Cum să pariați cu o șansă de a câștiga

Indiferent dacă vizitați Las Vegas sau doar să aveți o noapte la cazino local, jocurile de noroc poate fi un joc de noroc exhilarating. De obicei, șansele nu sunt în favoarea ta, dar este posibil să vă măriți șansele de a câștiga. Joacă jocuri cu cea mai mică cantitate de margine de casă, utilizați strategii de pariuri și știți când să plecați.

Pași

Partea 1 din 3:
Redarea jocurilor din dreapta
  1. Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 1
1. Joacă Blackjack. Jocurile de masă oferă în mod obișnuit cele mai bune cote și jucând blackjack este cea mai bună lovitură la câștigarea unor bani. Marginea casei (sau avantajul matematic Casinoul are peste dvs.) este de numai 0.5%. Să știți când să loviți, împărțiți sau să vă dublați, să imprimați o masă de strategie și să o luați cu dvs. pentru a juca. Dealerii nu vor deranja atâta timp cât nu încetinești jocul.
  • Dacă sunteți un novice la joc, stați jos la masă în timpul unei perioade lente, ca și după-amiaza, și cereți dealerului să vă meargă prin joc.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 2
    2. Plasați o linie de trecere pariu într-un joc Craps. Craps este un joc de zaruri care are, de asemenea, o margine de casă scăzută, dar numai dacă faci pariurile potrivite. Începeți un joc prin plasarea unui pariu pe linia de trecere," care este clar marcat pe masă. Acest pariu inițial are o margine de casă de aproximativ 1.4%, și pariază, în principiu, rezultatele primei role ale shooterului.
  • Dacă shooterul rulează un total de 7 sau 11, câștigi chiar și bani. Un total de 2, 3 sau 12 înseamnă că pierzi. Dar un 4, 5, 6, 8, 9, sau 10 înseamnă că treceți la mai multe runde.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 3
    3. Plasați un pariu de cote în Craps. Cote de pariuri sunt unul dintre cele mai bune fotografii ale tale, pentru că casa nu are margine. Este un pariu că prima rolă a shooterului ("punctul") va fi rulat din nou înainte de a rula un 7. De asemenea, puteți paria pe cele 7 următoarele, dar aceasta este o alegere mai puțin populară, deoarece câștigi când ceilalți jucători pierd.
  • De asemenea, puteți plasa un "pariu", care stabilește un alt "punct" în joc și are, de asemenea, o margine de casă scăzută.
  • Evitați pariurile Sucker (plasarea unui pariu că un număr specific, cum ar fi 6 sau 8, va apărea înainte de punctul), deoarece acestea au o margine de casă semnificativă.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 4
    4. Redați Video Poker. Dacă doriți un joc care este la fel de solitar ca mașini de slot, dar are cote mai bune, play Poker video. Căutați un joc cu o masă bună, care va arăta o casă completă și o flush de plată 9 și respectiv 6, respectiv, mai degrabă decât 8 și 5.
  • Jocuri în care toată casa și spălare plătesc 8 și 5 au procente de returnare mai mici. Vrei un joc în care întoarcerea este cât mai aproape de 100% posibil pentru a reduce tăierea pe care o ia casa.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 5
    5. Alegeți un stil de poker video și aflați strategiile. Jacks sau mai bine este jocul original de poker video și are o strategie destul de fundamentală. Deuces Wild este un alt stil și este puțin mai complicat. Alegeți-vă favoritul, studiați strategiile și rămâneți la mașini cu acel stil.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 6
    6. Optați pentru pariurile de 50/50 din Ruleta. Ar putea fi distractiv să joci un pariu pe numărul tău norocos în ruletă, Dar șansele favorizează în mod semnificativ casa. În schimb, plasați un pariu pe roșu, negru, chiar sau ciudat, deoarece aceste 50/50 pariază chiar și câmpul de joc între tine și casă.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 7
    7. Puneți pariul maxim în mașinile de slot. Redarea mașinilor de slot vă oferă cele mai grave șanse ale tuturor jocurilor de cazino, astfel încât să le evitați cu totul. Casa are o margine de aproximativ 5 până la 13%. Dar dacă încă nu puteți rezista sloturilor, plasați pariul maxim pe care mașina permite creșterea șanselor de a câștiga.
  • De exemplu, dacă este un slot de penny cu un maxim de 50 de cenți, redați 50 de cenți de câteva ori mai degrabă decât 2 cenți din nou și din nou.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 8
    8. Practicați jocurile de masă la domiciliu. Veți învăța mai repede tehnicile de jocuri de masă dacă le jucați mai des, deci invitați prieteni pentru o noapte de joc pentru a lucra la Blackjack sau abilitățile de poker. Sau vizitați un site online, cum ar fi Bovada, care vă permite să practicați jocuri gratuit. Doar rezistă să joc cu bani reali până când te simți confortabil cu jocurile.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind strategii de pariuri
    1. Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 9
    1. Începeți cu un pariu mic. Redați minimul de masă când sunteți nou la un joc. Această sumă va fi de obicei de aproximativ 5 dolari și este un loc bun pentru a începe în timp ce beneficiați de învățarea confortabilă a regulilor. Odată ce înțelegeți mai bine un joc, puteți începe să creșteți pariurile la 10 $ și 20 $.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 10
    2. Joacă jocuri de masă la un ritm relaxat. Motivul pentru care pierdeți atât de mulți sloturi de joc este pentru că le puteți juca atât de repede. Jocurile de masă au mai mult timp, astfel încât orice bani pierdeți vor fi pierduți mai lent. Chiar și o mașină de slot de nichel vă pierde de două ori mai mult pe oră ca un joc de masă de 5 $. Deci, luați un loc la o masă de blackjack, ordonați o băutură și bucurați-vă de ritmul mai lent.
  • Puteți opta să stați la fiecare altă rundă pentru a vă scoate banii cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 11
    3. Utilizați un sistem de pariuri. Încercați să utilizați un sistem în care modificați următorul pariu în funcție de modul în care ați lucrat pariul anterior. De exemplu, creșteți pariul cu 50% de fiecare dată când câștigați. Sistemele de pariuri sunt menite să vă sporească șansele de a câștiga pe termen scurt, dar nu vă pot îmbunătăți cotele pe termen lung.
  • O altă strategie este de a dubla pariul de fiecare dată când pierzi.
  • De asemenea, puteți încerca să pariați un sfert sau jumătate din jetoanele rămase de fiecare dată când plasați un pariu.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 12
    4. Utilizați sistemele de pariuri numai pentru câteva runde. Deoarece niciun sistem de pariuri nu poate elimina marginea casei, câștigurile temporare vor fi întotdeauna echilibrate cu pierderi mari în cele din urmă. Limitați utilizarea sistemelor de pariuri la câteva runde și plecați în timp ce sunteți în față.
  • Partea 3 din 3:
    Jucând responsabil
    1. Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 13
    1. Setați limita înainte de timp. Înainte de a pleca acasă, decideți cât de mulți bani pierdeți confortabil. Poate fi de 100 $ sau 1000 $, dar asigurați-vă că nu veți avea nevoie de această sumă pentru orice cheltuieli viitoare. În timp ce este posibil să nu pierdeți toate acestea, este posibil să vă veți pregăti, așa că vă pregătiți pentru acest rezultat.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 14
    2. Lăsați cardurile de debit și de credit la domiciliu. Retrage toți banii pe care intenționați să-l cheltuiți în numerar. Luați-vă cardurile de debit și de credit din portofel și le lăsați acasă, fie în mașină. Veți fi mai puțin tentați să depășiți limita pe care ați setat-o ​​pentru dvs. dacă nu aveți o modalitate ușoară de a continua să cheltuiți bani.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 15
    3. Gamble cu prietenii. Dacă faceți jocuri de noroc o activitate socială, este mai probabil să vă opriți când atingeți limita. Spune prietenilor tăi să te taie când nu mai ai bani. Având pe cineva să vorbească în timp ce jucați vă va încetini, ceea ce vă ajută să vă țineți câțiva dintre banii dvs.
  • Imagine intitulată Gamble cu o șansă de a câștiga pasul 16
    4. Programați o activitate după jocurile de noroc. Dacă aveți planuri programate pentru câteva ore după începerea jocurilor de noroc, veți avea un punct de oprire natural. Cumpărați bilete la un spectacol pe bandă Dacă sunteți în Vegas, faceți planuri să mergeți la cumpărături sau să lăsați cazinoul să aibă o cină plăcută cu prietenii.
  • sfaturi

    Evitați activitățile cum ar fi pariurile pe cai, deoarece șansele dvs. de a câștiga orice bani sunt incredibil de scăzute.

    Avertizări

    Jocurile de noroc poate fi o activitate extrem de dependentă, indiferent dacă câștigi sau pierzi. Mulți jucători au pierdut nu doar banii lor, ci și familiile, prietenii, relațiile și carierele lor. Căutați ajutor dacă jocurile dvs. de noroc devine nesănătoasă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar