Cum să ștergeți istoricul apelurilor pe o galaxie samsung

Thisteteware Cum să selectați și să eliminați intrările de apeluri primite, pierdute sau de ieșire din lista dvs. de apeluri recente, utilizând o galaxie Samsung.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge Istoria apelurilor pe o Galaxie Samsung Pasul 1
1. Deschideți aplicația telefonică pe galaxia Samsung. Pictograma telefonului arată ca un telefon de telefon alb într-o cutie verde din meniul Apps. Se va deschide la o listă a apelurilor dvs. recente, inclusiv toate apelurile telefonice primite, pierdute și de ieșire.
  • Imagine intitulată Șterge Istoria apelurilor pe o Galaxie Samsung Pasul 2
    2. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor. Acest buton este situat lângă bara de căutare din colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Șterge Istoria apelurilor pe o Galaxie Samsung Pasul 3
    3. Atingeți Șterge În meniul derulant. Această opțiune vă va permite să selectați și să ștergeți intrările din lista apelurilor recente.
  • Imagine intitulată Șterge Istoria apelurilor pe o Galaxie Samsung Pasul 4
    4. Selectați toate apelurile pe care doriți să le ștergeți. Atingeți un apel pe lista dvs. de apeluri recente pentru ao selecta. Apelurile selectate vor afișa un marcaj de lângă numărul de telefon.
  • Dacă doriți să ștergeți toate apelurile primite, pierdute și trimise pe lista recentă de apeluri, atingeți Toate Butonul din colțul din stânga sus al ecranului. Acesta va selecta toate apelurile de pe listă.
  • Imagine intitulată Șterge Istoria apelurilor pe o Galaxie Samsung Pasul 5
    5. Atingeți ȘTERGE. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va elimina toate intrările selectate din lista dvs. de apeluri recente.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar