Cum să faci unghii de ochelari de soare

Unghiile de soare sunt o tendință de frumusețe nouă realizată de Manicurist Julie Kandalec la începutul lunii octombrie 2016. Tendința a fost virală imediat după ce a postat o imagine a aspectului, pe care a găsit-o într-un magazin de bijuterii din Coreea, pe Instagram. Ea a inventat aspectul "ochelari", deoarece efectul final arată exact ca suprafața reflectorizantă, multi-tonală a ochelarilor de soare oglinzii. Începând cu luna noiembrie 2016, tendința de unghii este atât de nouă încât cele curente DIY sunt ghicitoare, în cel mai bun caz. Cu toate acestea, există mai multe tehnici pe care le puteți încerca să vă ajute să obțineți aspectul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Amestecarea lustrurilor metalice de unghii metalice
  1. Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 1
1. Fișier și curățați unghiile. Utilizați un fișier pentru a vă modela unghiile în aspectul dorit. Spălați-vă mâinile pentru a scăpa de particulele de unghii gritty create de fișier. Uscați-vă bine mâinile pe un prosop curat. Înmuiați o minge de bumbac în îndepărtarea poloneză și ștergeți fiecare unghie cu ea. Acest lucru nu este de a elimina polonez (unghiile dvs. ar trebui să fie deja fără poloneză), ci să le curățați.
  • Polonia metalică va adera la unghiile dvs. mai bine dacă acestea sunt libere de murdărie și uleiuri. Removerul polonez va scăpa de ambele.
  • Luați în considerare utilizarea unui remover polonez fără acetonă (dacă nu sunteți deja) pentru a evita să fiți în jurul acestei substanțe chimice dure.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 2
    2. Aplicați un strat de top uscat rapid ca bază. Nu utilizați un strat de bază obișnuit, așa cum ați fi în mod normal. În schimb, puneți un strat de strat de top uscat rapid pe fiecare dintre unghiile dvs. Permiteți stratului superior să se vindece pentru perioada de timp în care sticla sugerează (care probabil va fi între unu și două minute). Topcoatul elegant va ajuta la crearea unei suprafețe netede pentru polishul metalic.
  • O bază ultra-netedă poate face ca efectele asemănătoare oglinzii să fie mai pronunțate.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 3
    3. Alegeți trei lustruire metalică pentru a lucra cu. Uitalul de ochelari de soare este multi-tonal, ceea ce înseamnă că trebuie să utilizați cel puțin trei nuanțe metalice pentru a obține rezultate similare. Du-te cu cele trei culori metalice vă place cel mai bine, dar asigurați-vă că aveți o varietate de culori ușoare și întunecate. Gama de nuanțe vă va ajuta să creați un aspect final care are profunzime, cum ar fi aspectul de ochelari, în loc să se anuleze reciproc.
  • De exemplu, ați putea alege aur (care este lumină), roz (mediu) și miezul nopții albastru (întuneric) metalic.
  • Simțiți-vă liber să experimentați cu patru nuanțe metalice. În funcție de unghi, spectacolul de ochelari se schimbă între trei și patru culori.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 4
    4. Aplicați un strat rapid de poloneză neagră opac la unghiile dvs. Acest lucru va da lustruirea metalică un fundal întunecat pentru a reflecta, care va imita mai mult arata ochelari de soare. Emalii metalici tind să fie mai subțiri decât lustruirea opacă, astfel încât baza neagră va oferi o anumită adâncime și dimensiune.
  • Permiteți polonezului negru să se vindece pentru perioada recomandată de timp înainte de a se deplasa.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 5
    5. Se amestecă culorile metalice. Plasați o foaie de hârtie de ceară sau o folie de staniu pe o suprafață plană de lucru și fixați-o în poziție cu bandă de mascare. Se toarnă o parte din fiecare poloneză metalică pe hârtia de ceară. Utilizați o scobitoare pentru a turna culorile împreună până când ajungeți cu o culoare care vă place.
  • Este posibil să trebuiască să utilizați mai mult un polonez metalic decât altul pentru a obține aspectul dorit.
  • Dacă doriți să amestecați destul de puțin din poloneză, luați în considerare utilizarea unui pahar în loc de hârtie de ceară.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 6
    6. Vopsea amestecul metalic pe unghiile. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați poloneză de unghii în trei lovituri - unul în jos în centru și unul în jos pe fiecare parte a unghiului. Face loviturile chiar și înguste. Lucrați cât mai repede posibil, astfel încât amestecul dvs. nu se va usca. S-ar putea să trebuiască să amestecați mai mult dacă nu lucrați suficient de repede, ceea ce este bine.
  • Nu există nici o modalitate "dreapta" de a face acest lucru și veți găsi ritmul dvs. natural după ce ați practicat un pic.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 7
    7. Sigilați amestecul metalic cu un strat de strat de top uscat rapid. Verificați marca dvs. de strat superior pentru instrucțiuni specifice, dar majoritatea spun că așteptați aproximativ două minute după aplicarea polonezului înainte de a aplica stratul superior. Acest lucru permite ca timpul polonez metalic să adere la unghiile dvs. și să se usuce ușor înainte de a adăuga un alt element la amestec.
  • Faceți un strat de strat superior și permiteți polonezului să se vindece complet.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind praful de oglindă și pigmentul cromului
    1. Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 8
    1. Aplicați un strat de bază de lac de unghii de gel negru. Începeți cu unghiile curate. Aplicați un strat de unghii de gel negru la fiecare dintre unghiile dvs. Asigurați-vă că o aplicați uniform și acoperiți întregul cui. Dacă este necesar, aplicați un al doilea strat.
    • Când se utilizează pulbere de oglindă, care este uneori numită pigment cromat, este mai bine să lucrați cu lustruire de unghii pe bază de gel.
    • Permiteți polonezului negru să se vindece pentru perioada recomandată de timp înainte de a se deplasa.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 9
    2. Aplicați un topcoat de gel de înmuiere fără tack. Acest produs este numit uneori ca un strat de top fără ștergere. Este clar și poate fi obținut la orice magazin de aprovizionare de frumusețe. Asigurați-vă că acoperiți fiecare unghie complet cu stratul superior, pornind de la cuticula și periați-o tot drumul spre marginea unghiilor. Acest lucru va etanșa unghia. Permiteți stratul superior să se vindece.
  • Este crucial pentru pulberi de oglindă la nivel de sus pe acest tip de gel de vârf pentru cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 10
    3. Amestecați împreună trei pulberi de oglindă pentru a imita aspectul de ochelari de soare. Alegeți un pigment de argint închis sau de aur întunecat pentru a obține aspectul oglinzii. Apoi alegeți două culori suplimentare pe care doriți să le mergeți împreună cu ea pentru a crea aspectul multi-ton de soare. Faceți amestecul într-un recipient mic până când obțineți rezultatul dorit. Păstrați cele trei pulberi în apropiere în cazul în care doriți să ajustați amestecul pe măsură ce lucrați.
  • Pulberea cu oglindă / pigment cromat poate fi achiziționată la orice magazin de aprovizionare de frumusețe. Aceste produse pot fi scoase, deci alegeți cu înțelepciune.
  • Pulberea este foarte fină. Lucrați cu atenție, astfel încât să pierdeți cât mai puțin posibil.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 11
    4. Utilizați un aplicator de burete pentru a aplica amestecul de pulbere. Îndepărtați capătul aplicatorului de burete în amestec, ridicând o cantitate mică de pulbere. Pornind de la cuticul, utilizați o presiune bit PF pentru a apăsa ușor pulberea. Utilizați aplicatorul pentru a lucra pulberea până la marginea cuiului, apoi continuați să periați aplicatorul de la cuticula la marginea unghiului cu o presiune crescândă.
  • Efectul oglinzii va deveni mai pronunțat pe măsură ce împingeți mai tare.
  • Un pic de pulbere de oglindă merge mult, deci nu încărcați aplicatorul cu el. Puteți adăuga întotdeauna mai multe dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 12
    5. Aplicați un alt strat al stratului superior non-wipe. Utilizați o perie de ventilator pentru a perie rapid pulberea excesivă de la unghiile. Aplicați cu atenție un ultim strat al stratului superior fără ștergere, chiar în partea superioară a pigmentului cromului. Asigurați-vă că lucrați stratul superior foarte aproape de cuticula și până la margini, care vor sigila în pigment. Vindeca topcoata timp de treizeci la șaizeci de secunde.
  • Cu atât mai bine sigilați pigmentul cu stratul superior, cu atât este mai mult aspectul va dura.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea altor resurse
    1. Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 13
    1. Luați o imagine a tendinței de soare la un tehnician de unghii. Puteți găsi imaginea originală a lui Kandelec, pe care nu ați avut nici o îndoială deja văzută, destul de ușor făcând o căutare Google. Utilizați termenul de căutare "Nails Sunglass" și va fi prima imagine care apare. Salvați imaginea pe telefon. Vizitați un tehnician de unghii, arătați-le imaginea și cereți-i să vă ajute să recreați aspectul.
    • Sugerează pigmenți cromați, emailuri metalice și decalcomanii de unghii ca posibilități. Întrebați cu siguranță tehnicianul dacă au teorii care rulează cu privire la modul de a crea aspectul de ochelari de soare.
    • Puteți imprima întotdeauna imaginea, dar telefonul dvs. va capta mai bine efectul de culoare multi-ton.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Cuie Pasul 14
    2. Căutați noi lustruire de unghii de culoare multi-cromată online. Deoarece tendința de unghii de soare este atât de populară, multe companii poloneze au început să elibereze poloneză de unghii schimbătoare de culoare, ceea ce poate foarte îndeaproape aspectul. Prețurile pot varia în mod sălbatic, așa că faceți cumpărături - unele mărci sunt vândute la prețuri foarte mari. Cumpărați câteva sticle și dați-le o încercare.
  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați trei straturi de poloneză multi-cromă de la sine sau un strat peste o culoare de bază neagră.
  • Verificați frecvent magazinele de aprovizionare de frumusețe locale, de asemenea. Nu au auzit fără îndoială despre această tendință și se deplasează pe lustruire care pot crea aspectul de ochelari de soare.
  • Imagine intitulată Do Sunglass Nails Pasul 15
    3. Experimentați cu o varietate de polisuri strălucitoare, metalice și irizante. Aceste abordări nu vă vor da aspectul de unghii de soare, dar puteți crea același tip de vibrație utilizând aceste produse. Experimentați și încercați câteva tehnici diferite. Se distrează cu ea. Nu veți recrea exact aspectul de ochelari de soare exact, dar veți ajunge cu niște aspecte colorate și metalice și veți afla multe despre cum să amestecați lustruirea pentru a crea noi efecte. Nu știți niciodată, puteți să inventați o nouă tendință!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar