Cum de a desena o vioară

Ați vrut vreodată să desenezi o imagine detaliată a unei viori, dar a fost foarte complicată? Ei bine, nu vă faceți griji. Acest articol vă va arăta cum să atrageți acest frumos instrument de sunet.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 1
1. Mai întâi va trebui să trageți o schiță a vioara "corp." Folosind un creion, trageți ușor două "Semi-arcuri", unul îndreptat spre dreapta și celălalt cu fața spre stânga.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 2
    2. Când ajungeți la mijloc, faceți două arcuri care leagă "Semi-arcuri", Din nou, unul orientat spre dreapta și celălalt se îndreaptă spre stânga.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 3
    3. Acum, trageți linii care leagă un arc mai mare dedesubt. În centrul formei, tocmai ați tras, trageți un fel de înclinare înapoi în dreapta și un fel de înclinat în față în stânga. Asigurați-vă că părăsiți spațiul pentru degete.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 4
    4. Pentru a desena bordul degetului, puneți un conducător drept în mijlocul hârtiei, între cele două ". Urmăriți părțile laterale ale conducătorului până la cele două s `. Desenați o linie orizontală pentru a face un fel de dreptunghi.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 5
    5. Acum trageți două seturi de linii paralele care sunt la fel de departe unul de celălalt ca lățimea degetului.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 6
    6. În plus, veți desena defilarea. Acest lucru poate fi foarte complicat pentru unii oameni, deci va trebui să plătiți o atenție deosebită. Desenați mai întâi o mică linie în spațiul de deasupra liniilor paralele. Apoi trageți linii ușor arcuite pe cele două laturi ale liniei centrale. După aceea, trageți o linie orizontală mai mică, alături de fiecare dintre liniile ușor arcuite pe care tocmai le-ați tras.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 7
    7. Acum va trebui să trageți linii destul de groase, curbate pe fiecare parte a liniilor orizontale. Curbele groase ar trebui să se confrunte spre exterior.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 8
    8. Desenați două linii mici verticale și orizontale care leagă curbele groase. How!
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 9
    9. După aceea, vom atrage picioarele. Desenați patru seturi de linii orizontale în interiorul liniilor paralele pe care le-am atras în pasul # 5.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 10
    10. La dreapta liniilor paralele, trageți două linii orizontale care sunt chiar și cu primul set de linii orizontale din interiorul liniilor paralele. Acum, trageți un mic cerc care se va potrivi pe liniile orizontale pe care tocmai le-ați tras.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 11
    11. Repetați în stânga cu următorul PEG, în partea dreaptă cu cea după aceea, și apoi din nou stânga.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 12
    12. Deoarece cârligele sunt terminate, putem începe desenele. Stringul E sau șirul cel mai îndepărtat, vor înfășura în jurul celui de-al treilea PEG (în interiorul liniilor paralele de la pasul # 5). Apoi trageți-l drept în jos ca un șir regulat cu care probabil vă familiarizați. Repetați cu celelalte șiruri de caractere, al doilea șir dreapta (un șir) care se înfășoară în jurul primului PEG, șirul din stânga a șirului unui șir de înfășurare în jurul celui de-al doilea PEG și șirul stânga al șirului D (G șir) înfășurarea în jurul patratului PEG.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 13
    13. Desenați podul dintre cele două ", făcându-l un dreptunghi ușor curbat. Apoi, trageți un fel de formă triunghiulară care se leagă cu șirurile de caractere și ajungând la fundul vioara. Desenați patru cercuri mici pe forma triunghiulară. Acestea vor fi tunerele fine.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 14
    14. În partea stângă jos a vioara, trageți un semic cerc conectat cu un mic dreptunghi din partea de jos.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vioară 15
    15. În cele din urmă, culoarea în vioara și ați terminat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru ajutor, încercați să căutați o imagine a unei viori reale sau dacă aveți o vioară, puteți folosi acest lucru.
  • Încercați să atrageți încet și cu atenție pentru a face vioara cât mai frumoasă posibil!
  • Observați liniile și curbele imaginii și observați cum este desenată, apoi copiați-o pe hârtie.
  • Când încercați să atrageți ceva, trageți-l mai întâi cu un creion și asigurați-vă că trageți vioara ușor atunci când vă încurcați accidental, îl puteți șterge cu ușurință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar