Cum să croșetați o stea

Începând cu o bază de cusături dublu croșetat care înconjoară un inel magic, puteți crea o formă de stele cu 5 puncte cu doar câteva cusături de bază. Acest model este ușor de modificat dacă doriți să faceți o stea cu 6 puncte sau să încorporați mai multe culori ale firelor. Stelele create de acest model frumos, deschis se vor potrivi în palma mâinii tale. Ei vor adăuga o clipire de frumusețe la orice proiect de ambarcațiune de fibră sau creatie croșetată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Croșesc prima rundă în jurul unui inel magic
  1. Imagine intitulată croșetat o stea stea 01
1. Faceți o buclă dublă în jurul degetului pentru a începe inelul magic. A Magic Ring sau Circle Magic este o buclă de bază reglabilă de fire care va servi ca punct de plecare central pentru steaua dvs. Pentru a crea una, formează o buclă dublă de fire în jurul degetului arătător pe mâna dvs. non-dominantă.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 02
    2. Trageți 1 dintre aceste bucle sub cealaltă cu cârligul de croșetat. Folosind mâna dvs. dominantă, introduceți cârligul de croșetat sub ambele bucle pe degetul arătător. Prindeți capătul de lucru al firului și trageți-l în față, mergând sub bucla care a fost formată de capătul coada de fire al firului.
  • Odată ce ați terminat această mișcare, cârligul de croșetat va fi sandwich între firele de lucru (de mai sus) și capătul coada (dedesubt).
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 03
    3. Cu bucla încă în jurul degetului, cusături de lanț croșetat 2. Pentru a crea prima cusătură de lanț, prinde firele de lucru cu cârligul tău și trageți-l prin bucla unică care este pe cârligul tău. Repetați acest proces 1 mai mult timp până când aveți 2 cusături complete de lanț.
  • Este posibil să trebuiască să strângeți buclă de fire cu degetul mare, astfel încât să rămână în siguranță pe degetul arătător.
  • Rețineți că aceste cusături nu contorizează ca parte a primei runde de cusături, dar servesc ca o bază importantă pentru a începe să vă construiți steaua în jur.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 04
    4. Face 1 cusătură dublă croșetat pentru a începe prima rundă. Pentru a face o cusătură dublă de croșetat în jurul inelului magic, prinde firul cu cârligul și împingeți cârligul înapoi în inel. Prinde firul cu cârligul din nou și trageți-l înapoi prin inel. Ar trebui să aveți acum 3 bucle pe cârligul de croșetat. Prinde firul cu cârligul încă o dată și trageți acest fir prin primele 2 bucle de pe cârligul de croșetat. Acum, veți avea 2 bucle rămase pe cârligul tău de croșetat. Pentru a termina crotul dublu, prindeți firele de la 1 mai mult timp și trageți-l înapoi prin ambele bucle pe cârlig.
  • Ar trebui să rămâi cu o singură buclă pe cârlig după ce ați terminat o cusătură dublă de croșetat.
  • Puteți glisa bucla de pe degetul arătător. Țineți-l în mâna dvs. non-dominantă în timp ce lucrați cu cusatura dublă de croșetat.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 05
    5. Finalizați prima rundă prin adăugarea a 9 cusături de croșetat dublu. Continuați să adăugați cusături dublu de croșetat în jurul inelului magic până când aveți 10 total. Du-te înapoi și conta pentru a confirma că aveți 10, deoarece veți avea nevoie de exact acest lucru pentru a face 5 puncte de stele. Aceasta completează prima dvs. rundă!
  • Când numărați, nu includeți primele 2 cusături de lanț pe care le-ați creat mai devreme.
  • Trageți capătul coada pentru a închide orificiul inelului magic. Dacă preferați ca steaua dvs. să aibă o gaură în mijloc, lăsați inelul magic deschis ușor.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 06
    6. Conectați cercul cusăturilor de croșetat dublu cu o cusătură de alunecare. Pentru a face cusătura de alunecare, împingeți cârligul în partea superioară a cusăturii de lanț al doilea pe care l-ați creat la început. Cârligul firei și trageți-l înapoi prin partea superioară a cusăturii de lanț. Acum veți avea 2 bucle pe cârlig. Trageți bucla exterioară prin bucla interioară, astfel încât să fiți lăsați cu o buclă pe cârligul.
  • Fundația centrală a stelei dvs. croșetate este acum completă și sunteți gata să începeți să lucrați puncte Star în jurul acestuia!
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unei stele cu 5 puncte
    1. Imagine intitulată croșetat o stea de stea 07
    1. Lucrați 10 cusături duble de croșetat în jurul unui inel magic. Pentru a rezuma acest proces, începeți cu un inel magic (o buclă dublă de fire înfășurată în jurul degetului arătător). Apoi faceți 2 cusături de lanț. Glisați bucla de pe deget și completați 10 cusături duble de croșetat în jurul inelului. Apoi, închideți cercul cusăturilor duble croșetat cu o singură cusătură de alunecare. Aceasta completează prima dvs. rundă.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 08
    2. Începeți primul punct de stele cu 2 cusături de lanț și 1 cusătură dublă croșetată. Punctele Star vor alcătui cel de-al doilea (și final) pentru acest proiect. Odată ce ați terminat prima rundă, faceți 2 cusături de lanț. Înfășurați firele în jurul cârligului dvs. o dată pentru a începe o nouă cusătură dublă croșetată. Pentru a începe cusatura dublă de croșetat, introduceți cârligul în ambele bucle ale următoarei cusături din prima rundă. Apoi, terminați această cusătură dublă de croșetat.
  • Următoarea cusătură din prima rundă va fi prima cusătură dublă de croșetat pe care ați creat-o.
  • Imagine intitulată croșetat o stea de stea 09
    3. Continuați primul punct de stele cu 3 cusături cu lanț și 2 cusături unice de croșetat. Faceți alte cusături cu lanțuri. Apoi lucrați 2 cusături de croșetate unică în jurul postului vertical al cusatura dublă de croșetat anterior. Aceasta completează primul cusături de croșetat - repetați acest proces, astfel încât să aveți 2.
  • Când lucrați o singură cusătură de croșetat în jurul postului de cusătura anterioară, împingeți cârligul în decalajul cusăturii duble croșetat și prindeți firele de lucru. Veți avea 2 bucle pe cârlig. Prindeți firul din nou și trageți-l prin ambele bucle și veți rămâne cu o buclă pe cârligul.
  • Odată ce acest lucru este complet, veți putea vedea că cusăturile unice de croșetat sunt înfășurate în jurul părții verticale a cusăturii duble de croșetat.
  • Imagine intitulată croșetat o stea pas 10
    4. Completați primul punct de stele cu o cusătură de alunecare. Ar trebui să lucrați această cusătură de alunecare în următoarea cusătură din prima rundă. Acest lucru completează primul punct de pornire!
  • Dacă utilizați un fir subțire, punctele STAR vor avea o textură deschisă. Acest lucru poate arăta foarte frumos și delicat.
  • Dacă utilizați fire mai groase, steaua poate fi texturată mai închisă. Experimentați cu fire diferite pentru a vedea care vă arată ca cel mai bun.
  • Imagine intitulată croșetat o stea etapă 11
    5. Repetați această secvență de cusături pentru a forma încă 4 puncte de stea (pentru 5 total). Formularul 4 mai multe puncte folosind aceeași tehnică pe care ați folosit-o pentru primul punct.
  • Pentru a rezuma procesul, pentru fiecare punct de stele veți începe prin croșetarea cu două cusături de lanț. În următoarea cusătură, dublu croșetat o dată. Faceți alte cusături cu lanțuri. Lucrați 2 cusături unice în jurul postului de cusatura dublă de croșetat. Strângeți cusătura în următoarea cusătură pentru a finaliza fiecare punct.
  • Imagine intitulată Crochet O stea Pasul 12
    6. Finalizați cel de-al cincilea punct de stele făcând o cusătură de alunecare. Lucrați această cusătură de alunecare în prima cusătură a rundei originale. Acest lucru va ancora punctul final al stelei și va finaliza cea de-a doua (și finală) rundă de cusături.
  • Imagine intitulată croșetat o stea pas 13
    7. Tăiați și asigurați firele de lucru. În această etapă, veți avea 1 buclă rămasă pe cârligul de croșetat. Tăiați fire de lucru și trageți capătul liber prin ultima buclă. Trageți-l strâns pentru ao asigura.
  • Imagine intitulată croșetat o stea pas 14
    8. Țese în capetele libere ale firului în stea cu un ac de întuneric. Utilizați un ac de întuneric pentru a pune ambele capete libere ale firului peste și sub cusăturile de pe partea din spate a stelei. Îndepărtați ambele cozi scurți pentru a le ascunde de la vedere. Cu aceasta, steaua dvs. ar trebui terminată!
  • Metoda 3 din 3:
    Modificarea modelului de stele pentru a adăuga mai multe puncte sau culori
    1. Imagine intitulată croșetat o stea pas 15
    1. Faceți o stea cu 6 puncte, începând cu 12 cusături duble de croșetat. Pentru a crea o stea cu 6 puncte, veți urma aceleași instrucțiuni pentru starul cu 5 puncte. Singura diferență este că veți începe prin a lucra 12 cusături duble de croșetat în jurul inelului magic în loc de 10. Apoi, când este timpul să facem punctele stea, să continuați să creați 6 puncte în loc de 5.
    • Cheia acestui model este că ar trebui să aveți de două ori mai multe cusături duble de croșetat care formează prima rundă ca numărul de puncte de stele pe care doriți să le creați în a doua rundă.
    • Dacă doriți să încercați o stea cu 7 puncte, începeți cu 14 cusături duble de croșetat.
    • Pentru o stea cu 8 puncte, începeți cu 16 cusături duble de croșetat.
  • Imagine intitulată croșetat o stea trepte 16
    2. Utilizați o culoare pentru centru și o altă culoare pentru punctele Star. Odată ce ați decis care va fi culoarea principală și culoarea dvs. secundară, lucrați întreaga rundă cu culoarea principală. Înainte de a face primul punct de stele, tăiați capătul de lucru al firelor principale de culoare și lăsați-l liber. Prindeți culoarea secundară pentru prima cusătură a celei de-a doua runde și folosiți acest lucru pentru toate punctele Star.
  • Prima rundă este seria de 10 sau mai multe cusături cu lanț dublu au lucrat în jurul unui inel magic.
  • Țese toate capetele libere în stea cu un ac de întuneric când ați terminat.
  • Imagine intitulată croșetat o stea trepte 17
    3. Lucrați punctele stea în culori alternante sau unice. Pentru a alterna culorile fiecărui punct de stele, schimbați firele de culoare după finalizarea cusăturii de alunecare pe punctul de stele anterior. Tăiați firele principale de culoare cu o coadă rămasă. Aduceți firele de culoare secundară pe cârligul. Apoi, prindeți firele de culoare secundară atunci când creați prima cusătură de lanț al următorului punct de stele. Completați restul punctului respectiv și schimbați din nou firele.
  • Când ați terminat croșetarea tuturor punctelor de stele, utilizați un ac de întuneric pentru a țese în toate capetele libere. Îndepărtați toate cozile rămase din proiectul dvs
  • Simțiți-vă liber să faceți culori alternante sau să utilizați culori unice pentru fiecare punct de stele.
  • Culorile alternante arată cel mai bine pe stele cu un număr par, cum ar fi o stea cu 6 puncte. Cu un număr ciudat de puncte, aceeași culoare va fi repetată de două ori la rând.
  • De exemplu, ați putea lucra punctele dvs. de stea pentru a fi albastru-purpuriu-albastru-purpuriu-purpuriu.
  • sfaturi

    Acest model utilizează termenii de croșetat din SUA. Dacă preferați să urmați termenii de croșetat din Marea Britanie, să transformați numele de cusături cu cei care vă familiarizați înainte de a începe să lucrați. De exemplu, Crochetul unic al SUA este britanic dublu croșetat, iar US Double Croșetat este Crotul din Marea Britanică.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fire
    • Croșetă
    • Acul de întuneric
    • Snips sau foarfece
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar