Cum să găsiți avioanele pierdute

Airpods sunt o căști revoluționare wireless de la Apple. În acest articol, veți afla cum să găsiți avioane pierdute sau profesioniști ai avioanelor. Prima metodă necesită un cont iPhone sau iCloud și poate fi utilizat numai pentru Airpods Apple. A doua metodă poate fi aplicată la orice căști fără fir. Dacă ați pierdut airpodul dvs., atunci nu vă panică. Toată lumea pierde lucrurile la un moment dat și este foarte probabil că le veți găsi în cele din urmă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind "Găsiți iPhone-ul meu"
  1. Imaginea intitulată Găsiți avioanele pierdute pasul 1
1. Deschideți aplicația "Găsiți-mi". Odată ce este deschis, du-te la lista de dispozitive. Ar trebui să vedeți avioanele dvs.
  • Dacă nu aveți "Găsiți-mi", puteți folosi iCloud.com în loc. Va trebui să vă conectați cu contul dvs. iCloud.
  • Imagine intitulată Găsiți Airpods pierdut Pasul 2
    2. Faceți clic pe "Airpods" pentru a vedea locația lor. Dacă sunt în apropiere, încercați să apăsați "Joaca Sound".
  • Dacă sunt offline, aceasta poate fi o veste bună. Aceasta înseamnă că sunt fie în cazul (veste bună), fie în afara bateriei.
  • Metoda 2 din 2:
    Căutați-le fără un telefon
    1. Dacă găsirea acestora utilizând un telefon sau alt dispozitiv nu funcționează, atunci va trebui să le căutați calea de modă veche.
  • Imagine intitulată Găsiți avioanele pierdute pasul 3
    2. Încercați să căutați în locuri pe care le puneți de obicei telefoane și dispozitive. De multe ori, încărcătoarele le pot încărca sau cazul lor și pot fi văzute în sertare sau pe alte tampoane fără fir. Încercați să găsiți avioanele dvs. în același loc pe care le găsiți telefonul.
  • Imagine intitulată Găsiți avioanele pierdute pasul 4
    3. Uită-te prin pungile, buzunarurile și rucsaci dacă ați ieșit recent cu ei.
  • Imagine intitulată Găsiți Airpods pierdut Pasul 5
    4. Uită-te prin dulapul tău, atât curent, cât și mai în vârstă. Verificați toate buzunarele din toate bucățile de dulap utilizate de la ultima dată când au fost folosite avioanele / reperate și văzute. Căutați toate bucățile de garderobă curentă pe care o purtați în prezent, care ar putea avea buzunare și chiar verificați buzunarele pe care nu le utilizați în general. Airpods au un obicei de a cădea și uneori căderea în buzunare nu au fost utilizate în mod eronat de dvs.
  • Verificați umerasele cârligului de acoperire, deoarece ar fi putut fi uitate în mod neintenționat pentru a fi scoase de pe cârlig când ajungi acasă. Verificați hainele, hoodies, bluze și cămăși care ar putea fi agățați acolo.
  • Imagine intitulată Găsiți avioanele pierdute Pasul 6
    5. Spuneți unui membru al familiei sau unui prieten le-ați pierdut. Părinții dvs. vor fi foarte probabil foarte mutați că ați exprimat problema dvs. cu comunicarea pe care ați părut că le-ați pierdut. Cu toate acestea, încercați să le spuneți unde ați arătat și se pot gândi la alte locuri pentru a verifica pe baza zonei voastre căutate.
  • Încercați să vă întrebați părinții și membrii familiei dacă ați văzut avioanele dvs. Ei ar fi putut să-i iau, fără să știe ce au fost sau să știe ce au fost dornici să le recupereze din anumite motive, dar au cel puțin o idee, având în vedere că acestea nu se pierd în orice aspect al căutării dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți avioanele pierdute Pasul 7
    6. Uită-te în alte zone ale casei tale.Uită-te în fiecare loc în care, în general, puneți lucrurile, chiar dacă locul nu pare logic. Lucrurile toamna (inclusiv airprods) sau se deplasează în locuri ilogice la fel de mult ca și oamenii care se mișcă, iar backtracking-ul prin casa ta ar putea fi un pas neprețuit în localizarea lor.
  • Imagine intitulată Găsiți avioanele pierdute Pasul 8
    7. Backtrack traseul dvs. extern se oprește în ordinea completării. Dacă v-ați dus la mall, atunci zoo, atunci magazinul de animale de companie, încercați să vă retrageți pașii de pe traseul pe care l-ați dus la magazinul de animale de companie (întrebându-vă), apoi grădina zoologică (arătați aceleași rute pe care le-ați luat și întrebați angajații dacă cineva ți-a găsit perechea ) apoi mall-ul (uitându-se în jur și cerut acestor angajați). Încercați să parcați cât mai aproape de locul în care ați parcat înainte și să mergeți în aceleași zone în care ați urcat prima dată.
  • Să fie atenți la grătarele în aer liber la marginile unor străzi - uneori avioanele au tendința de a aluneca și pot cădea și pot fi milostivi să le iau și singura modalitate de a face acest lucru este să le consideri "mort" După ce a sunat pe oficialii locali și a văzut depunerea de luni pentru recuperarea într-o scurgere de furtună.
  • sfaturi

    Amintiți-vă unde ați avut ultima dată. Dacă vă puteți aminti ce ați purtat sau purtați, acest lucru ar putea ajuta.
  • Nu panică. Panicking-ul va face doar să-i găsească mai greu.
  • Încercați să le puneți în același loc după ce ați terminat să le utilizați pentru a evita pierderea lor.
  • Avertizări

    Doar pentru că avioanele dvs. sunt offline pe "găsiți-mi" nu înseamnă că nu sunt în afara bateriei - ar putea fi doar în cazul lor.
  • Nu vă panicați - le veți găsi în cele din urmă.
    • Dacă un membru al familiei / prieten vă ajută să le găsiți, spunându-vă unde sunt, nu le acuzați de cunoașterea de-a lungul sau ascunderea lor acolo. Ei vor fi ofensați de acest lucru, astfel încât să le mulțumim și să fie fericiți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar