Cum se termină pinul pentru utilizarea în aer liber

Dacă aveți un lemn de pin sau mobilier în aer liber, aplicarea unui finisaj îl poate proteja de la soare sau deteriorarea meteo. În funcție de obiect și de cât de bine doriți să îl păstrați, puteți încerca 3 tipuri principale de finisaje pentru pin. Poliuretanul, vopseaua sau epoxidul finalizează toate funcționează bine pentru a păstra obiectele de pin și le-au dat un finisaj luminos și curat. Odată ce ați aplicat finisajul drept, pinul dvs. va fi protejat și capabil să reziste în mod regulat în afara.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicarea finisajelor poliuretanice
  1. Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 1
1. Răspândiți o prelată într-o zonă bine ventilată. Găsiți un loc cu o mulțime de circulație a aerului, de preferință în afara sau de o ușă deschisă, pentru a aplica finisajul. Amenajarea unui prelată pentru a seta obiectul de pin pe partea de sus pentru a preveni colorarea solului sau a altor obiecte cu poliuretanul
  • Dacă sunteți sensibil la mirosuri puternice, puneți un aparat respirator înainte de a manipula poliuretanul.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 2
    2. Sigilați suprafața cu poliuretan diluat. Înainte de a aplica finisajul, subțire o cantitate mică de poliuretan cu băuturi spirtoase în un raport de diluare 2: 1. Îndepărtați o pensulă în etanșant și aplicați-o la suprafața obiectului dvs. în curse lungi.
  • Materialul de etanșare ajută la finisajul să stea mai bine la pin și să dureze mai mult.
  • Dacă observați orice runde, chiar și cu pagele dvs. înainte de a ieși din obiectul dvs.
  • Imagine intitulată Finisare Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 3
    3. Aplicați un strat de poliuretan peste materialul de etanșare. Lăsați etanșantul să se usuce timp de 24 de ore, apoi scufundați o pensulă în poliuretan nediluat. Periați poliuretanul peste obiect în curse lungi, subțiri, prindeți orice picurare cu peria pe măsură ce acoperiți suprafața.
  • Lăsați poliuretanul să se usuce timp de 24 de ore înainte de a adăuga mai multe straturi.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 4
    4. Adăugați 2-3 straturi de poliuretan. 2-3 straturi sunt recomandate pentru a da pinului un finisaj puternic, protector. Aplicați cel puțin 1-2 straturi de poliuretan, lăsând fiecare strat uscat între aplicații.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 5
    5. Rade off orice bumps sau zone inegale. Odată ce ultimul strat s-a uscat, tăiați orice umflături sau uscați se scurge cu o lamă de ras. Tăiați-vă destul de adânc pentru a netezi zonele bruște, apoi frecați întreaga suprafață în șmirghel de 400 de gresie pentru un finisaj chiar.
  • Lucrați cu atenție pentru a evita tăierea lemnului sau rasul întregului finisaj.
  • Ștergeți obiectul cu o cârpă umedă pentru a îndepărta hainele sau praful de șmirghel înainte de a adăuga stratul final de poliuretan.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 6
    6. Perie pe un strat final de poliuretan. După netezind zonele inegale, dați o pensulă în poliuretan și aplicați o haină finală. Lucrați cât mai uniform posibil, verificând orice pete sau scurgeri pe măsură ce lucrați, apoi lăsați-l să se usuce timp de 24 de ore.
  • Dacă stratul final se dovedește neted și chiar, ați aplicat cu succes finisajul poliuretan.
  • Este posibil să aveți nevoie să netezi anumite zone în jos și să aplicați un alt strat de finisare dacă, după uscare, observați bușteni suplimentari și pete.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 7
    7. Reaplicați finisajul la fiecare 2-3 ani. Poliuretan finisaje, în medie, durează între 2-3 ani. Dacă finisajul de pin pare plictisitor sau observați semne de deteriorare meteorologică, împrospătați obiectul cu un nou finisaj.
  • Metoda 2 din 3:
    Pictura de pin în aer liber
    1. Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 8
    1. Configurați o prelată într-un loc cu o circulație bună a aerului. Pictura de pin peste o prelată se va prinde și vă împiedică să colorați altceva decât obiectul dvs. Căutați o zonă bine ventilată pentru a picta obiectul, de preferință lângă o fereastră, ușă deschisă sau în afara.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 9
    2. Alegeți o vopsea de latex sau pe bază de ulei. Uvile de mobilier de pin în aer liber a adăugat protecție împotriva luminii UV pentru a preveni deteriorarea soarelui. Latexul sau vopselele pe bază de ulei sunt ideale pentru deflectarea razelor UV și pentru a rămâne vibrante în timp.
  • Dacă pinul dvs. a fost tratat de presiune, alegeți vopsea latex.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 10
    3. Nisipați suprafața în jos cu șmirghel fine. Înainte de a picta, frecați întreaga suprafață în mișcări circulare cu un șmirghel fin. Acordați o atenție deosebită oricăror pete sau zone inegale pe care le observați, apoi ștergeți suprafața în jos cu o cârpă umedă după aceea pentru a scăpa de tunsuri sau praf de șmirghel.
  • Vopseaua va adera cel mai bine la o suprafata neteda, plana.
  • De asemenea, puteți utiliza un stripper de lemn ca o alternativă pentru a scăpa de lovituri sau zone aspre.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 11
    4. Spray un grund de vopsea peste lemn. Poziționați duza primerului la câțiva centimetri distanță de suprafața pinului. Pulverizați grundul în straturi subțiri, chiar până când ați acoperit întreaga suprafață.
  • Lăsați grundul să se usuce timp de 30-60 de minute înainte de a picta obiectul de pin.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 12
    5. Aplicați 2-3 straturi de vopsea. Acoperiți suprafața obiectului în straturi folosind o pensulă sau cu aceeași tehnică pe care ați aplicat grundul de vopsea, în funcție de faptul că utilizați vopsea de pulverizare. În funcție de cât de strălucitoare doriți ca culoarea să fie, aplicați cel puțin 2-3 straturi de vopsea la suprafața obiectului.
  • Faceți fiecare strat ca și cât mai subțire posibil pentru o suprafață netedă.
  • Așteptați ca vopseaua să se usuce, care ar trebui să dureze între 30-60 de minute, înainte de a aplica straturi suplimentare.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 13
    6. Utilizați un material de etanșare de vopsea pentru a vă păstra finisajul. Odată ce ultimul strat se usucă, pulverizați un material de etanșare de vopsea în straturi chiar și așa cum ați făcut cu grundul. Asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață pentru a da obiectului de pin un finisaj lucios, protector.
  • Nu așezați obiectul în afara până când materialul de etanșare a terminat uscarea, care ar trebui să dureze până la 60 de minute.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 14
    7. Reaplicați hainele de vopsea după cum este necesar. Dacă finisajul vopselei de pin apare decolorat sau crăpat, aplicați 1-2 straturi noi de vopsea peste suprafața obiectului. Aplicați un strat de etanșare de vopsea peste hainele pentru a proteja noile straturi și pentru a preveni deteriorarea meteorologică.
  • Cât de des veți avea nevoie de haine noi de vopsea depinde de cât de însorit și cald este climatul dvs.
  • Dacă decideți să-l pictați o nouă culoare, utilizați o stripare de vopsea pentru a elimina mai întâi toate straturile anterioare.
  • Metoda 3 din 3:
    Pine de etanșare cu epoxid
    1. Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 15
    1. Aplicați epoxidul într-o cameră bine ventilată, cu o prelată de dedesubt. Epoxid are un miros puternic, astfel găsiți un loc în aer liber sau lângă o ușă deschisă pentru a aplica finisajul. Ca și în cazul aplicării finisajelor de vopsea și poliuretan, aspectul unei prelate sub spațiul dvs. de lucru pentru a prinde scurgeri și pentru a evita colorarea podelei.
    • Dacă sunteți sensibil la mirosurile chimice, purtați un aparat respirator în timp ce lucrați.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 16
    2. Aplicați un strat de epoxid cu un cuțit de chit. Îndepărtați cuțitul de chit într-un recipient epoxidic și împrăștiați-l de-a lungul suprafeței pinului. Utilizați cuțitul de chit pentru a îndepărta orice umflături, bule sau zone groase ca și primul strat.
  • Utilizați o lingură pentru a completa găurile oricărui găuri sau zone neuniforme pe măsură ce mergeți, netezându-l cu cuțitul de chit.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 17
    3. Așteptați ca epoxidul să se usuce și să verifice zonele inegale. Lăsați-vă prima strat uscată, apoi inspectați suprafața sa. Cutie umflături, patch-uri dur sau bule cu o lamă de ras, apoi o ușurează prin frecare cu șmirghel fine în mișcări chiar pe suprafața sa.
  • Epoxidul durează aproximativ 24 de ore pentru a se usca suficient pentru straturi suplimentare.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 18
    4. Aplicați cel puțin 3 straturi de finisaj epoxidic. Adăugarea a 3 straturi este recomandată pentru a proteja lemnul și a da o strălucire lucioasă. Așteptați 24 de ore între straturi, neteziți toate zonele inegale după cum este necesar înainte de a aplica următoarea.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 19
    5. Setați epoxidul deoparte pentru a vindeca timp de 4-5 zile. Când ați terminat aplicarea straturilor, găsiți un loc în care obiectul poate sta fără a fi deranjat. Lăsați tratamentul epoxidic timp de 4-5 zile, în funcție de instrucțiunile pachetului, astfel încât epoxidul are timp să se întărească.
  • Evitați atingerea obiectului sau plasarea acestuia până când epoxidul se vindecă, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată Finish Pine pentru utilizare în aer liber Pasul 20
    6. Aplicați un strat superior de lac de lemn peste epoxid. După ce epoxidul a fost vindecat, adăugați un strat subțire de lac utilizând o pensulă. Aplicați lacul în lungime, chiar și lovituri pentru a da obiectului un finisaj bun și robust.
  • Adăugați până la 8 straturi de lac, în funcție de cantitatea de strălucire lucioasă, protectoare pe care doriți ca obiectul să aibă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Din fiecare opțiune de finisare, epoxidul durează în general cele mai lungi și păstrează mobilierul de pin în aer liber în cea mai bună formă.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Aplicarea finisajelor poliuretanice

    • Poliuretan
    • Spirite minerale
    • Pensulă
    • Lamă de ras
    • Șmirghel de 400 grit
    • Respirator (opțional)

    Pictura de pin în aer liber

    • Latex sau dureri pe bază de ulei
    • Șmirghel fine
    • Primer de vopsea
    • Elementele de etanșare de vopsea
    • Paintbrush (opțional)

    Pine de etanșare cu epoxid

    • Epoxid
    • Cuțit de chit
    • Linguriţă
    • Lamă de ras
    • Lacuri din lemn
    • Respirator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar