Cum să fii fotogenic

Având fotografia dvs. făcută poate părea ca o încercare înfricoșătoare, mai ales când se pare că nu arăți niciodată destul de bine în portrete ca și în realitate. Aceasta este o problemă cu care se confruntă mulți oameni, dar este destul de ușor de remediat. Fiind fotogenic nu este un talent înns, ci o abilitate dobândită care poate fi învățată prin practică. Încercați aceste metode de postare și sfaturi pentru a deveni fotogenic și în cel mai scurt timp Fiul model-esque toți prietenii tăi se laudă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Concentrându-vă pe față
1. Clarificați pielea. Focusul celor mai multe portrete este fața, deci asigurați-vă că dvs. este în starea de vârf a vârfului. Camerele moderne sunt capabile să surprindă cele mai mici schimbări și texturi ale pielii, care este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Păstrați pielea curată și netedă prin spălare, tonifiere și hidratare a feței înainte de a-ți lua fotografia. Acest lucru ar trebui să fie un ritual zilnic de dimineață / seară, dar este deosebit de important înainte de o fotografie.
  • Dacă purtați machiaj, asigurați-vă că concealerul și fundația dvs. sunt aplicate fără probleme și se potrivesc corect tonul pielii. Împingeți-i ușor pe gât și lângă lobii urechii pentru a crea cel mai natural aspect.
  • Pielea uleioasă poate distruge o fotografie prin reflectarea prea multor lumină. Utilizați foi de ștergere a uleiului sau hârtie de țesut (hârtie efectivă de țesut, nu Kleenex) pentru a da în exces de ulei de pe zona T a feței.
  • Utilizați un exfoliator pe față în fața oricărei celule moarte ale pielii care vă fac pielea să pară plictisitoare și lipsită de lipsită în fotografii.
  • Imagine intitulată arata bine în imagini Pasul 4
    2. Concentrați-vă pe ceea ce vă face unic. Una dintre caracteristicile poporului fotogenic este încrederea lor în aspectul lor. De multe ori ne-am preocupat de ceva în neregulă cu fața noastră - pistrui, decalajul din dinții voștri, cât de squinty ochii tăi au atunci când zâmbești. În loc să încerce să ascundă aceste lucruri, să le îmbrățișezi! Veți arăta mult mai fotogenică în fotografiile dvs. în acest fel.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 3
    3. Arătați emoțiile. Este ușor de observat pe cineva care este fotogenic de la cineva care se află - fostul nu trebuie să-și falsificăm emoțiile. Deși obținerea fotografiei făcute poate fi nervoasă, nu lăsați-o să ajungă în calea sentimentelor tale adevărate. Nu creați zâmbetul pe care îl considerați că aveți nevoie, utilizați zâmbetul obișnuit. Același lucru este valabil și cu forma ochilor și curba obrajilor. Cu cât permiteți mai mult emotiilor naturale să vă arate pe fața dvs., cu atât mai bine vor arăta imaginile dvs.
  • Întotdeauna zâmbiți cu dinții, pentru că nu ați râde niciodată de o glumă amuzantă cu buzele împreună. Adevăratele zâmbete arată o grindă dințată, fără buze strânse presate. Țineți-vă fața naturală, permițând un zâmbet real să se ridice.
  • Când vă arătați emoții, întreaga față este afectată. Deși mulți oameni asociază o privire fericită cu doar un zâmbet, sprâncenele, ochii, obrajii și frunte sunt toate afectate la fel de mult. Asigurați-vă că permiteți libertatea de mișcare în întreaga ta față.
  • Imaginea denumită Fii Fotogenic Pasul 4
    4. Nu uitați camera direct. După cum merge vechea zicală, "camera adaugă zece kilograme.Dar nu trebuie! Deoarece aparatul foto utilizează lumină reflectată pentru a converti un obiect 3D într-o imagine 2D, formele lucrurilor sunt aplatizate și comprimate. Privind direct la aparatul foto va arăta plinătatea feței dvs. și va elimina / reduce orice umbre naturale. În schimb, întoarceți-vă ușor fața spre lateral pentru a crea evidențieri naturale și umbre și a subțire forma feței.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 5
    5. Reglați unghiul feței. Unghiul feței tale este legat de direcția pe care o priviți la cameră. La fel cum cum nu ar trebui să vă uitați la aparatul foto direct, nu ar trebui, de asemenea, să vă înclinați capul atunci când faceți fotografii. Acest lucru vă va face ca fața să arate mai mare și să ia o lovitură bună în interiorul nasului. Înclinați-vă capul ușor în jos și în partea cea mai fotogenă a aspectului.
  • Metoda 2 din 3:
    Pune-ți corpul
    1. Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 6
    1. Lucrați activele. Oamenii fotogenici au capacitatea magnifică de a ști ce sunt activele lor și cel mai bun mod de a le lucra. Acest lucru merge mână în mână cu cunoașterea slăbiciunilor fizice. Ce părți ale corpului dvs. sunt cele mai atractive și care ar putea fi un tad mai nefolositor în fotografii? Fă ce puteți pentru a vă juca cele mai bune părți în timp ce întoarceți aceste aspecte mai negative ale corpului dvs. departe de cameră.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 7
    2. Întoarceți-vă de camera. Cu care se confruntă o cameră direct, face același lucru pentru corpul tău, așa cum o face față. Corpul tău va deveni aplatizat într-o fotografie, astfel încât o lovitură din față vă va arăta din cel mai larg unghi și vă va face să arătați o rundă suplimentară. Rotiți ¾ pentru a arăta corpul dvs. dintr-un unghi și pentru a crea umbre și adâncime în poziția dvs.
  • Pentru a vă slăbi brațele, puneți unul pe șold și unghi-vă cotul înapoi și departe de corpul vostru. Deși vă puteți simți prost, există un motiv pentru care multe celebrități adoptă acest POSE - este ultragitoare!
  • Dacă stați pentru fotografie, întoarceți-vă astfel încât camera să fie în partea dvs., mai degrabă decât direct în fața dvs. Îndoiți genunchii și vă ștergeți ușor picioarele. Dacă alegeți să vă traversați picioarele, traversați piciorul cel mai apropiat de camera de pe partea de sus a celuilalt.
  • Imaginea intitulată Fii Fotogenic Pasul 8
    3. Îndoiți articulațiile. Cât de des vă aflați în picioare sau așezați perfect drept, cu toate articulațiile dvs. în linie? Probabil foarte rar sau niciodată. Adăugați atât mișcarea, cât și un sentiment de poezie naturală la fotografiile dvs., permițându-vă articulațiilor să se aplece ușor. Aceasta înseamnă că coatele, încheieturile, genunchii și gleznele ar trebui să fie confortabile îndoite. Dacă se poate îndoi, îndoiți-l!
  • Imaginea denumită Fii Fotogenic Pasul 9
    4. Se sprijini spre camera. Modul în care vedem lucrurile funcționează astfel încât lucrurile care sunt mai apropiate sunt mai mari, în timp ce lucrurile care sunt mai departe sunt mai mici. Pentru a crea iluzia unui corp mic, elegant, înclinați ușor fotografiile cu capul dvs.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 10
    5. Face ceea ce este confortabil. Toate sfaturile posibile din lume nu vă pot face mai fotogene dacă nu vă simțiți confortabil cu schimbările. În cele din urmă, este util să păstrați toate trucurile care prezintă în minte, dar este mai bine să faceți ceea ce vine în mod natural corpului vostru. Fiind fotogenică înseamnă mersul pe linia subțire între a acționa incredibil de natural, cum ar fi camera nu este acolo, și prezintă perfect la fiecare centimetru al corpului tău. Cea mai bună modalitate de a ajunge la acest mediu fericit este pur și simplu pentru a permite corpului dvs. să cadă în mod natural în pozițiile cele mai confortabile.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere fotografiile
    1. Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 11
    1. Rochie pentru a impresiona. Este cu adevărat greu să fii fotogenic dacă purtați transpirații tăi murdare și adidașii sfâșiați. Dacă știți că veți avea fotografia dvs. luată, alegeți costumele care fotografiază bine. Tonurile neutre și culorile dezactivate funcționează cel mai bine pentru că îmbunătățesc simultan caracteristicile dvs. naturale fără să vă distragă atenția de la dvs. într-o fotografie.
    • Evitați oriceea ce atârnă sau se grăbește foarte slab pe corpul dvs., deoarece acest lucru va părea voluminos și mare într-o fotografie. Pe de altă parte, nu purtați nimic prea strâns, deoarece blițul de la aparatul foto va evidenția fiecare defect mic ascuns sub hainele dvs.
    • Nu purtați nimic pentru fotografii că nu ați purta în mod normal în viața reală. Scopul tău este să arăți ca tine însuți cel mai bun - nu poți să arăți ca tine dacă purtați ceva în afara zonei dvs. de confort sau în gama de stil.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 12
    2. Găsiți sursa de lumină. Sursa luminii din fotografia dvs. va dicta foarte mult calitatea aspectului dvs. în fotografia de sfârșit. O sursă de lumină chiar deasupra vă va da umbre întunecate sub ochi, în timp ce unul din lateral va crea linii de fundal îndrăzneț. Lucrați astfel încât sursa dvs. de lumină să fie în fața dvs. și ușor deasupra dvs. Ori de câte ori puteți, luați fotografiile în lumina naturală lângă o fereastră sau în afara.
  • Cea mai bună iluminare pentru fotografii apare în ora după răsărit și oră înainte de apusul soarelui. Când puteți, încercați să vă luați fotografiile în timpul acestor vremuri.
  • Deși unii fotografi pot folosi măsurarea ușoară pentru a adăuga luminozitate la un prim plan întunecos, este mai bine să evitați fotografiile cu sursa de lumină în spatele tău. O sursă de lumină care vine din spate vă va întuneca întregul corp și va ruina o imagine minunată.
  • Imaginea intitulată Be Fotogenic Pasul 13
    3. Alegeți o locație excelentă. Deși scaunul din mașina dvs. sau în fața oglinzii dvs. pot fi cele mai ușoare locuri pentru a vă perfecționa poziția și a obține o iluminare bună, ele nu permit cele mai pitorești de fundaluri. Fiind fotogenic are multe de-a face cu lucrul în împrejurimile dvs. în plus față de a vă arăta abilitățile de facială și corporală. Faceți fotografii într-un mediu confortabil în care vă concentrați.
  • Restaurantele și barurile ocupate Adăugați o mulțime de zgomot în fundalul unei fotografii, luând ochiul de pe tine ca subiect. Dacă trebuie să poziționați într-o zonă aglomerată, blocați fundalul pentru a vă menține vizualizările în prim plan.
  • Dacă luați o fotografie de grup, încercați să vă introduceți în centrul grupului și departe de capete. Cei doi oameni din capetele unui grup de grup vor apărea întotdeauna cele mai mari și nu sunt adesea focalizarea unei imagini.
  • Imagine intitulată rochie ca și tine în 1960
    4. Nu vă fie frică de recuzită. Deși nu vreți să vă aruncați în mod necesar în jurul unui fotbal sau deținerea unor ustensile, adăugarea de recuzită și interesante la fotografia dvs. poate adăuga interesul și evidențiați idiosincrasele. Țineți ceva în mâinile voastre, sprijiniți-vă de un suport sau încorporați ceva legat de un hobby sau o activitate pe care o bucurați în fotografia dvs.
  • Dacă vă place să citiți, încercați să țineți o carte în mod obișnuit în mâinile voastre. Acesta va forța corpul într-o poziție mai naturală și va adăuga detalii la portretul dvs.
  • Nu folosiți recuzită mari sau altceva care este prea distragătoare în fotografiile dvs. Scopul este ca să apară fotogen cu ajutorul unui lucru mic și legat. Adăugarea în recuzită mari sau orice alt colorat va face mai mult rău decât bine.
  • Image denumită Fotogenic Pasul 14
    5. Acționează încrezător. Încrederea va arăta într-o fotografie și este cheia de a fi fotogenic. Chiar dacă nu vă simțiți încrezători, acționați ca și pentru cameră. Calitatea aspectului dvs. în fotografii se va îmbunătăți foarte mult cu un pic de cunoștințe personale pe care arăți bine și că fotografiile dvs. se vor dovedi foarte bine din cauza ei.
  • sfaturi

    Luați mai mult de o imagine înainte de a seta camera în jos. Chiar dacă vă simțiți confortabil cu primul, dați-i mai multe fotografii. Faceți mișcări ușoare între fiecare. Uneori, cele mai mici schimbări pot face cele mai mari diferențe.
  • Dacă luați propriile fotografii, pe o cameră web, camera foto, camera digitală sau altceva, aceasta ia practica. Va trebui să învățați unghiul corect pe care doriți să-l luați, astfel încât să vă puteți mișca mâna în poziție.
  • Pretindeți-vă că râzi. Adesea, acest lucru creează un zâmbet natural fără efort. Chiar înainte ca camera să clipească, pretinde că tocmai ați văzut ceva amuzant sau ați spus doar o glumă!
  • Față spre soare în timpul orelor de după răsăritul soarelui și înainte de apusul soarelui. Încercați să vă relaxați mușchii faciali și puteți obține niște fotografii uimitoare cu soarele, aducând culoarea ochilor tăi.
  • Practicați zâmbind în fața oglinzii. În cel mai scurt timp, veți ști ce zâmbet pare fals și care este cea mai măgulitoare. Învățați modul în care mișcările feței dvs. vor ajuta când cineva apucă pentru cameră. Zâmbiți folosind rândul dvs. de sus de dinți: se poate simți nenatural, dar un zâmbet cu ambele rânduri de dinți poate arăta cu ușurință falsă.
  • Prietenii tăi apropiați se uită la fotografiile pe care le-ați luat pentru a vă ajuta să vă stabiliți când vă arătați cel mai bine. Uneori, un al doilea set critic de ochi este un mare ajutor.
  • Evitați să spuneți "brânză" În timp ce priviți camera. Acest lucru poate duce la zâmbete forțate.
  • Studiați imaginile modelelor și a altor oameni fotogenici. Dacă este cazul pentru personalitatea dvs., experimentați-vă cu imitarea pozițiilor și unghiurilor.
  • Dacă o fată vă adaugă un pic de machiaj, de exemplu, ruj sau luciu de buze, pentru a arăta o anumită personalitate.
  • Pretindeți-vă că ați uitat camera dvs. este acolo pentru a vă oferi un aspect natural mai liber. Arata ca ai fost prins de gardă, dar încă mai caută imaginea perfectă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar