Cum să reîmprospătați automat în crom

Există multe situații în care reîmprospătarea unei pagini este în mod constant avantajoasă, cu o licitație eBay fiind un bun exemplu. Puteți adăuga o extensie la Chrome care reîmprospătează automat fiecare filă pentru dvs. Unele extensii care oferă reîncărcarea sau reîmprospătarea filelor Chrome pot conține malware sau spyware, deci aveți grijă. Acest lucru vă arată cum să configurați automat reîmprospătarea în Chrome utilizând fila Reloader, un instrument foarte recomandat și sigur pe care îl puteți utiliza pentru a reîncărca filele.

Pași

  1. Imagine intitulată Reîmprospătare automată în etapa cromată 1
1. Caută "Fila reîncărcare (pagină reîmprospătare automată)" În Google. De asemenea, puteți să faceți clic pe Aici Pentru legătura directă cu extensia. Extensia este oferită de TLINTSPR și este cea mai sugerată și cel mai puțin invazivă instrument pentru auto-răcoritoare în crom.
  • Cu fila Reloader, puteți seta ore pentru fiecare filă pentru a reîncărca individual. De exemplu, puteți seta fila pe eBay pentru a reîncărca la fiecare 10 secunde și fila YouTube pentru a reîncărca la fiecare 5 minute.
  • Imagine intitulată Reîmprospătare automată în Pasul 2 Chrome 2
    2. Clic Adăugați la crom În colțul din dreapta sus. Veți vedea o casetă pop-up care verifică extensia va fi capabilă să acceseze istoricul browserului.
  • Imagine intitulată Reîmprospătare automată în etapa cromată 3
    3. Clic Adaugă extensie. Odată ce instalarea este completă, veți fi redirecționat către o pagină nouă. Puteți închide acea pagină, deoarece sunt doar informații despre extensie.
  • Imagine intitulată Reîmprospătare automată în etapa cromă 4
    4. Faceți clic pe pictograma săgeată circulară de lângă bara de adrese Web. Aceasta este pictograma "Fab reîncărcare". Dacă aveți mai multe extensii adăugate la Chrome, veți găsi pictograma de reîncărcare a fila în grupul de pictograme extensia. Un meniu va apărea.
  • Imagine intitulată Reîmprospătare automată în Pasul crom 5
    5. Reglați timpul de reîncărcare. Puteți să faceți clic în cutiile etichetate "Zilele", "ore", "minute", "secunde" și "variația" pentru a schimba timpul de reîncărcare al tab-ului. Trebuie să faceți acest lucru înainte de a permite reîncărcătorul fila.
  • Imagine intitulată Reîmprospătare automată în CHROME Pasul 6
    6. Faceți clic pe comutatorul în poziția Pornit de lângă "Activați reîncărcătorul pentru această filă".Puteți vedea temporizatorul Activați și începeți să numărați în jos până la reîmprospătarea următoare.
  • Deoarece fila Reloader este activată numai pe o filă, va trebui să repetați acest proces pentru orice alte file pe care doriți să le reîmprospătați automat.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că dezactivați reîncărcătorul fila dacă aveți rezultate pe care doriți să le aveți pe o filă, cum ar fi o pagină eBay în care doriți să licitați. În caz contrar, puteți pierde rezultatele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar