Cum să distingeți între viori și violări

Vioara și violul sunt similare în mai multe moduri. Ambele au aceeași formă generală și împărtășește trei șiruri de caractere. Cu toate acestea, dacă priviți și ascultați, veți putea spune diferența. Ambele fac sunete frumoase, dar în timp ce par a fi similare, ele sunt de fapt foarte diferite.

Pași

  1. Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violuri Pasul 1
1. Distinge de dimensiunea cadrului. Este instrumentul mare sau mic? vioară În general, are A mai mica cadru decât viola.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violări Pasul 2
    2. Observați și cântăriți arcul. Arcul este stickul lung de lemn cu părul de cai pe el care este folosit pentru a juca un instrument cu coarde. În cazul în care scopul pe care îl țineți arcul (broasca) este un unghi drept de 90 de grade, acesta este un arc de vioară, în timp ce arcul Viola este un unghi de 90 de grade cu a curbat colţ. În plus, viola are de obicei a mai grele arc.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violuri Pasul 3
    3. Ascultați pitch-ul șirurilor. Este mai mică sau mai mare? Vioara are un șir mai mare, în timp ce viola are un șir c.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violări Pasul 4
    4. Observați șirurile. Ordinea șirului de vioară de la cel mai mic la cel mai înalt este: G, D, A, E. Violasul nu au un șir E, ci o notă suplimentară mai mică, făcând ordinea lor de coarde de la cel mai mic la cel mai înalt: C, G, D, a.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violări Pasul 5
    5. Fiți atenți la pitching-ul lor. Violinii joacă în general părți mai mari ale muzicii, în timp ce Violas joacă piese inferioare. Cu toate acestea, ambele instrumente utilizează o mare parte din aceleași tehnici în joc și necesită același nivel de instruire și dedicație de masterat.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violuri Pasul 6
    6. Știți prin anchetă.
  • Dacă este un solo, verificați programul imprimat pentru a identifica instrumentul redat.
  • Dacă este o orchestră, șirurile mai aproape de tine (publicul) din stânga sunt viori. Primele instrumente din stânga dirijorului sunt "primul" viori. Următoarea secțiune este "al doilea viori". Următoarea secțiune conține, de obicei, viola, dar, ocazional, viola ar putea fi plasată direct opus primilor viori.
  • Imaginea intitulată Distingerea dintre viori și violări Pasul 7
    7. Dacă puteți, verificați clefurile muzicale. Viori citesc cleștele înalte, în timp ce Violas citește în principal Alto Clef (și ocazional TREBLE CLEF).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cea mai importantă considerație este dragostea sunetului instrumentului. Dragostea sunetului va duce elevul prin orele de practică necesare.
  • Atunci când decideți dacă doriți să învățați să jucați vioara sau viola, luați în considerare Dimensiunea mâinii. Viola, fiind instrumentul mai mare, poate funcționa mai bine decât vioara pentru cineva cu mâini mari. Deși acest lucru este uneori util atunci când decideți, este mai mult un lucru de personalitate. Pentru o persoană care este foarte ieșită și iubește să fie lumina reflectoarelor, vioara este, de obicei, calea de a merge, dar dacă sunteți un pic mai plăcut înapoi și liniștit, dar pasionat, atunci Viola este un instrument perfect pentru tine. Dacă doriți ca o gamă foarte largă de muzică să se joace, vioara este calea de urmat. Viola are o bibliotecă de muzică solo mai mică, dar este încă foarte amplă.
  • Verificați pentru profesorii calificați. Atât vioara cât și viola necesită instruire entuziastă și informată. Cu toate acestea, este posibil să nu găsiți un profesor de violare bun în vecinătatea dvs., așa că arătați în agenda telefonică pentru a vedea dacă există unul lângă dvs.
  • Dacă sunteți în căutarea unei burse în cele din urmă prin muzică, atunci Viola este minunată pentru că nu există mulți jucători decenți acolo. În consecință, sunteți foarte probabil să fițiți prin colegiu doar pentru a face ceea ce vă place să faceți. Concurența în orchestrele mari este mai mică pentru violuri, deoarece nu sunt atât de mulți jucători Viola ca și violonistii.
  • Dacă vă aflați în școală, ați putea dori să vă alăturați orchestrei și să învățați cum să jucați ambele instrumente înainte de a decide care vă place mai bine.
  • Verificați oportunitățile de jucat. Un instrument necesar va avea mai multe oportunități de a juca, apoi unul care are mulți jucători disponibili.
  • Avertizări

    Dacă numiți o violă Viola, vioriștii vor fi foarte supărați. Echivalentul ar fi greșit un canadian pentru un american.
  • Muzicienii sunt foarte adesea artiști sensibili. Este posibil ca ei să nu vrea să aibă instrumentul pe care îl folosesc sau deținu de alte persoane decât de ei înșiși. Prin tratarea atât a instrumentului, cât și a persoanei cu respect, este posibil să învățați foarte mult despre istoria și natura instrumentului pe care îl joacă.
  • Viori și violuri pot fi foarte scumpe și sunt oarecum fragile. Multe dintre instrumentele de cea mai bună calitate sunt sute de ani. Fii foarte, foarte atent atunci când stai și se deplasează rapid în vecinătatea fie a instrumentului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar