Cum de a construi o bancă de stocare în aer liber

Nu doriți ca a existat o modalitate convenabilă de a păstra toate consumabilele dvs. în aer liber organizate și sigure? Ei bine, dacă doriți o piesă funcțională de mobilier care adaugă și mai multe scaune în aer liber, o bancă de stocare va funcționa perfect în curtea dvs. Bănci de depozitare sunt destul de de bază pentru a construi și necesită doar câteva instrumente, deci ar trebui să vă ducă doar despre o zi pentru a vă termina proiectul. Vom merge prin fiecare pas pentru a face o bancă de stocare durabilă, astfel încât să vă puteți păstra obiectele în siguranță și depozitați departe!

Pași

Partea 1 din 3:
Tăiați cherestea
  1. Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 1
1. Cumparam lemn tratat cu presiune pentru utilizare exterioara. Cherestea tratată cu presiune este mai condensată, deci nu va putrezi sau absorbi umiditatea la fel de ușor ca lemn netratat. Alegeți lemnul cum ar fi cedrul, pinul tratat și plopul tratat pentru a vă face bancul cel mai durabil. Vizitați magazinul dvs. local de îmbunătățire a casei sau LUMBERYARD pentru a cumpăra:
  • 1 în × 6 în (2.5 cm × 15.2 cm) panouri care sunt 6 ft (1.8 m) lung (7)
  • 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
  • 1 în × 2 în (2.5 cm × 5.1 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
  • 1 în × 3 în (2.5 cm × 7.6 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 2
    2. Îndepărtați cadrele de la 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) cu un ferăstrău circular. Puneți ochelari de siguranță ori de câte ori lucrați cu unelte electrice pentru a vă menține ochii protejați. Măsurați 6 bucăți care sunt fiecare 15/4 inci (40 cm) lungime cu o bandă de măsurare. Etichetați cadrele "cadru" cu un creion, astfel încât să știți ce să le folosiți mai târziu.
  • Întotdeauna verificați-vă măsurătorile înainte de a vă tăia tăierea, astfel încât să nu le tăiați accidental prea lungi sau scurte.
  • Vă puteți răni serios cu un ferăstrău circular, deci lucrați cu atenție și cereți ajutor dacă nu știți cum să lucrați corect.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 3
    3. Tăiați 1 în × 6 în (2.5 cm × 15.2 cm) pentru panourile laterale. Măsurați și marcați 9 lungimi de bord, astfel încât acestea sunt 35/4 în (91 cm) lung. Tăiați cu atenție piesele cu ferăstrăul și le etichetați cu "Panou din față / spate" înainte de a le pune deoparte. Apoi, măsurați și tăiați încă 10 bucăți care sunt fiecare 15/4 în (40 cm). Scrieți "panou lateral" pe fiecare tablă.
  • Panourile se înfășoară în jurul părților laterale și formează capacul benzii, astfel încât are un aspect uniform.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 4
    4. A văzut curele și așchii de la 1 în × 2 în (2.5 cm × 5.1 cm) plăci. Măsurați 2 lungimi de bord care sunt 34/4 în (88 cm) lung și marchează-le. Faceți tăieturi drepte prin fiecare dintre semnele dvs. folosind ferăstrăul dvs. circular. Etichetați piesele "Cleats" și le-au pus deoparte. Apoi, tăiați încă două lungimi care sunt 12/4 în (32 cm) și etichetați-le "lag-uri."
  • Cleaturile și lamelele de podea susțin greutatea elementelor pe care le stocați, astfel încât acestea sunt de la sol.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 5
    5. Tăiați 1 în × 3 în (2.5 cm × 7.6 cm) panouri în jos pentru suporturile capacului. Utilizați banda de măsurare și un creion pentru a marca 2 lungimi de bord care sunt fiecare 15/2 în (39 cm) lung. Ornamente de-a lungul mărcilor pentru a tăia bucățile până la dimensiune. Scrieți "suportul de capac" pe fiecare piesă, astfel încât să nu uitați unde merge.
  • Capacul suportă țineți plăcile împreună și împiedicați deformarea capacului.
  • Imagine intitulată Construirea unui banc de stocare în aer liber Pasul 6
    6. Aplicați un etanșare la capăt la oricare dintre capetele tăieturi ale cherestei dvs. Îndepărtați o pensulă într-un recipient de etanșare cu tăiat capăt pentru a umezi periile. Puneți un strat subțire al dispozitivului de etanșare pe orice margini brute pe care tocmai le tăiați. Lăsați etanșatorul de tăiat capăt să se usuce complet timp de aproximativ 1-3 ore înainte de a lucra din nou cu lemnul.
  • Puteți cumpăra etanșare la capăt de la magazinul dvs. de hardware local.
  • Dacă lăsați marginile aspre netratate, ar putea să se despartă sau să se spargă în timp ce se usucă.
  • Partea 2 din 3:
    Creând banca
    1. Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 7
    1. Construiți cadrele în formă de U utilizând dvs. 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) bucăți. Puneți 3 bucăți de cadru pe suprafața dvs. de lucru, astfel încât să stea pe capetele lor lungi înguste. Puneți unul din panouri orizontal și aliniați celelalte 2 vertical, astfel încât acestea sunt spălate cu capetele primei bord. Puneți 2 șuruburi care sunt 2/2 în (6.4 cm) lungime prin fața plăcii orizontale pe fiecare capăt, astfel încât acestea să intre în plăcile verticale. Repetați procesul cu alte piese de cadru pentru a face al doilea cadru.
    • Placa orizontală devine partea de sus a bancii dvs. și capetele deschise ale plăcilor verticale sunt picioarele care păstrează banca ridicată de la sol.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 8
    2. Atașați panourile laterale la chipurile cadrelor. Puneți prima placă de panou laterală pe marginile lungi înguste ale suportului vertical, astfel încât capetele să fie spălate cu cadrul. Poziționați placa, astfel încât să se extindă în partea de sus a cadrului prin /4 Inch (1.9 cm). Fixați panoul la cadru utilizând 2 șuruburi care sunt 1/4 în (3.2 cm) lung la fiecare capăt. Poziționați următoarele 2 panouri laterale direct sub prima și asigurați-le în același mod. Atașați încă 3 panouri laterale la cea de-a doua piesă de cadre.
  • Fundul cadrelor sunt încă vizibile în construirea finală.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 9
    3. Conectați panourile din față și din spate pe laturile cadrelor finale. Aliniați primul panou frontal, astfel încât acesta acoperă capătul panoului lateral superior și este în același timp cu partea superioară. Fixați panoul la cadru utilizând 2 șuruburi care sunt 1/4 în (3.2 cm) lung. Aliniați celălalt capăt al panoului cu partea superioară a celeilalte piese de cadru și atașați-o în același mod. Adăugați încă 2 bucăți de panou în față și le atașați în același mod. Răsturnați bancul în spate și atașați 3 mai multe panouri.
  • Dacă oricare dintre panourile dvs. are noduri sau deformări, ascundeți-le pe interiorul bancului, astfel încât acestea să nu fie expuse.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 10
    4. Înșurubați clemele de spălare cu fundul panourilor laterale ale bancului. Întoarceți-vă bancul, așa că se află pe față sau pe spate. Poziționați-vă 34/4 în (88 cm) se curăță pe piesele de cadru din interiorul bancului, astfel încât acestea se fixează cu fundul panourilor laterale. Asigurați 2 șuruburi care sunt 1/4 în (3.2 cm) lungime prin clei și în cadru. Răsturnați banca peste și atașați celălalt clește pe cealaltă parte.
  • Evitați să puneți clemele de spălare cu fundul cadrelor sau altfel vor fi vizibile din exterior.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 11
    5. Înșurubați lamelele de podea și panourile de capăt rămase la vârfurile clemelor. Întoarceți-vă bancul, așa că este în partea dreaptă. Poziționați 12/4 în piesele (32 cm) deasupra clemelor, astfel încât acestea sunt între piesele de cadru. Atașați 2 șuruburi care sunt 1/4 în (3.2 cm) lungime prin fiecare capăt al cleștilor, astfel încât să rămână în poziție. Așezați-vă cele 4 panouri de capăt rămase pe partea de sus a clemelor și le spațiu în mod egal. Utilizați 2 șuruburi pe capăt pentru a le atașa la clești.
  • Lăsați lacunele dintre placa dvs. de podea, astfel încât apa de la ploaie sau un furtun se poate scurge fără a se pune în interiorul banzii dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 12
    6. Strângeți hardware-ul cu clemele pentru a păstra animalele. Pânză de hardware este un tip de garduri de sârmă care adaugă un strat suplimentar de securitate pe bancă. Tăiați cârpa hardware cu snips de tablă, astfel încât se potrivește în interiorul banzii dvs. Așezați cârpa hardware pe plăci și folosiți o pistol de capsare pentru ao asigura cu clemele și lamele dvs.
  • Puteți cumpăra o cârpă de hardware din magazinul local de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 13
    7. Construi capacul cu plăcile și suporturile rămase. Așezați-vă 1 în × 3 în (2.5 cm × 7.6 cm) Capacul capacului pe partea superioară a pieselor de cadru, astfel încât acestea să fie spălate cu vârfurile panourilor. Aliniați cele 3 bucăți de panou rămase deasupra banciei, astfel încât acestea sunt spălate cu părțile laterale, lăsând chiar lacune între ele. Secure 2 din 1/4 în (3.2 cm) șuruburi prin fața fiecărui panou de capac și în suportul de dedesubt. Apoi, asigurați celelalte capete ale panourilor la al doilea suport.
  • Aveți grijă să nu vă înșelați capacul în piesele de cadru sau altfel nu veți putea deschide bancul.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 14
    8. Șuruburi în partea inferioară a capacului și a spatelui bancului. Poziționați balamalele aproximativ o treime din drumul de la capetele capacului dvs., astfel încât ei să-și susțină în mod egal greutatea. Înșurubați părțile laterale ale balamalelor care se deschid pe partea inferioară a capacului. Setați capacul deasupra bancului, astfel încât toate marginile sunt la culoare. Apoi asigurați celelalte jumătăți ale balamalelor în spatele bancului, astfel încât este în exterior.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 15
    9. Instalați cârligele și lanțurile pentru ochi în interiorul cutiei și capacului. Înșurubați un cârlig de ochi pe colțurile din față ale panourilor de capăt ale panourilor de capăt. Asigurați încă 2 cârlige de ochi pe vârfurile batjocorilor care sunt cele mai apropiate de capetele scurte ale benzii. Deschideți capacul de pe bancă, astfel încât să îndrepți direct în sus. Asigurați-vă un lanț subțire strâns între cârligul ochiului de colț și cel care este pe bătălia de pe fiecare parte.
  • Acest lucru ia unele stres de pe balamale atunci când deschideți banca, dar nu împiedică calea să cadă.
  • De asemenea, puteți utiliza locurile de ședere, care sunt dispozitive pneumatice care împiedică ca capacul să scadă brusc. Doar înșurubați partea de jos în partea laterală a banca și partea de sus la batten.
  • Partea 3 din 3:
    Finisarea și decorarea
    1. Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 16
    1. Lăsați lemnul să se usuce înainte de a adăuga finisaje. Lemnul tratat cu presiune este ușor umed, astfel încât nu va accepta imediat pata sau vopsea. Poate dura câteva săptămâni sau chiar luni pentru ca lemnul dvs. să se usuce complet. Când lemnul se simte uscat până la atingere, mișcați picături de apă pe ea. Dacă lemnul absoarbe apa, atunci este suficient de uscat pentru a termina. Dacă apa margele de pe suprafață, continuați să așteptați.
    • Dacă doriți să începeți să pictați sau să terminați mai devreme, cumpărați lemnul care se usucă după tratament.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 17
    2. Vopsea sau pată banca dacă doriți să o faceți o altă culoare. Utilizați un finisaj care este făcut pentru utilizarea exterioară, astfel încât se ocupă mai bine elementele. Aplicați finisajul când aveți câteva zile clare și însorite, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la ploaie. Dacă pictați, aplicați un strat de grund și lăsați-l să se usuce înainte de a pune 1-2 straturi de vopsea. Pentru pată, lucrați din partea de sus în jos pentru a aplica în mod egal culoarea.
  • Nu aveți nevoie să pictați sau să patiți în interiorul banzii dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 18
    3. Puneți perne și perne pe bancă pentru un loc confortabil nou. În timp ce este bine să stați direct pe șinele de capac, puneți în jos câteva perne suplimentare în aer liber, astfel încât este mai moale. Dacă banca dvs. este în sus pe un perete, se sprijină pe niște perne împotriva lui pentru a le folosi pentru o spătar. Doar asigurați-vă că ați pus pernele și pernele departe odată ce ați terminat să le folosiți.
  • Puteți cumpăra perne pentru mobilier în aer liber online sau de la magazinele de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Construiți un banc de stocare în aer liber Pasul 19
    4. Adăugați rulouri la picioare dacă doriți să mutați bancheta mai ușoară. Obțineți un set de 4 rulouri și nuci de cuplare din magazinul dvs. de hardware local. Utilizați burghiul pentru a face găuri care sunt la același diametru ca piulițele de cuplare prin capetele picioarelor. Conduceți piulițele de cuplare în găurile cu un ciocan și înșurubați rotile în ele. În acest fel, puteți rostogoli banca în jurul valorii de momentul în care aveți nevoie.
  • Blocați ruloșii ori de câte ori ați terminat în mișcare banca, astfel încât să nu se rostogolească oriunde pe cont propriu.
  • Instalați mânerele pe părțile laterale ale bancului, astfel încât este mai ușor să trageți în jur.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plasați articolele în interiorul coșurilor de tote dacă sunteți îngrijorat de faptul că acestea se udă, deoarece această bancă nu este complet impermeabilă.

    Avertizări

    Utilizați întotdeauna prudență atunci când lucrați cu unelte electrice, astfel încât să nu vă răniți. Purtați ochelari de protecție pentru a vă proteja.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 1 în × 6 în (2.5 cm × 15.2 cm) panouri care sunt 6 ft (1.8 m) lung (7)
    • 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
    • 1 în × 2 în (2.5 cm × 5.1 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
    • 1 în × 3 în (2.5 cm × 7.6 cm) placă de 8 ft (2.4 m) lung (1)
    • Bandă de măsurare
    • Fierăstrău circular
    • Ochelari de protectie
    • Etanșare de etanșare
    • 2/2 în (6.4 cm) șuruburi exterioare
    • 1/4 în (3.2 cm) șuruburi exterioare
    • Balamale
    • Cârlige de ochi și lanț
    • C-cleme
    • Drill electric / șurubelniță
    • Pânză de hardware
    • Snips de tablă
    • Pistol de pistoale
    • Vopsea sau pata
    • Perne în aer liber (opțional)
    • Rulouri (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar