Cum să găsești fantome în casa ta

Te-ai întrebat vreodată dacă casa ta ar putea fi bântuită? Poate ați auzit niște zgomote ciudate sau ați simțit o prezență răcită când nimeni nu era acasă. Este timpul să ajungem la fundul acestui mister.

Pași

Partea 1 din 3:
Comunicând cu fantomele
  1. Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 1
1. Întrebați fantoma ce este afacerea lor. Dacă bănuiți că casa dvs. este gazdă la o altă ființă de lumină, luați abordarea directă și încercați să le vorbiți cu ei. Întreabă-i pe cine erau, ceea ce vor și de ce spiritul lor este prins în casa ta. În timp ce este puțin probabil ca o fantomă să vă angajeze în conversație, puteți primi semne de prezență în alte moduri, cum ar fi ușile deschise sau închiderea propriei lor sau manipularea mediului care oferă indicii la ceea ce sunt intențiile fantomei.
  • Unele întrebări bune pe care le-ați putea întreba sunt "Care este numele dvs?" "de ce esti aici?" "ce vrei?"Și" cum ați murit?"
  • Asigurați-vă că vă puteți gestiona un răspuns înainte de a începe să puneți întrebări.
  • Imaginea intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 2
    2. Comuna cu realitatea spiritului folosind un bord Ouija. Deși se gândește adesea ca o jucărie proastă sau gimmick, placa Ouija a fost de mult timp utilizată pentru a stabili o conexiune la piese necunoscute. Să vă alăturați unui prieten în încercarea de a contacta cealaltă parte. În primul rând, fiecare dintre voi va plasa ambele mâini pe planetul de lemn. Apoi, veți pune întrebări pentru fantomă și veți aștepta răspunsul său. Dacă simți că planchettul începe să se miște, ar însemna că fantoma încearcă să-ți spună ceva.
  • Ghost-ul poate răspunde "da" sau "nu" prin glisarea planechetei peste cuvinte, în timp ce literele individuale de pe tablă pot fi folosite pentru a explica mai multe răspunsuri articulate.
  • Ia in serios. Nu înșela prin mutarea planechetei pe cont propriu și cereți-i prietenului dvs. să facă același lucru. Nu veți ști niciodată dacă aveți un adevărat bântuit dacă vă jucați în jur.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 3
    3. Țineți o seamă. Presupunând că sunteți în mod rezonabil sigur că casa dvs. este bântuită, următorul pas este să efectuați o sesiune. Stațiile sunt ceremoniile folosite pentru a invita morții să vorbească cu cei vii. Pentru a efectua o sesiune, trebuie să vă adunați cu alți credincioși în jurul unei persoane care este receptivă la energiile spirituale. O sesiune este o metodă mai formală de a contacta fantomele decât pur și simplu încercând să vorbească cu ei. Ele sunt cele mai eficiente atunci când sunt conduse de un spiritist sau mediu experimentat.
  • Coborâți luminile, se alătură mâinilor și stați în tăcere în timp ce așteptați o fantomă să se arate.
  • Pentru ca o seama să fie eficientă, scepticii ar trebui să fie rugați să părăsească camera. Spiriticiștii susțin că atitudinile lor negative acționează ca o distragere a atenției și fac spirite reticente în interacțiunea.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 4
    4. Interpretați visele tulburătoare. Uneori, vizitele fantomă apar în vise, unde se spune că peretele care separă lumea din următorul este cel mai permeabil. Când aveți vise vii, neliniștite, scrieți ceea ce ați văzut și experimentat în ele. Întâlnirea oamenilor pe care nu recunoașteți sau primiți mesaje criptice în visele dvs. ar putea fi un mod al spiritului de a vă atinge.
  • Dacă sunteți stumped despre semnificația unui vis, consultați-vă cu un mediu spiritual. Acești experți sunt instruiți în mod obișnuit în analiza de vis, în plus față de celelalte talente.
  • Partea 2 din 3:
    Descoperirea dovezilor de activitate fantomă
    1. Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 5
    1. Acordați atenție unor apariții ciudate. Ia notă de lucruri bizare care se întâmplă în jurul tău. Acest lucru ar putea include orice, de gând să vă gândiți că văzuiți ceva care se mișcă din colțul ochiului sau au auzit o șoaptă când sunteți singuri pentru a asista la aparatele de pornire și oprire pe cont propriu. La vânătoarea de activitate fantomă, prima dvs. linie de cercetare ar trebui să fie propriile dvs. simțuri și intuiție.
    • Investigați imediat ce vedeți, auziți sau simțiți ceva, astfel încât veți avea o șansă mai bună de a prinde evenimente paranormale în act.
    • Nu vă lăsați păcăliți să credeți că fiecare bombă sau zgomot este o fantomă. Explicația poate fi o podea scârțâitoare, un pescaj, un animal de companie jucăuș sau doar imaginația ta.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 6
    2. Fotografia diferitelor părți ale casei. O dată la câteva zile, faceți o fotografie a fiecărei camere ale casei dvs. Încadrați fotografia astfel încât să puteți vedea cât mai mult posibil. Unele teorii susțin că fantomele există ca un fel de energie reziduală și că este posibil să se captureze un instantaneu al acestei energii în condițiile potrivite.
  • Unele semne de căutat în fotografii sunt lumini ciudate sau orbs, murdări umbrite și dungi de vapori palid, de fum.
  • Pentru a evita confuzia, asigurați-vă că lentila camerei dvs. este curată și că nu există o strălucire în cameră.
  • Concentrați-vă pe camerele în care au avut loc cele mai multe fenomene.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 7
    3. Configurați o cameră video pentru a prinde mișcări fantomă. Ca și cu fotografia fantomă, au fost cunoscute spiritele care apar pe video. Configurați o cameră video în zonele casei dvs. unde simțiți prezența cel mai puternic. Cu un videoclip, luați în esență 24-30 de imagini pe secundă, ceea ce vă va crește șansele de a observa o fantomă evazivă dacă vă arătați destul de bine.
  • Să fie în căutarea pentru nimic din obișnuit în videoclip, în special perturbații ciudate și sugestii de mișcare.
  • O fantomă poate apărea numai pe film pentru o secundă secundă. Pentru a fi sigur de ceea ce ați văzut, este posibil să fie necesar să întrerupeți imaginile adesea sau să treceți prin anumite segmente cadru.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 8
    4. Înregistrați vocile nemaiauzite. Rulați un recorder audio în timp ce întrebați o fantomă posibilă, apoi redați înregistrarea mai târziu și vedeți dacă conține sunete pe care nu le-ați auzit. EVP, sau fenomenul electronic de voce, descrie voci fantomate care sunt prinse pe bandă. Aceste voci sunt de obicei descoperite la frecvențe extrem de scăzute, ceea ce înseamnă că urechea umană nu le poate detecta, dar echipament audio sofisticat poate.
  • Datorită acestor frecvențe joase, probabil că va trebui să transformați dispozitivul de înregistrare destul de tare pentru a auzi orice voci pe care le-a luat.
  • Notați orice cuvinte sau fraze pe care le auziți că sunt suficient de clare pentru a interpreta. Dacă sunteți norocoși, este posibil să fiți capabil să descifrați un mesaj și să descoperiți sursa tulburării fantomei.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 9
    5. Lucrați cu anchetatori paranormali. Dacă vă simțiți ca și cum vă aflați în capul dvs., luați în considerare obținerea legăturii cu un grup local de investigare paranormală. Membrii acestor grupuri sunt, de obicei, entuziaști supranaturali și oculți, cu o bună cunoaștere despre istoria fantomelor, folclorul, știința și mitul. Ei vor putea oferi expertiză, echipament și alte resurse care vă pot ajuta în căutarea dvs.
  • Asigurați-vă că oferiți o descriere aprofundată a fenomenelor pe care le-ați experimentat, astfel încât expertul paranormal să poată determina dacă vor putea sau nu să vă ajute.
  • Lucrul alături de un specialist poate lua o parte din teama de a privi în activitatea fantomă pe cont propriu. Un bun investigator paranormal va ști, de asemenea, cel mai bun mod de a pune la îndoială și de a face față unui spirit care este reticent în a merge mai departe.
  • Partea 3 din 3:
    Eliberarea casei dvs. de energii spirituale
    1. Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 10
    1. Înțelegeți că nu sunteți în pericol. O fantomă care locuiește cel mai probabil nu vrea să te rănească. În viață, erau oameni normali, la fel ca tine însuți. Având în vedere acest lucru, ar putea fi posibil să trăiți cu o prezență fantomă fără a simți nevoia de a scăpa de ea. Spiritul poate crede că casa ta este în continuare a propriei sale activități care se înfricoșătoare pentru tine sunt doar esența de reafirmarea decedată a evenimentelor vieții sale de zi cu zi.
    • Incidentele de fantome care afectează de fapt oamenii sunt rare. Când se observă activitate, este de obicei sub forma unor tulburări minore.
    • Dacă credeți în fantome, atunci știți că pot fi aproape oriunde. Nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că unul sau doi se pot face ocazional cunoscuți în casa dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 11
    2. Arde salvie. Arderea frunzelor plantei de salvie se spune că purifică aerul în casă și curățați-l de influențe negative și rele. Acest lucru vă poate servi bine dacă vă temeți că entitatea care locuiește în casa dvs. este una răuvoitoare. Luați un pachet de salvie albă uscat și lăsați-l să se îmbolnăvească pe măsură ce treceți prin diferitele încăperi ale casei dvs., concentrându-vă mintea pe aducerea păcii împrejurimilor voastre. Arderea ierburilor ca Sage poate pacifica spiritele neliniștite și vă pot ajuta să vă simțiți relaxați.
  • Sage a fost de mult timp folosit ca plante medicinale și se crede că oferă protecție atât pentru corp, cât și pentru suflet.
  • Utilizați salvie împreună cu apa sfântă, cerând rugăciuni pentru protecție și solicitând spiritul să treacă.
  • Imaginea intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 12
    3. Încurajați entitatea să plece. În timpul unei serii sau o comunicare solitară, cereți ușor ca spiritul persistent să plece de la casa dvs. Fantomele sunt adesea înțelese că au "afaceri neterminate" care le păstrează legată unui anumit loc. Puneți-vă vizitatorul neclintit în largul său și le informează că nu pot face nimic cu șederea. Sperăm că vor înțelege și vor putea să meargă la un plan nou și pașnic de existență.
  • Într-o voce plină de compasiune, întrebați fantoma să plece. Utilizați entreaties ca "Aceasta este casa mea acum - nu ai afaceri aici," sau "Nu vă fie frică să treceți. Nu mai este un motiv pentru tine să rămâi."
  • Poate ajuta la cunoașterea unor detalii despre viața suspectată a fostului fantomă pentru a le conecta cu ei și a le îndruma în continuare.
  • Încercați să nu faceți un ton ostil. O fantomă înfricoșată poate deveni răzbunătoare.
  • Imagine intitulată Găsiți fantome în casa dvs. Pasul 13
    4. Comisia un exorcism. Dacă sunteți afectați de fantome răi, răutăcioase sau perturbatoare, ar putea veni un timp când este suficient. În acest caz, poate fi necesar un exorcism. Căutați un oficial al bisericii calificați să efectueze un exorcism adecvat și să le cereți să viziteze casa dvs. pentru a obține un sentiment al puterii și intenției Duhului. Un exorcist bine pregătit va cunoaște invocările corecte și practicile rituale pentru a elimina cu succes intrușii spectrali.
  • De obicei, un exorcist va fi membru al clerului catolic care a primit o educație specială în tratarea forțelor supranaturale. Cu toate acestea, alte orientări religioase au, de asemenea, preoți și șamani care sunt capabili să conducă exorcisme.
  • S-ar putea să vi se solicite să părăsiți sau să rămâneți în casă în timpul exorcismului, în funcție de metodele exorciste.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cei care sunt deosebit de susceptibili la influența spiritelor ar trebui să se asigure că se bazează energiile lor înainte de a deschide canalele de comunicare. Cu alte cuvinte, vă îndepărtați mintea, să vă suprimați frica și să angajați prezența fantomă într-o setare neutră din punct de vedere emoțional.
  • Cercetați istoria casei dvs. pentru a afla despre orice fantome care își pot ocupa pereții.
  • Încercați să acordați atenție la ceea ce se întâmplă în casa dvs. Orice violență, cum ar fi o palmă dureroasă, poate suporta un spirit rău.
  • Fantome ca lumânări, așa că, dacă luminezi o lumânare și o flickers decât asta ar putea însemna că ai o fantomă în casa ta. Asigurați-vă că casa nu este vântoasă.
  • Fii răbdător. Fantomele nu se vor dezvălui niciodată atunci când au fost întrebat. Energiile lor pot fi mai puternice în anumite momente sau în anumite condiții. Rămâneți vigilenți și fiți gata să profitați de o oportunitate de a prinde o privire asupra unei fantome când apare.
  • Când încercați să înregistrați dovezi ale unei fantome, asigurați-vă că aparatul foto / video de înregistrare audio este încărcat cu bandă sau film sau are suficientă stocare digitală pentru a captura imaginile pe care le faceți după.
  • Vorbiți cu fantome folosind un ton invitant, respectuos. Puteți atrage energii negative prin a fi batjocorite în mod deliberat sau crud.
  • Avertizări

    Exorcismele nu sunt o problemă glumă. Ele sunt luate foarte serios de Biserica Catolică. Oficialii bisericii vor investiga cererea dvs. pentru orice semne că ar putea fi o farsă sau glumă înainte de a examina chiar și expedierea unui funcționar pentru a vă vizita casa.
  • Nu bateți sau invitați spiritele întunecate în casa dvs., chiar ca o glumă. Indiferent dacă sunteți sau nu pe deplin convinși de existența fantomelor, există unele forțe pe care nu doriți să le încurcați.
  • Utilizați o placă Ouija la propria dvs. discreție. Unii spirituali susțin că politicile spirituale și alte mijloace de interacțiune sunt foarte periculoase, acționând ca gateway-uri care pot permite o fantomă sau o entitate incorporeală să posede corpul utilizatorului. Aceste lucruri care ar putea să se târască prin poartă sunt foarte greu de returnat și sunt periculoase pentru prietenii și familia ta.
  • Utilizați un recorder EVP sau o cutie fantomă, astfel încât să puteți asculta ceea ce au de spus. Acesta este un lucru simplu de făcut...Dar dacă spiritul este rău, atunci cereți unui preot să vină la tine acasă și să vă ajute. Ele aduc în mod normal o apă sfântă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar