Cum să vorbești pe wickr

Wickr oferă utilizatorilor o modalitate mai sigură de a comunica despre chat sau im. Toate mesajele schimbate sunt criptate și nu sunt stocate nici o metadate sau informații personale. Pentru a vă proteja și asigura conversația, Wickr vă permite să setați o perioadă de distrugere. Mesajele dvs. vor fi distruse odată ce timpul stabilit a trecut. Wickr este disponibil pe diferite platforme, inclusiv iOS, Android și computerul dvs. desktop.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind pe Wickr pe iOS
  1. Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 1
1. Lansați Wickr. Localizați aplicația pe dispozitivul dvs. iOS. Are pictograma Orange App Picture care transporta logo-ul Wickr. Atingeți-l pe el pentru ao lansa.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 2
    2. Autentificare. Atingeți butonul "LOGIN" din ecranul de întâmpinare. Introduceți ID-ul WickR și parola, apoi apăsați butonul "Log in".
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 3
    3. Du-te la mesaje. Atingeți butonul "Mesaje" din bara de meniu de jos. Veți fi adus în căsuța de e-mail unde sunt stocate toate mesajele dvs.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 4
    4. Începe o conversație. Din ecranul Mesaje, atingeți butonul Chat din colțul din dreapta sus. Va apărea un nou ecran care conține lista de contacte.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 5
    5. Selectați Contact (e) pentru a discuta cu. Atingeți contactul sau contactele, cu care doriți să discutați. Numele lor vor fi adăugate la câmpul în partea de sus. De asemenea, le puteți căuta prin introducerea numelor lor Wickr în câmpul către.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 6
    6. Setați ora de distrugere. Wickr distruge toate mesajele schimbate după ce limita de timp a trecut. Puteți seta această perioadă de distrugere pentru fiecare mesaj nou pe care îl trimiteți. Atingeți logo-ul Wickr sau butonul din partea de jos a ecranului. Utilizați bara de glisare care va apărea pentru a regla timpul de distrugere. Puteți seta de la câteva zile la câteva secunde.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 7
    7. Trimiteți-vă mesajul. Introduceți mesajul în caseta de mesaje chiar lângă logo-ul Wickr din partea de jos a ecranului. Atingeți butonul "Trimitere" chiar lângă acesta pentru a trimite mesajul destinatarilor dvs.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 8
    8. Vezi conversatia. Mesajul dvs. va apărea pe ecranul dvs. de conversație cu destinatarii. Odată ce un mesaj este primit, acesta va apărea aici, împreună cu răspunsurile destinatarilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind pe Wickr pe Android
    1. Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 9
    1. Lansați Wickr. Localizați aplicația de pe dispozitivul dvs. Android. Este o pictogramă de aplicație Orange care transporta logo-ul Wickr. Atingeți-l pe el pentru ao lansa.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 10
    2. Autentificare. Atingeți butonul "LOGIN" din ecranul de întâmpinare. Introduceți ID-ul Wickr și parola, apoi apăsați pe butonul "Log in".
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 11
    3. Du-te la mesaje. Atingeți fila Mesaje din bara de meniu de sus. Veți fi adus în căsuța de e-mail unde sunt stocate toate mesajele dvs.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 12
    4. Începe o conversație. Din ecranul de mesaje, apăsați pe butonul Chat din colțul din dreapta sus. Va apărea un nou ecran care conține lista de contacte.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 13
    5. Selectați Contacte. Atingeți contactul sau contactele cu care doriți să discutați. Numele lor vor fi adăugate la câmpul în partea de sus. De asemenea, le puteți căuta prin introducerea numelor lor Wickr în câmpul către.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 14
    6. Setați ora de distrugere. Wickr distruge toate mesajele schimbate după ce limita de timp a trecut. Puteți seta această perioadă de distrugere pentru fiecare mesaj nou pe care îl trimiteți. Atingeți logo-ul Wickr sau butonul din partea de jos a ecranului, apoi apăsați pe pictograma temporizatorului. Utilizați bara de glisare care va apărea pentru a regla timpul de distrugere. Puteți seta de la câteva zile la câteva secunde.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 15
    7. Trimiteți-vă mesajul. Introduceți mesajul dvs. în caseta de mesaje chiar lângă logo-ul Wickr din partea de jos a ecranului, apoi apăsați butonul săgeată drept lângă el pentru a trimite mesajul destinatarilor dvs.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 16
    8. Vizualizați conversația. Mesajul dvs. va apărea pe ecranul dvs. de conversație cu destinatarii. Odată ce un mesaj este primit, acesta va apărea aici, împreună cu răspunsurile destinatarilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Chat pe Wickr pe computerul desktop
    1. Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 17
    1. Lansați Wickr. Localizați aplicația sau software-ul de pe computerul desktop și deschideți-l.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 18
    2. Deschide un mesaj nou. Faceți clic pe opțiunea "Mesaj nou" din meniul panoului din stânga. Va apărea o nouă fereastră care conține lista dvs. de contacte.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 19
    3. Selectați Contacte. Faceți clic pe contactul sau contactele cu care doriți să discutați. Numele lor vor fi adăugate la câmpul în partea de sus. De asemenea, le puteți căuta prin introducerea numelor lor Wickr în câmpul către.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 20
    4. Creați un mesaj. Faceți clic pe butonul "Creați mesajul" chiar lângă câmpul TO. O fereastră nouă va apărea pentru ecranul dvs. de conversație.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 21
    5. Setați ora de distrugere. Wickr distruge toate mesajele schimbate după ce limita de timp a trecut. Puteți seta această perioadă de distrugere pentru fiecare mesaj nou pe care îl trimiteți. Faceți clic pe pictograma Bomb Situată în partea de sus a câmpului de mesaj în partea de jos a ferestrei. Utilizați bara de glisare care va apărea pentru a regla timpul de distrugere. Puteți seta de la câteva zile la câteva secunde.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 22
    6. Trimiteți-vă mesajul. Introduceți mesajul în caseta de mesaje din partea de jos a ecranului. Hit Returnați sau introduceți pe tastatură pentru a trimite mesajul dvs. destinatarilor dvs.
  • Imagine intitulată Chat pe Wickr Pasul 23
    7. Vizualizați conversația. Mesajul dvs. va apărea pe ecranul dvs. de conversație cu destinatarii. Odată ce un mesaj este primit, acesta va apărea aici, împreună cu răspunsurile destinatarilor.
  • sfaturi

    Odată ce un mesaj a expirat, acesta va fi eliminat, fie că acesta a fost citit sau nu.
  • Deoarece Wickr este o aplicație IM, contactele dvs. ar trebui să fie instalate cu Wickr pe smartphone-urile sau tabletele lor pentru a primi mesajele. Dacă contactul pe care doriți să îl trimiteți cu Wickr, aplicația vă va informa și vă va cere dacă doriți să îl invitați să folosească Wickr. Acceptați acest lucru pentru a permite prietenilor dvs. să știe că utilizați Wickr și doriți să o folosească și pe ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar