Cum de a plia prosoape de baie

Există multe modalități de a plia un prosop de baie. Diferite pliuri pot fi utilizate pentru diferite setări de stocare. Învățarea metodelor tri-fold, adâncă și îngustă metodele de raft vă vor asigura că găsiți cea mai bună ori pentru orice situație de stocare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea metodei tri-fold
  1. Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 1
1. Țineți prosopul de colțuri. Asigurați-vă că lungimea prosopului este așezată în jos lungimea corpului. Acest pas este cel mai bine făcut în timp ce este în picioare.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 2
    2. Ori pe un colț. Luați un colț al prosopului peste două treimi din calea de pe partea scurtă a prosopului. Creați o înălțime a lungimii prosopului.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 3
    3. Ori peste celălalt colț. Luați celălalt colț pentru a crea un strat peste prima treime. Acest lucru va crea o altă creare a lungimii prosopului. Prosopul tău ar trebui să fie acum lung și slab în jos lungimea corpului tău.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 4
    4. Pliați prosopul în jumătate. Puneți prosopul sub bărbie și strângeți prosopul la jumătatea lungimii. Lăsați-l pe prosop cu bărbia și lăsați-l să se plângă la punctul de până la jumătatea drumului.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 5
    5. Pliați prosopul în jumătate. Puneți prosopul sub bărbie din nou și strângeți prosopul la jumătatea lungimii. Lăsați prosopul să meargă din prinderea bărbiei și să lăsați prosopul să se îndoaie din nou la punctul de până la jumătatea drumului.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând o pliere profundă
    1. Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 6
    1. Puneți prosopul afară. Întindeți prosopul pe o suprafață solidă, cum ar fi o masă. Standul îndreptat spre marginea lungă a prosopului.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 7
    2. Pliați lungimea prosopului. Apucați ambele colțuri ale prosopului de capăt lung și îl îndoiți la marcajul la jumătatea drumului pe marginea scurtă a prosopului. Aceasta va crea o înălțime a lungimii prosopului.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 8
    3. Continuați să pliați lungimea prosopului. Apucați colțurile opuse ale prosopului și îndoiți-le la semnul de până la jumătatea drumului. Colțurile prosopului ar trebui să se întâlnească acum în mijlocul vârfului și fundului prosopului. Acest lucru va crea cremă paralelă în jos lungimea prosopului.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 9
    4. Pliați prosopul în jumătate. Cei doi pași anteriori au creat două cremă lungi în jos lungimea prosopului. Pliați prosopul în jumătate prin plierea lungimii prosopului deasupra în sine, creând patru straturi. Prosopul ar trebui să fie acum lung și slab.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 10
    5. Pliați capetele spre centru. Lăsați un mic decalaj în centru pentru a evita bulgări în centru.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 11
    6. Aduceți din nou cele două jumătăți împreună. Plasați o mână în centrul prosopului și utilizați cealaltă mână pentru a plia prosopul în jumătate. Rotiți prosopul astfel încât marginea pliată să fie afișată.
  • Metoda 3 din 3:
    Prosoape pliabile pentru un raft îngust
    1. Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 12
    1. Pliați prosopul de-a lungul lungimii sale. Prindeți colțurile capătului scurt al prosopului și îndoiți-le împreună. Aceasta va crea o crestere a lungimii prosopului. Colțurile din partea de sus și de jos a prosopului se vor întâlni. Acest lucru se poate face în timp ce stă în picioare sau culcat prosopul pe o suprafață plană.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 13
    2. Pliați prosopul direcția opusă. Apoi, pliați prosopul în direcția opusă. Pentru a face acest lucru în picioare, puneți prosopul sub bărbie și strângeți prosopul la jumătatea lungimii prosopului. Apoi, eliberați prosopul cu bărbia și lăsați prosopul să cadă, creând o pliere la punctul de până la jumătate.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 14
    3. Creați treimi cu restul prosopului. Aduceți marginea hemmed la marcajele de două treimi și creați o creă.
  • Imagine intitulată Prosoape de baie Pasul 15
    4. Ori ultima treime a prosopului. Strat marginea pliată peste marginea hemmed pentru a crea treimi. Afișați prosopul cu marginea pliată orientată spre exterior.
  • sfaturi

    Găsiți o suprafață curată, astfel încât să aveți o mulțime de spațiu de lucru pentru a vă plia prosoapele.
  • Încercați diferite tipuri de falduri pentru a determina ce fold va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs. de stocare.
  • Avertizări

    Înainte de pliere, asigurați-vă că toate prosoapele sunt complet uscate. Prosoapele ușor umede poate duce la mucegai.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar