Cum se descărcă o aplicație iphone fără wi-fi

Începând cu iOS 13, puteți descărca acum aplicații de orice dimensiune atunci când iPhone-ul dvs. nu este conectat la Wi-Fi. Înainte de a începe, există câteva preferințe pe care le veți dori să verificați pentru a vă asigura că funcția se comportă cum doriți. Rețineți că descărcarea aplicațiilor asupra planului de date celulare poate determina utilizarea datelor dvs. la spike - În funcție de planul dvs. mobil, furnizorul dvs. vă poate percepe o taxă pentru date suplimentare. Thiste parere Cum să instalați aplicațiile iPhone de la magazinul de aplicații atunci când nu sunteți conectat (ă) la Wi-Fi.

Pași

Metoda 1 din 2:
Permițând descărcărilor celulare
  1. Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 1
1. Deschideți setările iPhone-ului
Imagine intitulată iPhonesettingsappicon.jpg
. Este pictograma griului gri de pe ecranul dvs. de pornire și / sau în biblioteca de aplicații.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 2
    2. Atingeți Celular sau mobil. Opțiunea pe care o vedeți depinde de regiunea dvs., dar veți vedea cu siguranță una dintre aceste opțiuni în primul grup de setări.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 3
    3. Derulați în jos și glisați "Magazin de aplicații" la
    Imagine intitulată iPhoneSwitchONICON1.jpg
    . Dacă comutatorul a fost deja pornit / verde, nu trebuie să faceți modificări.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 4
    4. Atingeți butonul din spate pentru a reveni la meniul Setări. Acum că puteți utiliza App Store fără Wi-Fi, există doar o singură setare pentru a verifica.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 5
    5. Derulați în jos și apăsați Magazin de aplicații. Este în cel de-al patrulea grup de setări din meniul Setări.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 6
    6. Atingeți Descărcări de aplicații. Este sub "Datele celulare" antetul spre partea de sus a paginii. Trei opțiuni vor apărea.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 7
    7. Selectați o opțiune de descărcare. Opțiunea pe care o selectați aici determină modul în care descărcările aplicației vor funcționa când nu sunteți conectat (ă) la Wi-Fi. Odată ce faceți o selecție, puteți continua descărcarea aplicației.
  • Atingeți Permite întotdeauna Dacă nu doriți ca iPhone-ul dvs. să solicite permisiunea atunci când încercați să descărcați o aplicație fără Wi-Fi.
  • Atingeți Întrebați dacă peste 200 MB Dacă doriți să descărcați aplicații de dimensiuni mai mici fără permisiunea dvs. de iPhone. Dacă aplicația este mai mare de 200 MB, vi se va solicita să aprobați sau să refuzați descărcarea aplicației dacă este de la Wi-Fi.
  • Atingeți Intreaba mereu Dacă doriți să fiți solicitat de fiecare dată dacă doriți să descărcați aplicația dacă nu este conectată la Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 8
    8. Permiteți actualizările aplicațiilor față de celular (opțional). Dacă doriți să permiteți aplicațiilor pe care le descărcați pentru a instala propriile actualizări în fundal în timp ce utilizați datele celulare, glisați "Actualizări de aplicații" Comutați în partea de sus a ecranului la poziția ON.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea aplicațiilor peste celulare
    1. Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 9
    1. Opriți Wi-Fi dacă preferați să utilizați planul de date celulare. Când sunteți gata să descărcați o aplicație în rețeaua dvs. de date mobile, dezactivați Wi-Fi pentru a împiedica conectarea automată a acestuia la o rețea în intervalul. Pentru a face acest lucru, deschideți pur și simplu centrul de control și atingeți pictograma albastră Wi-Fi, astfel încât să devină alb.Păstrați centrul de control deschis după efectuarea acestei schimbări, deoarece veți avea nevoie de el pentru următorul pas
    • Pentru a deschide centrul de control pe un telefon cu ID-ul feței, glisați în jos de la marginea de sus a ecranului de pornire.
    • Dacă iPhone-ul dvs. are un buton de pornire la centrul de jos, veți deschide centrul de control diferit din partea de jos a ecranului de pornire pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 10
    2. Comutați pe datele celulare dacă este oprit. Dacă pictograma celulară nu este verde, atingeți-l pentru ao transforma verde acum. Este pictograma care arată ca o linie verticală cu un cerc la partea superioară și două linii curbate de pe ambele părți.
  • Acum puteți închide centrul de control - Doar apăsați butonul HOME dacă aveți unul sau glisați în sus din partea de jos a ecranului dacă nu.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 11
    3. Deschideți App Store. Pictograma App Store arată ca un alb dintr-o cutie albastră de pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 12
    4. Găsiți aplicația pe care doriți să o descărcați. Puteți apăsa Aplicații În partea de jos a ecranului pentru a verifica ce este disponibil sau atingeți Căutare la dreapta-dreapta pentru a căuta ceva în special. Atingeți orice aplicație pentru a afla mai multe despre el.
  • Imagine intitulată Descărcați o aplicație iPhone fără Wi-Fi Pasul 13
    5. Atingeți OBȚINE Pentru a porni descărcarea. În funcție de setarea pe care ați ales-o, descărcarea va începe automat sau vă va cere să confirmați. IPhone-ul dvs. va folosi apoi planul de date mobile al transportatorului pentru a descărca aplicația.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar