Cum să ardeți un film divx pentru a juca într-un dvd player

Pentru a reda videoclipuri DivX de pe computer pe un DVD player standard, utilizați software de creație DVD pentru a converti și arde fișierele DivX pe un DVD. Nu numai că faceți ultima generație de aplicații de autor All-In-One DVD să lucreze pentru aproape orice format video, fac să ardă o briză. Lucrați în jurul valorii de MAC și Windows "Suportul diminuat DVD prin descărcarea de software gratuit pentru a ajuta la arderea fișierelor video DivX pe un disc DVD.

Pași

Metoda 1 din 2:
Mac
  1. Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 1
1. Verificați dacă Mac are o unitate DVD. Dacă ați cumpărat Mac în ultimii 4 ani, nu va avea un DVD construit. Căutați un slot subțire de aproximativ 5 centimetri lungime de-a lungul părții drepte a computerului. Dacă nu este acolo, va trebui să cumpărați o unitate DVD externă.
  • Puteți cumpăra propriul scriitor DVD-ul USB extern, Superdrive, pentru ~ $ 79 sau selectați dintr-o gamă de opțiuni similare, dar mai puțin costisitoare de la companii precum LG și Samsung. Căutarea unui "Writer DVD USB extern".
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 2
    2. Asigurați-vă că DVD-ul dvs. poate arde DVD-uri. Deschideți "Despre acest Mac" din pictograma Apple din partea stângă sus a ecranului și selectați "Raport de sistem". Faceți clic pe "Arderea discului". Orice combinație de "-r", "" + R "," -RW ", și / sau" -RW "vă permite să știți că unitatea dvs. poate arde un DVD.
  • Dacă MAC-ul dvs. nu are unitate de disc instalat / conectat, veți vedea a "Nu a fost găsit niciun dispozitiv de ardere a discului." mesaj.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 3
    3. Conectați unitatea DVD externă (opțional). Atașați un capăt al unui cablu USB la scriitorul DVD extern și conectați celălalt în oricare dintre porturile USB deschise ale computerului.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 4
    4. Introduceți un disc DVD gol în unitatea DVD. Aveți grijă să nu zgâriați sau să murdăriți partea inferioară a DVD-ului, chiar o amprentă poate distorsiona informațiile de pe disc.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 5
    5. Căutați software de creație DVD. Introduceți "DVD Software Software Mac" într-un motor de căutare sau "DVD Burn" în Apple App Store. "A arde" este un software gratuit de încredere și popular, dar alte software-uri de ardere vor funcționa în mod similar.
  • Asigurați-vă că orice software pe care îl alegeți acceptă conversia DivX / AVI (aceste fișiere video sunt efectiv aceleași).
  • Alte programe populare includ toast toast Roxio ($ 100) și DVD Styler (gratuit).
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 6
    6. Descărcați Burn sau un software similar. Cea mai recentă versiune a oricărei descărcări de software este întotdeauna disponibilă pe site-ul autorului de software. Burn nu este disponibil prin Apple App Store.
  • Dacă nu ați specificat altfel, făcând clic pe "Descărcare", va salva fișierul în folderul "Descărcări" al computerului.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 7
    7. Deschideți "Descărcări". Faceți clic pe pictograma "Descărcări" de pe doc sau căutați-o pe Finder.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 8
    8. Lansați arderea.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 9
    9. Selectați fila "Video" de la rândul de sus al butoanelor.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 10
    10. Setați ieșire la DVD-VIDEO. Sub rândul superior al butoanelor este o cutie pentru a vă numi proiectul, precum și un meniu derulant cu patru opțiuni (VCD, SVCD, DVD-Video și DivX). Asigurați-vă că meniul derulant este setat la "DVD-VIDEO".
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un Player DVD Pasul 11
    11. Glisați fișierul DivX în arsuri. Deoarece fișierul dvs. DivX nu este în formatul corect, arderea vă va cere să o convertiți.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 12
    12. Faceți clic pe "Conversie" pentru a selecta o locație pentru fișierul dvs. convertit. Arderea îl va transforma în MPEG-2.
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 13
    13. Ardeți fișierul convertit. Selectați butonul "Burn" din colțul din dreapta jos al aplicației. Aplicația ar trebui să vă informeze odată ce ați terminat arderea. Scoateți discul și bucurați-vă de spectacol!
  • Imagine intitulată Ardeți un film DivX pentru a juca într-un DVD player Pasul 14
    14. Ștergeți unul sau ambele fișiere (opțional). Fișierele video asigură o mulțime de spațiu pe computer. Veți fi lăsat atât cu un fișier DivX, cât și cu o copie MPEG-2. Dacă nu veți mai folosi fișierele, luați în considerare ștergerea acestora. Faceți clic dreapta pe fișier și selectați "Ștergere".
  • Metoda 2 din 2:
    Windows
    1. Imagine intitulată 52046 1
    1. Verificați partea din față a unității dvd pentru a vedea dacă poate scrie DVD-uri. Are o combinație de "+/- R" sau "+/- RW" scrisă pe ea? Acest lucru vă permite să știți că unitatea dvs. poate arde DVD-uri. Dacă nu puteți găsi aceste informații, este posibil să fie necesar să descărcați un instrument pentru a determina capacitatea șoferului.
    • Dacă cunoașteți computerul și modelul computerului, puteți introduce și acestea într-un motor de căutare pentru a găsi specificațiile produsului, inclusiv dacă scrie DVD-uri.
  • Imagine intitulată 52046 2
    2. Cumpărați un Writer DVD USB extern (opțional). Dacă șoferul dvs. nu are capacitatea de citire sau scriere, va trebui să achiziționați un Writer DVD USB extern pentru aproximativ 30 de dolari. Căutarea unui "Writer USB extern DVD" pe un site ca Amazon.COM ar trebui să vă ofere o listă completă de produse viabile.
  • Imagine intitulată 52046 3
    3. Introduceți un DVD gol în scriitorul CD / DVD al computerului. Unitatea DVD se găsește pe partea frontală a unui PC și pe partea laterală a unui laptop.
  • Imagine intitulată 52046 4
    4. Căutați online pentru "Windows de creație DVD". O mulțime de opțiuni există pentru a converti și arde fișierele video, inclusiv opțiunea gratuită și populară numită "Winx DVD autor".
  • Imagine intitulată 52046 5
    5. Descărcați Winx DVD autor.
  • Imagine intitulată 52046 6
    6. Deschideți Autorul Winx DVD.
  • Imagine intitulată 52046 7
    7. Faceți clic pe "Adăugați fișier". Găsiți și selectați fișierul DivX pe care doriți să îl ardeți.
  • Imagine intitulată 52046 8
    8. Apasă pe ">>"Butonul pentru a continua. O veți găsi lângă colțul din dreapta jos.
  • Imagine intitulată 52046 9
    9. Personalizați meniul DVD-ului (opțional). Dacă doriți, puteți personaliza aspectul și simțul meniului DVD al videoclipului adăugând propriile imagini sau selectând din valorile implicite ale programului. În acest stadiu, puteți împărți, de asemenea, videoclipul în capitole selectând fila "Meniu Capitol". Odată ce sunteți mulțumit, selectați ">>"Butonul din partea dreaptă jos pentru a vă deplasa.
  • Imagine intitulată 52046 10
    10. Ardeți fișierul. Asigurați-vă că dosarul de ieșire este setat la locația discului Blank. Dacă nu, corectați locația de ieșire. Apoi, faceți clic pe "Start". Winx va converti automat fișierul DIVX pe DVD-Video automat și ardeți-l pe disc într-un singur pas.
  • Imagine intitulată 52046 11
    11. Ștergeți unul sau ambele fișiere (opțional). Procesul de conversie vă va lăsa cu fișierul original DivX și o copie MPEG-2. Fișierele video sunt șterse cu dimensiuni mari sau ambele pentru a conserva spațiul unității hard disk făcând clic dreapta pe fișier și selectând "Șterge".
  • sfaturi

    Pentru aproape același preț ca Superdrive Apple, puteți cumpăra un Writer USB Blu-ray extern în loc de un Writer DVD USB. Adevărat la numele său, un scriitor Blu-ray poate, în plus față de CD-uri și DVD-uri, arde discuri Blu-ray de calitate superioară. Dar trebuie să aveți un player Blu-ray pentru a le urmări.
  • În general, programele gratuite de autorizare DVD vor converti numai fișierul DIVX și îl arde pe un disc. Programele plătite, cu toate acestea, conțin caracteristici suplimentare cum ar fi capabilitățile HD / Blu-ray, captura video și personalizarea mai mare a ieșirii.
  • Dacă intenționați să ardeți videoclipuri de înaltă definiție, va fi necesară plata pentru un program.
  • Dacă aveți un DVD player mai vechi, care nu va reda discul, încercați să ardeți o copie nouă la o viteză mai mică.
  • Dacă încă nu sunteți sigur dacă DISC DISC Windows are capacitatea de scriere DVD, încercați să căutați "DVD-urile mele Windows DVD Drive" pentru a căuta programe pe care le puteți descărca pentru a obține informații mai precise despre citirea șoferului dvs. (+/- R ) și scrieți (+/- W).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar