Dacă nu aveți timp să vă fierbeți pantalonii, să le trageți peste un cârlig și spritz zonele genunchiului cu apă până când sunt umezi. Setați uscătorul de suflare la înălțime și loviți-le cu fluxul fierbinte de aer timp de câteva minute până când materialul se simte uscat.
  • Acest lucru funcționează pentru orice zonă pe care doriți să o micșorați.
  • Imagine intitulată Fix Baggy genunchii în pantaloni Pasul 10
    3. Spălați pantalonii în apă fierbinte atunci când aveți timp să strângeți materialul înapoi. Apa caldă este sigură pentru pantaloni realizați din nylon, spandex, bumbac și amestecuri de poliester. Puneți pantalonii în mașina de spălat, setați-l la cel mai fierbinte ciclu posibil și lăsați ciclul să funcționeze ca normal.
  • Dacă jambierele dvs. sunt 100% spandex sau lycra, căldura probabil nu le va micsora mult, deoarece materialul este strâns țesut.
  • Verificați întotdeauna eticheta de îngrijire pentru instrucțiuni speciale înainte de spălarea pantalonilor.
  • Imagine intitulată Fix Genunchii Baggy în Pants Pasul 11
    4. Pop Pantaloni în uscător timp de 10-30 minute pentru a le remodela. Căldura poate reduce pantalonii prea mult, așa că setați uscătorul la "regulat" și uscați-vă pantalonii în intervale de 10 până la 15 minute. Încercați-le după fiecare interval și opriți-le să le uscați odată ce se potrivesc așa cum doriți să le faceți.
  • Dacă pantalonii sunt încă umede, le puneți plat și lăsați-i să se usuce la aerul drumului.
  • Pentru a evita deteriorarea pantalonilor, evitați să le uscați mai mult de 30 de minute.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar