Cum se actualizează automat google chrome

Google Chrome se actualizează automat ori de câte ori detectează o nouă versiune disponibilă. Acest lucru se întâmplă în fundal și nu îl veți observa, dacă nu există o modificare a interfeței cu utilizatorul. De asemenea, puteți declanșa manual verificarea actualizării, dacă doriți. iOS și Android pot fi de asemenea configurați pentru a actualiza automat toate aplicațiile instalate, inclusiv aplicația Chrome.

Pași

Metoda 1 din 3:
Actualizarea Google Chrome pe computer
  1. Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 1
1. Lansați Google Chrome. Căutați Google Chrome pe computerul dvs. și deschideți-l. Browserul web se va încărca.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 2
    2. Faceți clic pe butonul cu trei bare orizontale din colțul din dreapta sus al browserului. Acest lucru va reduce meniul principal.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 3
    3. Declanșează actualizarea automată. Faceți clic pe "Despre Google Chrome" din meniu. Pagina despre pagina se va încărca. Acest lucru va declanșa, de asemenea, Google Chrome pentru a verifica actualizările.
  • Veți observa starea "Verificarea pentru actualizări" în numărul versiunii browserului. Dacă se găsește o actualizare, Google Chrome va aplica actualizarea.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 4
    4. Ieșiți pe Google Chrome. Pentru a aplica în mod corespunzător actualizarea, trebuie să ieșiți și să o reporniți. Google Chrome va salva toate filele și ferestrele deschise.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 5
    5. Reporniți Google Chrome. Deschideți din nou browserul. Acesta va deschide automat filele și ferestrele anterioare, astfel încât să puteți continua de unde ați rămas.
  • Dacă doriți să setați Chrome pentru a face acest lucru automat când pornește, deschideți meniul, cum ar fi descris mai sus, dar faceți clic pe "Setări" din meniu în loc de "Despre Google Chrome". După încărcările paginii, găsiți "La inceput" Secțiunea (poate fi necesar să derulați în sus / în jos pagina pentru ao găsi). Odată ce se găsește, asigurați-vă că ați selectat "Deschideți o pagină specifică sau set de pagini" opțiune. Apasă pe "Adăugați o pagină nouă" butonul și va cere o adresă URL. Utilizați adresa pentru "Despre Google Chrome" pagina ca adresă URL (Chrome: // Setări / Ajutor) și apoi faceți clic pe "Adăuga" buton. Acest lucru va seta Chrome pentru a verifica automat actualizările la lansat.
  • Metoda 2 din 3:
    Actualizarea Google Chrome pe iOS
    1. Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 6
    1. Deschide setările. Căutați aplicația Setări, cea cu pictograma aplicației angrenajului și atingeți-o pentru ao lansa.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 7
    2. Mergeți la magazinul iTunes & App Store. Derulați în jos Meniu de setări până când găsiți "iTunes & App Store."Apăsați pe el.
  • Imagine intitulată AUTO Actualizare Google Chrome Pasul 8
    3. Mergeți la descărcări automate. Defilați până la sfârșitul ecranului magazinului iTunes & App Store și veți vedea secțiunea Descărcări automate.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 9
    4. Activați actualizările. Sub secțiunea Descărcări automate, atingeți OVAL-ul alb de lângă "Actualizări."Ovalul alb va avea o porțiune verde. Toate aplicațiile dvs. instalate pe dispozitivul dvs. mobil iOS, inclusiv aplicația Chrome, se vor actualiza automat automat ori de câte ori sunt disponibile actualizări. Desigur, trebuie să fiți conectat la Internet pentru ca acest lucru să se întâmple.
  • Metoda 3 din 3:
    Actualizarea Google Chrome pe Android
    1. Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 10
    1. Deschideți Google Play Store. Căutați pictograma App Store magazin (valiza albă cu un simbol de redare pe acesta). Atingeți-l pe el pentru ao lansa.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 11
    2. Du-te la aplicațiile mele. Atingeți butonul MENU din partea stângă a antetului pentru a scoate în continuare meniul principal al magazinului de redare.
  • Atingeți aplicațiile mele și veți fi adus pe ecranul care afișează toate aplicațiile instalate.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 12
    3. Vizualizați aplicațiile cu actualizări. Aplicațiile care au actualizări disponibile vor avea eticheta "Update" de lângă ei. Defilați pentru a vedea dacă aplicația cromată este una dintre ele.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 13
    4. Atingeți aplicația Chrome din listă. Veți fi dus la pagina de informare.
  • Imagine intitulată Actualizare automată Google Chrome Pasul 14
    5. Activați actualizarea automată. Atingeți pictograma cu 3 puncte din colțul din dreapta sus al paginii. Aceasta va aduce o cutie mică cu opțiunea Auto-Actualizare. Atingeți caseta de selectare de lângă opțiunea de ao activa.
  • Când este selectată acest lucru, aplicația se va actualiza automat atunci când sunt disponibile actualizări. Desigur, trebuie să fiți conectat la Internet pentru ca acest lucru să se întâmple.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar