Cum să pariezi

Grija pentru a face interesant? Efectuarea de pariuri poate duce la un eveniment sportiv, un joc de cărți sau chiar o noapte plictisitoare cu prietenii la bar. Indiferent dacă doriți să puneți pariul casual de câțiva dolari sau o rundă de băuturi pe un rezultat sau doriți să faceți mai multe pariuri mai performante ale punctelor de pariuri cu casele de pariuri Vegas, v-am acoperit. Puteți face pariuri informate pe evenimente sportive, jocuri de cazino și pariuri prietenoase cu WikiHow ajutor. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pariuri pe sport
  1. Imagine intitulată Pasul 1
1. Înțelegeți pariurile fixe, de bani. Pariurile fixe-ciudate sunt cele mai simple pentru a juca și de a învăța. Pentru un anumit eveniment sau joc, un rezultat de pierdere de câștig este dat o probabilitate, pe care o puteți paria sau împotriva. Uneori sunt portretizate ca o fracție sau o zecimală, care vor fi înmulțită cu suma de bani pe care ați pus-o ca un pariu pentru a rezulta la plată.
  • Spun că urșii joacă rechinii, iar probabilitatea este listată ca urși +400. Asta înseamnă că șansele cărții sunt de 4/1 pe care urșii îl vor câștiga. Dacă pariați 100 $, plățile dvs. ar fi de 400 de dolari dacă urșii au câștigat și și dacă au pierdut, vă veți pierde 100 de dolari. Aceasta ar fi o șansă probabilă dacă rechinii au fost foarte favorizați să câștige.
  • Dacă cotele au fost de 1/4 sau -400 pe același rezultat și ați plasat un pariu de 100 $, veți câștiga doar 25 de dolari dacă urșii au câștigat și vă va pierde întregul 100 de dolari dacă au pierdut.
  • Imagine intitulată Pasul 2
    2
    Înțelegeți sistemul de pariuri la punct. Sistemul de împrăștiere a punctului este utilizat de handicapperi și markeri pentru a genera interes pentru a pune bani pe joc oferind o serie de rezultate posibile până la acțiunea. Nu este un indicator al șanselor și nu este întotdeauna indicativ pentru cel mai deștept pariu. Mai degrabă, este menit să genereze pariuri pentru echipe care sunt puțin probabil să câștige. Sistemul de împrăștiere a punctului este utilizat pentru a se asigura că vor fi plasate suficiente pariuri pentru oricare dintre echipe pentru a acoperi pariurile.
  • Spuneți o răspândire de 10 este dată în jocul Bears-Sharks, iar rechinii sunt favorizați să câștige. În cazul în care scorul ursului plus răspândirea se termină cu un număr total de puncte mai mari decât punctele pe care rechinii au marcat în joc, pariurile împotriva răspândirii ar câștiga, în timp ce pariurile cu răspândirea ar pierde.
  • Imagine intitulată Pasul 3
    3. Ignorați parlamentele, teaserele și alte comenzi rapide de pariuri. Claymakers, în încercarea de a exorta cât mai mulți bani posibil de la betters cu cote incredibile, dar rezultate extrem de scăzute de probabilitate, au inventat tot felul de pariuri de joc exotice care sunt în avantajul dvs. de a ignora complet. Cotele nu sunt pur și simplu în favoarea ta. Dacă se pare bine să fii adevărat, asta pentru că este.
  • Dacă sunteți interesat de pariuri laterale sau suplimentare pentru a face acțiunea mai interesantă, luați în considerare plasarea pariurilor totale. Pariurile totale sunt de obicei plasate ca pariuri laterale suplimentare la un pariu de răspândire sau fix, în care pariați pe numărul total de puncte marcate. Acestea sunt caracteristicile comune ale spectacolelor de discuții sportive și pot oferi o acțiune convingătoare.
  • Imagine intitulată Pasul 4
    4. Găsiți pariul de bani inteligenți. Un pariu inteligent de bani este opusul a ceea ce vă vor face cărțile pe care le doriți. Cei profesionist sportivi, cunoscuți, de asemenea "Sharps" va face deseori pariuri inteligente de bani prin calcularea propriilor cote și consolidarea unei varietăți de numere de case de pariuri din diferite surse pentru a crea un compozit ciudat de la care pun pariuri. Pentru dvs., asta ar putea însemna să privim mai multe numere de case de pariuri și să facem alegerea cea mai informată.
  • Pariurile de bani inteligente implică, de obicei, plasarea pariului la ora corectă, înainte ca oamenii să sară pe partea dvs. de bandă pentru a schimba șansele și pentru a face un pariu mai rău. Când ați decis cum veți paria, faceți-o repede și blocați în șansele din acel moment, nu așteptați până când înțelepciunea convențională nu schimbă șansele din favoarea voastră.
  • Imagine intitulată Pasul 5
    5. Luați în considerare necorporalele. Care sunt condițiile meteorologice pentru a fi ca pentru joc? Care pare să aibă cel mai mare impuls? Care se simte chiar în intestinul tău? Mai sunt mai multe pentru a paria pe un joc decât statisticile tangibile. Dacă sunteți un fan al și foarte familiarizat cu sportul pe care îl pariați, du-te cu intestinul tău. Luați în considerare factorii necorporali și neconvenabili care pot afecta rezultatul unui joc.
  • Adesea, necorporalele sunt, de asemenea, luate în considerare atunci când librările fac cotele. Dacă un jucător este în afara unui prejudiciu sau în mijlocul unei crize, aceste lucruri sunt luate în considerare în cote. Dar există, de asemenea, un aspect mai dificil de calificat pentru victorii și pierderi pe care le puteți obține doar prin vizionarea unor sporturi și a face alegerea educată.
  • Nu pariați doar pe echipele dvs. preferate. O greșeală clasică a lui Rookie face pariuri neinformate pe echipele pe care le doriți pentru că credeți că va face jocul mai interesant. Nu se va întâmpla. Aveți ochelari de culoare roșie când vine vorba de echipa dvs. de acasă, iar jocul este deja interesant pentru dvs., deoarece sunteți un fan. Pariați numai pe echipele cu șanse bune care se simt bine.
  • Imagine intitulată Pasul 6
    6. Găsiți un bookmaker și plasați pariul. Multe case de pariuri online și Vegas sunt disponibile pentru a vă pune pariuri într-o formă reglementată și semi-juridică. Bookmaking-ul in-persoană este ilegal, dar locurile online bazate în principal în Las Vegas funcționează într-o zonă cenușie semi-legală, făcându-l o alegere populară pentru bettorii sportivi.
  • În Marea Britanie și în altă parte, librările online operează operațiuni similare pe care le puteți profita de aceleași evenimente, în general vorbind.
  • Imagine intitulată Pasul 7
    7. Alegeți o linie grea și lipiți-o. Plasarea de pariuri pe sport poate face brusc un joc între două echipe în subsolul clasamentului, pară ca Super Bowl. Poate fi distractiv și adăugați o viață mică în vizionarea dvs. obișnuită, dar poate fi, de asemenea, dependentă și ușor de intrat în capul tău. Selectați o sumă rezonabilă de bani pe care sunteți dispus să investiți într-un sezon, un joc, un an sau un sport și să rămâneți la această sumă. Nu pariați mai mult decât sunteți dispuși și capabili să pierdeți și pariați doar să păstrați jocul interesant și distractiv. Nu este o modalitate durabilă de a face bani în mod consecvent și poate deveni dependență. Atenție.
  • Dacă bănuiți că puteți avea o problemă, obțineți imediat ajutor și opriți jocurile de noroc. Jocurile de noroc este o dependență gravă care afectează oamenii din întreaga lume și poate fi foarte dificil să renunți singur. Aflați când aveți o problemă și luați pașii necesari pentru a-ți lovi obiceiul.
  • Metoda 2 din 3:
    Pariuri la cazinou
    1. Imagine intitulată Pasul 8
    1. Anulați o sumă de bani pentru a investi și a rămâne la el. Dacă doriți să vedeți ce este vorba despre jocul de cazino, decideți asupra unei sume de bani pe care sunteți dispus să pierdeți ca o modalitate de a investi și apoi să știți când să renunțați. Jocurile de noroc sunt dependente și pot fi periculoase, iar cheltuielile mai mult nu este o modalitate fiabilă de a vă reapăra pierderile.
  • Imagine intitulată pariu Pasul 9
    2. Joacă jocuri de calificare asupra jocurilor de noroc. Jocuri în care jucați un rol activ în rezultatul jocului rezultă în pariuri mai inteligente decât jocurile în care șansa joacă un rol mai mare. În general, cel mai deșteaptă joc este întotdeauna Poker, atât în ​​formă video, cât și în persoană, atâta timp cât aveți abilitățile de jucat. Cele mai deștepte pariuri de cazinou sunt cele făcute în mijlocul unui joc de poker de către un jucător care știe cum să joace. Învață să joci poker bine și să faci pariuri inteligente dacă vrei să faci bani la cazinou.
  • Jocuri cu șanse pure cum ar fi ruletă, keno și lotterile de stat oferă cele mai grave cote, făcând investiția dvs. în valoare cel puțin pe termen lung. Dacă doriți să faceți pariuri inteligente, pariați pe jocurile în care deciziile dvs. și jocul dvs. au un efect asupra rezultatelor.
  • Jocuri precum Blackjack, Craps și Baccarat oferă rezultate mai bune și investiții mai inteligente decât alte tipuri de pariuri de cazinou.
  • Imagine intitulată Pasul 10
    3
    Aflați strategia de bază Blackjack. Blackjack este încă un joc în care șansa joacă un rol imens, dar învățarea strategiei adecvate vă poate ajuta să faceți pariuri mai inteligente și Blackjack oferă cote decente pe care le puteți învăța să profitați de. Strategia de bază este o tabulare a cotelor pe care Smart joacă memorează și folosește pentru a face cele mai probabile pariuri și decizii în orice moment al jocului. Aflați când să stați, când să loviți și când să vă împărțiți sau să dublați în jos.
  • Dacă doriți să vă îmbunătățiți cu adevărat șansele de a câștiga și de a face pariuri bune, Aflați cum să numărați cărți. Nu este ilegal, dar este în general împotriva regulilor casei, făcându-l ceva în care șefii de groape au învățat să țină ochii.
  • Imagine intitulată Pasul 11
    4
    Face pariuri fără trecere la tabelul Craps. Dacă doriți să trageți craps cu rolele mari, pariați pe role. Pariurile fără trecere oferă cote mai bune decât pariurile de trecere, chiar dacă rola face punct. Plasarea în mod consecvent a pariurilor fără trecere oferă încă unui avantaj casei, dar nu este una rea.
  • Imagine intitulată Pasul 12
    5
    Pariați pe dealer în Baccarat. Ca craps, Baccarat este un joc relativ simplu sau în jos când învățați INS și OUTS. În Baccarat, pariați fie că dealer-ul va câștiga, fie jucătorul va câștiga, iar jocul este jucat prin trecerea pantofului în jurul cercului și de a face două mâini (o mână de dealer, un jucător). Regulile de a lua o lovitură favorizează ușor casa, deși cotele sunt incredibil de aproape, făcând dealer pariuri întotdeauna opțiunea mai inteligentă, de un păr.
  • Imagine intitulată Pasul 13
    6. Căutați mașini de slot abandonate recent. În timp ce este o formă proastă pentru a patrula podeaua cazinoului pentru a lăsa mașini de slot (și este împotriva regulilor în unele locuri), păstrați un ochi pentru persoanele care au stat la o mașină timp de ore fără a lovi orice plăți mari. Când se ridică să plece, joacă câteva runde. Aceste mașini sunt mai susceptibile de a lovi acum.
  • Metoda 3 din 3:
    Câștigarea pariurilor Baroului
    1. Imagine intitulată Pasul 14
    1. Întoarceți apa în whisky. Întrebați barmanul pentru o lovitură de whisky și o sticlă scurtă plină de apă, apoi pariați prietenii dvs. Puteți comuta lichidul în ochelari fără a folosi un al treilea pahar și fără a pune nici unul dintre ele în gură. Dacă nu o puteți face, următoarea rundă este pe ele. Trucul este, veți putea să o faceți de fiecare dată.
    • Utilizați o carte de vizită, un card de joc sau un coaster și să acoperiți bine paharul de apă cu acesta. Opriți-l cu susul în jos și puneți geamul de apă pe partea de sus a whisky-ului cu cardul care le separă. Liniați-le cu atenție, apoi trageți încet cardul, deci rămâne puțin spațiu.
    • Dacă vă uitați îndeaproape, diferitele densități ale lichidelor le vor determina treptat locurile. Apa va curge în jos în whisky și whisky-ul va crește, până când ambele ochelari sunt în cele din urmă comutate.
  • Imagine intitulată Pasul 15
    2. Câștiga o rundă cu "repetă după mine" provocare. Comandați două fotografii și apoi pariați un prieten pentru următoarea rundă, că nu vor putea să se repete după tine și să bea lovitura exact așa cum beți a ta. Pentru a finaliza trucul, veți avea nevoie de patru monede, două date la fiecare participant.
  • Spune-i prietenului tău să facă exact ceea ce faci. Puneți-vă sticla pe un coaster și lăsați-o pe prietenul dvs. să o repete. Apoi, puneți o monedă într-o parte a geamului tău. Când prietenul tău face același lucru, pune o altă monedă pe cealaltă parte. Prietenul tău ar trebui să se simtă destul de încrezător acum.
  • Ridicați paharul și luați fotografia, dar nu înghițiți toate acestea. Țineți o parte din ea în gură, dar înghițiți o parte din ea pentru a arăta că ați luat totul. Prietenul tău va fi instruit în repetarea după tine și va coborî în jos. Când vă privește așteptările, scuipa restul împușcați înapoi în paharul vostru. De când a luat-o, nu va putea să repete după tine, ceea ce înseamnă că câștigi!
  • Imagine intitulată Pasul 16
    3. Câștigă provocarea de 2 x 2 de fiecare dată. Să pariați un prieten că puteți bea două pânze de bere înainte ca ei să poată lua două fotografii de orice lichior pe care îl favorizează. Singurele reguli sunt că nu aveți permisiunea de a atinge ochelarii celuilalt și că amândoi trebuie să așteptați să ridicați al doilea pahar până când ați pus primele pahare în jos.
  • Prietenul tău va lua prima lovitură repede. Încercați să beți repede berea, în căutarea preocupată de faptul că veți pierde. Prietenul tău vă va aștepta să terminați smocul și să vorbim de gunoi. Când ați terminat cu bere, puneți-l cu susul în jos peste a doua lovitură a prietenului dvs., apoi ridicați-vă bere și beți-vă la petrecere a timpului liber.
  • Imagine cu titlul pariului Pasul 17
    4. Face fum provin de la vârful degetelor. Puneți-vă prietenii pentru o rundă pe care o puteți face de la vârful degetelor, apoi frecați degetele împreună și vă suflați cu promptitudine. Acest truc de bare necesită o mică pregătire, dar este ușor de retras.
  • Îndepărtați banda de atacator dintr-o cutie sau o carte de meciuri și pliați-o în jumătate. Puneți-l într-o scrumieră și aprindeți-o pe foc. Lăsați-o să ardă o vreme și apoi să o lovească. Când o mutați deoparte, ar trebui să existe un reziduu maroniu galben-maroniu. Ștergeți-l cu degetele. Când îți freci degetele împreună, ar trebui să fumeze ușor.
  • Imagine intitulată Pasul 18
    5. Colectați 17 monede și câștigați. Veniți cu o grămadă de 17 monede, de preferință toate la fel, dar trucul funcționează la fel de bine, cu o varietate de monede. Spuneți-i prietenului dvs. că veți face întoarcerea de a trage una, două sau trei monede la un moment dat de la grămadă, dar că prietenul tău va fi întotdeauna ultima persoană care a ales.
  • Trucul necesită ca prietenul tău să aleagă mai întâi. Când își trag monedele de la grămadă, trageți destule monede, astfel încât suma luată din grămadă pentru fiecare turn este de 4. Cu alte cuvinte, dacă prietenul tău are 1 monedă, vei lua 3. Dacă prietenul tău durează 2, luați două. Păstrați întotdeauna suma 4. După patru runde, vei fi lăsat doar cu o monedă și va fi rândul prietenului tău. Ai castigat!
  • Imagine intitulată Pasul 19
    6. Face băutura de sticlă în sine. Spune prietenilor tăi că, ca Rusia sovietică, poți face o băutură de sticlă în sine. Pentru truc, veți avea nevoie de un pahar cu puțină apă în ea, o placă mică sau un farfurie și un meci.
  • Se toarnă puțină apă sau alt lichid din sticlă în farfurie. Țineți geamul cu susul în jos și aprindeți un meci. Țineți meciul sub sticlă și așteptați ca meciul să ardă. Când se întâmplă, puneți paharul cu susul în jos pe placă și lichidul se va mișca în sticlă misterios, de la aspirația creată de căldură.
  • sfaturi

    Avertizări

    Amintiți-vă doar pentru distracție.
  • Pariați doar pe bani pe propriul dvs. cost și ceea ce vă puteți permite.
  • Niciodată nu faceți nimic care să rănească sau să ofenseze pe nimeni.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un prieten
    • Un pariu
    • Bani (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar