Cum să prindeți drampa în pokemon lună

Drampa este un Pokémon normal și de tip dragon, care este brand nou pentru Pokémon Moon, și exclusiv acest joc. Acesta poate fi cu siguranță un avantaj pentru echipa dvs., deși poate fi dificil de găsit pentru unii. Thisewill explică cum să găsești Drampa în Pokémon Lună.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Drampa în Pokemon Moon Pasul 1
1. Stoc pe pokéballs. Rata de captură a Drampa este în jur (nu este incredibil de mare, și nu este incredibil de scăzută), astfel încât nici bilele mari sau ultra ar trebui să funcționeze bine. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați stocat câteva dintre ele, în cazul în care prima dvs. încercare la capturarea Drampa nu reușește.
  • Puteți obține, de asemenea, câteva bile rapide dacă doriți să încercați să prindeți Drampa la începutul întâlnirii.
  • Imagine intitulată Catch Drampa în Pokemon Moon Pasul 2
    2. Fiți pregătiți cu Fairy, Ice, Lupte și / sau Dragon Type Pokémon în echipa dvs. Datorită introducerii lui Drampa, este slabă față de aceste tipuri de Pokémon, astfel încât una sau mai multe dintre aceste tipuri de tipuri de echipa dvs. ar putea fi foarte probabil benefică.
  • Imagine intitulată Catch Drampa în Pokemon Moon Pasul 3
    3. Știți unde se poate găsi Drampa. În Pokémon Moon, există o locație unde puteți găsi Drampa și asta este în Pestera Muntelui Lanakila situată pe Insula Ula`ula. Țineți cont, totuși, că rata de întâlnire a Drampa este relativ scăzută, astfel încât să căutați puțin timp.
  • Imagine intitulată Catch Drampa în Pokemon Moon Pasul 4
    4. Du-te la bătălia drampa. Încercați și utilizați Pokémon care se potrivește cu oricare dintre tipurile enumerate mai sus, deoarece aceasta va reduce sănătatea lui Drampa (cu toate acestea, va fi conștientă de nivelurile sale de sănătate, astfel încât să nu o faceți accidental).
  • Un Pokémon cu False Swipe este, de asemenea, un bun pariu de utilizat, deoarece va părăsi întotdeauna Pokemon Mutarea este folosită cu cel puțin 1 hp.
  • Fiți conștienți când utilizați orice mișcare concepută pentru a arde sau otrăvi un Pokemon, deoarece acest lucru va reduce treptat sănătatea lui Drampa. Păstrați un ochi pe acest lucru dacă utilizați o mișcare de genul ăsta și asigurați-vă că o prindeți înainte de a fi leșin.
  • Imagine intitulată Catch Drampa în Pokémon Moon Pasul 5
    5. Aruncă un Pokéball când sănătatea lui Drampa este de aproximativ jumătate sau mai mică. Ca și în cazul practic orice Pokémon, Drampa va fi mai ușor de prins dacă sănătatea sa este mai mică de jumătate. Odată ce l-ai prins, Drampa ar trebui să intre în petrecerea dvs. dacă aveți loc sau va fi trimis la o cutie de PC.
  • Dacă încercați să utilizați o minge rapidă, este mai bine să o aruncați imediat când începe lupta.
  • sfaturi

    Drampa nu evoluează în nici un alt Pokémon, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea cerințelor de evoluție specială odată ce îl aveți.
  • Dacă aveți soare Pokémon și doriți o drampa, puteți tranzacționa fie prin intermediul comerțului minunate, fie prin comerțul cu link-uri.
  • Drampa are o șansă mică de a cere ajutor în timpul bătăliei.Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să învingeți oricare dintre Pokémon apare înainte de a putea prinde Drampa.
  • Avertizări

    Muntele Lanakila este relativ aproape de sfârșitul jocului, deci va trebui să vă asigurați că Pokemon este la un nivel relativ ridicat înainte de a întâlni drampa.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar