Cum să atragă barbie

Acesta este modul de a desena o păpușă cu Barbie, cea mai sărbătorită păpușă pentru copii de sex feminin. Barbie a fost creat pentru prima dată de Ruth Handler, o femeie de afaceri americană. Inspirat să-i dea fiicei sale o păpușă de îmbrăcăminte, ea a proiectat Barbie, o păpușă care poate fi îmbrăcată și accesorizată. Dacă sunteți un mare fan al acestei păpuși iconice, încercați acest tutorial-out și bucurați-vă de moda de schiță și glamour.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 1
1. Începeți prin atragerea liniilor verticale și orizontale sau orientări pe capul lui Barbie. Apoi, trageți capul prin crearea unei forme rectangulare rotunjite, ușor îndreptată spre colțul din stânga și indentat la partea stângă din stânga.
  • Încercați să utilizați un creion ascuțit pentru această ilustrație și chiar o radieră frământată pentru dvs. pentru a putea trage cu ușurință.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 2
    2. Trageți părul lung prin schițarea liniilor curgătoare din partea de sus a capului ei sub ea.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 3
    3. Desenați detaliile feței ei, cum ar fi sprâncenele, ochii, nasul și buzele. Trageți ochii prin desenarea primelor 2 forme de migdale și 3 cercuri în interiorul acestuia.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 4
    4. După ce îi desenați capul, acum puteți să-i atrageți corpul. Începeți prin plasarea orientării - schițați o linie de curbă de la cap până la 4 spații sub ea.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 5
    5. De la îndrumarea dvs. atrasă, trageți gâtul, corpul superior și brațele. Utilizați cercuri pentru umerii și coatele, apoi a distorsionat forme de fasole pentru mâinile ei.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 6
    6. Apoi, trageți corpul ei inferior. Pentru imaginea lui Barbie folosită în exemplul, ea poartă o rochie de deasupra genunchiului. Schița mai întâi fusta rochiei ei, apoi picioarele, folosiți cercuri din nou pentru genunchi și forme de fasole distorsionate pentru picioarele ei.
  • Încercați să trageți mai întâi cercurile pentru genunchi sau chiar coatele și umerii ei se conectează la fuste sau la gât.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 7
    7. Conectați cercurile și ovalele desenate la cap și corpul ei pentru a sublinia în continuare silueta ei. Ștergeți liniile directoare și liniile interioare pentru a vă curăța desenul.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 8
    8. Adăugați detalii părului, rochiei și mâinilor prin schițarea liniilor care pot copia mișcarea părului și a îmbrăcămintei. Adăugați și detalii, cum ar fi o panglică și o inimă în formă de inimă în rochia ei.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 9
    9. Apoi adăugați accesoriile ei. Schițați sacul ei supradimensionat, ochelari de soare și sandale de peep-toe. Utilizați ilustrația însoțitoare pentru a-și copia accesoriile.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 10
    10. Acum puteți schița desenul. Schiță prin schițarea unor linii groase la subțire, folosind un stilou negru sau un marker.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 11
    11. În cele din urmă, adăugați atingeri finale la desenul dvs. prin adăugarea de dungi grafice la rochia, brățările, genele pe ochi și o cercel.
  • Imagine intitulată Draw Barbie Pasul 12
    12. Colorați-o înăuntru! Utilizați culori, cum ar fi galben pentru părul ei, albastru pentru ochii ei și variații de roz pe rochia și accesorii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar