Cum să găsiți jocuri pe care le-ați jucat online

Nostalgia este un lucru puternic, chiar dacă nu mai ales atunci când vine vorba de jocuri. În ciuda creșterii sofisticării jocurilor video contemporane (consola și bazate pe PC), rămâne o dorință incontestabilă printre mulți pentru a juca jocurile cu care au crescut. Alții pot fi pur și simplu curioși despre o istorie care a venit înainte de vremurile lor. Unele jocuri arcade datează la începutul anilor 1980. Oricare ar fi motivația dvs., găsirea jocurilor video antichitate online poate fi mai ușoară decât credeți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind site-uri abandonate
  1. Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați folosit pentru a juca online pasul 1
1. Efectuați o căutare online "Abandonware" sau "Jocuri abandonate." Abandonware pur și simplu se referă la software-ul care nu mai este acceptat sau care are protecție fără drepturi de autor, adesea pentru că dezvoltatorul original nu mai este în afaceri sau a fost vândut. Veți vedea mai multe site-uri listate care vă permit să descărcați jocurile vechi.
  • Prin verificarea descrierii paginii (sau "fragment") În cadrul fiecărui rezultat de căutare, ar trebui să puteți determina ce site-uri oferă descărcări gratuite. Câteva dintre rezultate vor menționa disponibilitatea descărcărilor de joc.
  • Nu este o idee rea să efectuați și o căutare cum ar fi "Cele mai bune site-uri pentru abandonware" pentru a ajuta la luarea unei decizii informate. Veți găsi câteva site-uri și forumuri care recomandă site-uri abandonate specifice și / sau evaluați siguranța descărcărilor lor.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 2
    2. Alegeți un site și explorați. În funcție de site-uri, jocurile pot fi organizate în mod diferit. Dar ar trebui să puteți răsfoi prin categorii sau căutați un anumit joc dacă aveți deja unul în minte.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 3
    3. Faceți clic pe jocul la alegere. Ce arată următorul va depinde de site-ul pe care îl utilizați. În general, sunteți probabil să găsiți informații despre joc și potențial alte recenzii ale utilizatorilor. Uneori butonul de descărcare poate fi dificil de localizat în mijlocul dezordinei, dar ar trebui să-l găsești în mijlocul dezordinei.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 4
    4. Faceți clic pentru a descărca. Unele site-uri vă vor oferi, de asemenea, opțiunea de a săriți descărcarea și pur și simplu jucați jocul în browserul dvs. Descărcarea jocului, totuși, vă va permite să o jucați atunci când sunteți offline. Feriți-vă de anunțuri. Unele anunțuri sunt proiectate să arate ca butoanele de descărcare. Designul butonului va arăta probabil diferit de site și ar trebui să existe un buton pe anunț care vă permite să o închideți.
  • Pot exista versiuni diferite ale jocului disponibile pentru descărcare, dar ar trebui să puteți juca una una.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 5
    5. Deschideți jocul și bucurați-vă. Ar trebui să puteți găsi în dosarul Downloads. Jocurile vin adesea zip, astfel încât este posibil să fie necesar să le dezarhivați manual dacă sistemul dvs. nu face acest lucru automat. Programe precum Winrar pot fi de ajutor pentru acest lucru.
  • Este posibil să fie necesar să ajustați preferințele sistemului pentru a permite instalarea de aplicații de la dezvoltatori neidentificați.
  • De asemenea, trebuie să revizuiți secțiunea de avertizare a acestui articol pentru a înțelege mai bine legalitatea asociată cu abandonware și
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un emulator
    1. Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 6
    1. Găsiți emulatori online. Un emulator este software sau hardware care permite unui computer gazdă să imite funcționarea unui a "oaspete" Sistem de calculator. În acest caz, emulatoarele de jocuri permit PC-uri, notebook-uri sau dispozitive mobile să opereze jocuri care au fost proiectate pentru alte sisteme (cum ar fi consolele). Efectuarea unei căutări "Emulator de joc" ar trebui să vă ducă în direcția cea bună, dar puteți vizita, de asemenea, un site cuprinzător ca [1].
    • În timp ce emulatorii înșiși sunt legali, trebuie să consultați secțiunea de avertizare a acestui articol cu ​​privire la legalitatea descărcării jocurilor în sine (pentru utilizarea cu un emulator sau altfel).
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 7
    2. Alegeți un emulator. Această decizie va coborî probabil la sistemul pe care îl căutați să le emuleze. Asigurați-vă că citiți, revizuiți și comparați emulatori înainte de a lua o decizie finală. Mai bine, descărcați mai multe emulatori pentru aceeași consolă.Unele emulatori pot fi mai bune la imitarea anumitor hărți, motoare grafice și sunete decât altele.
  • În timp ce un emulator emulează de obicei un sistem, există și unele emulatori cu mai multe sisteme.
  • Prin exemplu, unele dintre cele mai populare emulatori de consolă includ Zsnes, Nesticle, Visual Boy Advance, Mame, Gameboid, Snesoaid, N64oid și multe altele. Asigurați-vă că verificați compatibilitatea emulatorului cu sistemul dvs. de operare.
  • Dacă intenționați să jucați jocuri pe un dispozitiv mobil, ar trebui să luați în considerare puterea de procesare (sau lipsa acestuia) și să selectați un emulator în consecință.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 8
    3. Descărcați și instalați emulatorul. Inițial, acest lucru este, în general, la fel de simplu ca și localizarea și făcând clic pe "Descarca" sau "începe descărcare" dar care apare odată ce ați selectat și ați făcut clic pe emulatorul dvs. de alegere. Fișierul ar trebui să apară în dosarul de descărcări.
  • Rețineți că este posibil să fie necesar să dezarhivați fișierul manual dacă nu se întâmplă automat.
  • De asemenea, puteți găsi un .fișier exe care extrage și se instalează odată ce a fost dublu clic.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 9
    4. Găsiți jocuri pentru emulatorul dvs. Efectuați o căutare "Jocuri Rom pentru emulator." ROM Fișierele de jocuri se bazează, în general, pe chips-uri de memorie numai de citire din cartușele de jocuri video, firmware-ul sau bordul principal al jocului Arcade. Mai multe site-uri vor apărea cu fragmente care indică faptul că ROM-urile sunt disponibile pentru descărcare. Alegeți unul, poate după efectuarea unor cercetări suplimentare în cele mai bune site-uri pentru ROM-uri.
  • Jocurile ROM pot fi organizate de sistemul lor original de jocuri, făcându-l mai ușor de găsit unul pentru emulatorul pe care l-ați selectat.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 10
    5. Descărcați jocul (jocurile) la alegere. Acest proces este mult ca descărcarea jocurilor abandonware și destul de simplă.
  • Imagine intitulată Găsiți jocuri pe care le-ați jucat online Pasul 11
    6. Deschideți emulatorul și redați jocul selectat. Pentru a deschide emulatorul, extindeți meniul, faceți clic pe Fișier și apoi faceți clic pe Deschidere. Odată ce emulatorul a început, selectați jocul din dosarul de fișiere în care a fost stocat. Faceți dublu clic pe joc și ar trebui să înceapă încărcarea în cadrul emulatorului.
  • sfaturi

    Nu ar face rău să verifice site-urile editorilor dacă sunt încă în existență. Puteți găsi că unele jocuri sunt încă disponibile pentru cumpărare și pot obține o copie fizică, legală.Magazinele departamentului au fost, de asemenea, cunoscute pentru a vinde re-lanses de jocuri clasice, cum ar fi Doom și Wolfenstein, adesea pentru 9 dolari.99 sau mai puțin.
  • Dacă căutați un anumit joc, efectuați pur și simplu o interogare de căutare pentru jocul menționat împreună cu un modificator cum ar fi "Abandonware." Pașii menționați mai sus vă vor ajuta de acolo.
  • Asigurați-vă că verificați dacă emulatorul și ROM-urile sunt legale. Unele persoane juridice includ desmum, delfin, iubitori și Myboy.
  • Avertizări

    Fii atent când descărcați jocuri de pe site-urile non-oficiale. Programele pot include spyware sau viruși.
  • Orice joc care este încă protejat sub legea drepturilor de autor este ilegal de descărcare, chiar dacă este descris ca abandonware. Care a spus că practica rămâne destul de răspândită. Dovezile anecdotice sugerează că riscul dvs. de a fi prins - sau având legile privind drepturile de autor impuse împotriva dvs. - este scăzut. Cu toate acestea, sunteți din punct de vedere tehnic, cu un anumit grad de risc legal prin descărcarea unui joc protejat prin drepturi de autor pe care nu l-ați cumpărat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar