Cum să modificați viteza video în sony vegas pro

Deci, toți sunteți pregătiți să editați un videoclip, uimitor! Dacă vă gândiți cum să modificați viteza videoclipului și să o faceți la aceeași viteză, ați ajuns la locul potrivit. Sony Vegas Pro are o caracteristică uimitoare utilizând pe care schimbați viteza videoclipului doar prin efectuarea unor ajustări foarte mici în cronologia dvs. Asadar, haideti sa începem!

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați viteza video în Sony Vegas Pro Pasul 1
1. Deschideți Sony Vegas Pro. Puteți găsi pictograma din meniul Start sau la desktopul furnizat că ați optat pentru a crea o pictogramă la desktop în timp ce instalați software-ul.
  • Imagine intitulată Schimbați viteza video în Sony Vegas Pro Pasul 2
    2. Deschideți un fișier video. Selectați Fişier Din partea superioară a ecranului pentru a deschide un meniu derulant. Selectați DeschisPentru a deschide o casetă de dialog pentru a localiza fișierul video. Selectați Deschidere pentru ao plasa pe cronologie.
  • Imagine intitulată Schimbați viteza video în Sony Vegas Pro Pasul 3
    3. Măriți cronologia conform preferințelor dvs. În partea dreaptă jos a ecranului, există două butoane: + și - destinate măririi sau comprimării cronologiei. Majoritatea oamenilor păstrează divizarea de 10 secunde pentru un videoclip mic și 1 minut pentru un videoclip lung.
  • Imagine intitulată Schimbați viteza video în Sony Vegas Pro Pasul 4
    4. Modificați viteza videoclipului. Tine Ctrl și mutați cursorul la capătul exact al videoclipului și faceți clic pe punctul final astfel încât să prezinte o imagine dreptunghiulară mică cu o formare Zig-Zag chiar sub ea. Acum, dacă doriți Creșteți viteza videoclipului, glisați punctul final la dimensiunea stângă și dacă doriți să micșorați viteza, glisați punctul final spre partea dreaptă. Vedeți marcajele de timp pentru ao edita exact.
  • Imagine intitulată Schimbați viteza video în Sony Vegas Pro Pasul 5
    5
    Render videoclipul. Asta este! După ce ați terminat cu editarea, deschideți încă o dată Fişier submeniu și selectați Face Pentru a deschide o casetă de dialog unde puteți efectua modificări conform calității videoclipului dorit și selectați Render pentru a salva videoclipul în locația menționată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poate necesita mai multe studii, astfel încât să utilizați marcajele de timp pe cronologie pentru a asigura o editare mai rapidă și mai precisă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar