Cum de a usca un pulover

Puloverele sunt esențiale, practice și la modă. Vremea rece este întotdeauna chiar la colț, iar un pulover cald oferă atât confort, cât și stil. Dar țesăturile delicate cum ar fi lâna și cașmirul sunt notorii pentru întindere și fraiere dacă nu sunt tratați bine. Când aveți pulovere umede, dar nu doriți să le distrugeți în uscător, puteți stoarce apa în exces, puneți puloverul să se usuce și chiar să folosiți instrumentele de uz casnic pentru a accelera procesul.

Pași

Partea 1 din 3:
Stoarcerea excesului
  1. Imagine intitulată uscată un pulover Pasul 1
1. Plasați puloverul pe un prosop curat și uscat. Asigurați-vă că atât prosopul cât și puloverul sunt colorate! Doar drapele pulover pe prosop, asigurând prosopul și puloverul sunt ambele plat.
  • Imagine intitulată uscată un pulover Pasul 2
    2. Rulați puloverul în sus. Faceți-o ca și cum ați rostogoli un mat de yoga sau o rolă de sushi, puțin câte puțin, stoarceți cât mai multă apă când puteți de-a lungul drumului.
  • Imagine intitulată uscată un pulover Pasul 3
    3. Păstrați puloverul confortabil în prosop pentru câteva minute. Nu strângeți prea tare - prosopul nu trebuie să fie etanș peste pulover. Chiar și în acest moment, țesătura se poate rupe sau se întinde, așa că țineți puloverul relativ strâns în prosop pentru câteva minute.
  • Partea 2 din 3:
    Așezând puloverul
    1. Imagine intitulată uscată un pulover Pasul 4
    1. Desfaceți prosopul. Utilizați degetele de o mână pentru a ancora partea inferioară a prosopului, apoi utilizați cealaltă mână pentru a împinge partea superioară a prosopului departe de dvs.
  • Imagine intitulată Ury un pulover Pasul 5
    2. Rearanjați puloverul pe un prosop nou și uscat. Asigurați-vă că prosopul este pătrat, aranjând fiecare colț. Plasați brațele la lungimea lorlă, îndreptați gulerul și manșetele și asigurați-vă că evitați loviturile sau faldurile care ar putea lăsa puloverul îndoit sau în formă de ciudat când este uscat.
  • Imagine intitulată uscată un pulover Pasul 6
    3. Remodelați puloverul după cum este necesar. A făcut puloverul să se micșoreze de la o spălare anterioară? Acum este șansa dvs. de a remodela sau bloca, înapoi la normal. Doar folosiți degetele pentru a trage ușor puloverul în formă sau re-întind-o.
  • Partea 3 din 3:
    Accelerarea uscării
    1. Imagine intitulată Ury un pulover Pasul 7
    1. Puneți puloverul pe un suport de uscare. Rafturile de uscare sunt convenabile și portabile. Puneți puloverul deasupra unui suport de plasă, aranjând-o perfect, așa că se usucă uniform.
    • Asigurați-vă că ați răsturnat puloverul cel puțin o dată pentru ao păstra de la obținerea unui miros de mustă.
  • Imagine intitulată Ury un pulover Pasul 8
    2. Așezați puloverul lângă o briză frumoasă. Plasarea puloverului în apropierea unei ferestre deschise, o verandă sau o terasă va accelera lucrurile și puteți capta, de asemenea, o parte din acel miros de aer proaspăt. Evitați lumina directă a soarelui, deși poate decolora articolul dvs.
  • Imagine intitulată Dry un pulover Pasul 9
    3. Accelerați procesul prin utilizarea aparatelor de uz casnic. Mai ales atunci când climatul este un pic umed, fanii și dezumidificatoarele electrice vor accelera procesul de uscare. Puteți chiar să vă desfaceți uscătorul de păr pentru un ultim minut, uscarea localizată.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar