Cum să cumpărați marvel comics

Din 1939, Marvel Comics a pompat povestiri despre aventura palpitantă, cu astfel de eroi iconici, cum ar fi Iron Man, Hulk Incredible, Captain America, Spider-Man, Thor, Doctor Ciudate și X-Men. Puteți să vă confruntați cu aceste aventuri prin luarea lansărilor curente și a problemelor de rezervă ale Comics Marvel la magazine de benzi desenate, librării și supermarketuri, precum și convenții regionale de benzi desenate de benzi desenate. Dacă căutați o alternativă online, s-ar putea să oferiți și site-uri Likes Ebay, Craigslist și Facebook Marketplace o lovitură.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea de benzi desenate de la comercianții cu amănuntul de cărămidă și mortar
  1. Imagine intitulată Cumpărați Marvel Comics Pasul 1
1. Vizitați magazinul de cărți de benzi desenate locale pentru a naviga o gamă largă de probleme. Aproape fiecare oraș sau oraș are cel puțin un magazin de cărți de benzi desenate. Din motive evidente, aceste locuri vor fi, de obicei, cel mai bun pariu atunci când vine vorba de notarea de benzi desenate noi și vechi. În plus față de rundele curente, majoritatea magazinelor de benzi desenate se laudă o arhivă impresionantă a problemelor mai vechi.
  • Magazinele de benzi desenate tind să aibă o selecție mult mai largă decât librării și alți comercianți cu amănuntul nespecializați.
  • Veți găsi, de asemenea, o mulțime de alte mărfuri minunate la magazinele de comice, inclusiv filme, jucării, îmbrăcăminte și colecții.

Bacsis: Luați în considerare configurarea unei liste de tragere cu magazinul de benzi desenate locale pentru a vă asigura că nu pierdeți noi versiuni noi. Cu o listă de tragere, magazinul va renunța la titluri specifice ale alegerii dvs. până când puteți veni și le puteți ridica.

  • Imagine intitulată Cumpără Marvel Comics Pasul 2
    2. Explorați versiunile majore în secțiunea Novel grafică la retailerele mari de carte. Majoritatea selecției de la librări, cum ar fi granițele, Barnes & Noble, și cărțile - milionare sunt alcătuite din versiuni considerabile, cum ar fi romane grafice, compendiumuri și serii colectate. Ele pot fi un loc bun pentru a vă ridica titlurile preferate dacă sunteți mai interesați să le citiți decât în ​​colectarea problemelor în mod individual.
  • În majoritatea librării, problemele unice sunt afișate mai degrabă pe rafturi de sârmă decât pe rafturi. Aceste rafturi pot fi amestecate cu revistele și ziarul.
  • Unii cu amănuntul de cărți marchează prețurile pe seria populară de cărți de benzi desenate destul de puțin. Dacă căutați o afacere, ar putea fi înțelept să vă uitați în altă parte.
  • Imagine intitulată cumpăra Marvel Comics Pasul 3
    3. Păstrați un ochi pentru Marvel Comics la supermarket. Data viitoare când vă cumpărați alimente, umblați prin culoarul de literatură și aruncați o privire la selecția de benzi desenate. Magazinele de produse alimentare sunt de obicei stocuri numai cele mai recente probleme, dar este posibil să fiți, de asemenea, în măsură să transformați unele probleme mai vechi și lansări speciale, cum ar fi Colecțiile de Pickback Comerț.
  • O mulțime de timp, este mai ieftin să cumperi benzi desenate de la supermarket decât de la un magazin de benzi desenate sau un retailer de cărți de marcă.
  • Un dezavantaj al magazinelor de produse alimentare este acela că acestea pot fi în formă slabă din cauza manipulării frecvente.
  • Imagine intitulată Cumpărați Marvel Comics Pasul 4
    4. Flip prin titlurile de care sunteți interesat înainte de a le cumpăra. Nu numai că va previzualiza benzi desenate pe care le întâlniți să vă oferiți o privire furioasă a lucrărilor de artă și de poveste pe care le conțin, vă va permite, de asemenea, să evaluați starea problemei. Dacă vă place ceea ce vedeți, faceți selecțiile la contorul de checkout și luați-le acasă!
  • Dacă sunteți un colector die-greu, gândiți-vă de două ori despre cumpărarea de benzi desenate cu coperți sau pagini care sunt îndoite, zdrobite, sfâșiate, decolorate sau deteriorate altfel. Acestea sunt în mod obișnuit merită mult mai puțin decât problemele din starea de mentă.
  • Metoda 2 din 3:
    Comandarea Marvel Comics online
    1. Imagine intitulată Cumpărați minunele de benzi desenate Pasul 5
    1. Achiziționați benzi desenate direct de la magazinul online Marvel. Vizitați minune.com / benzi desenate. Acolo, veți putea să faceți cumpărături atât pentru problemele de imprimare, cât și pentru copiile digitale pe care le puteți citi pe computer sau pe dispozitivul portabil. Magazinul de benzi desenate online Marvel este de neegalat când vine vorba de selecție, deoarece toate titlurile provin direct din propriile lor arhive.
    • Comicile digitale sunt, în general, mai accesibile decât comicile de imprimare, dar nu au valoare de colectare sau de revânzare.
    • Dacă aveți tendința de a cheltui mai mult de 10 USD pe lună pe cărți de benzi desenate, ar putea fi în valoare de timpul dvs. de a vă înscrie pentru serviciul de abonament premium al lui Marvel, Marvel Unlimited. Cu Marvel Unlimited, veți avea acces la peste 25.000 de benzi desenate pentru 9 USD.99 o lună.
  • Imagine intitulată Cumpărați minunele de benzi desenate Pasul 6
    2. Căutați comercianții cu amănuntul online care vând Marvel Comics. Site-uri precum Amazon, Barnes & Noble, și Powell`s pot fi locuri bune pentru a începe dacă sunteți pe piață pentru un anumit broșură, colecție sau o singură dată. Pentru problemele unice, puteți avea mai multe noroc care navighează pe magazinele web ale magazinelor de benzi desenate bine-cunoscute. Midtown Comics, Mile High Comics, Magazinul meu de Comic, și Newkadia toate au selecții uriașe și prețuri competitive.
  • Prețurile la comercianții cu amănuntul online sunt similari cu acele magazine, deși expedierea poate adăuga câteva dolari suplimentari în totalul dvs. la checkout. Pentru a menține costurile de expediere la un nivel minim, este mai bine să vă lansați cât mai mult posibil comenzile atunci când cumpărați online.
  • Imagine intitulată Cumpără Marvel Comics Pasul 7
    3. Scor probleme rare pe site-uri precum eBay și Craigslist. Selectați categoria "Cărți", apoi utilizați subcategorii sau bara de căutare pentru a reduce căutarea. Colectorii folosesc adesea site-uri de comerț electronic pentru a descărca titlurile pe care nu le mai doresc, deci nu știți niciodată ce pietre veți întâlni.
  • Titlurile disponibile pe site-urile eBay și cele similare se schimbă în mod constant, deci asigurați-vă că verificați mai târziu dacă nu găsiți ceea ce căutați pentru prima dată în jur.
  • Bacsis: Pentru a obține cele mai bune rezultate, căutați o combinație de cuvinte cheie specifice, cum ar fi titlul, autorul, caracterul și numărul de emisiune.

  • Imagine intitulată Cumpărați Marvel Comics Pasul 8
    4. Utilizați pe Facebook Marketplace pentru a cumpăra benzi desenate utilizate de la vânzători din zona dvs. Conectați-vă pe Facebook, apoi navigați la linkul "MarketPlace" din partea stângă a ecranului de întâmpinare. Introduceți "Marvel Comics" în bara de căutare pentru a trage o listă de benzi desenate și alte mărfuri conexe. Cu excepția cazului în care schimbați locația căutării dvs., veți fi afișate numai în orașul dvs., ceea ce face ușor să luați legătura cu vânzătorul și să discutați opțiunile de cumpărare și de preluare.
  • Dacă utilizați aplicația mobilă Facebook, link-ul Marketplace va fi al treilea din partea de sus când selectați fila Meniu din colțul din dreapta jos al ecranului de pornire.
  • Majoritatea benzi desenate pe piața Facebook sunt fie noi versiuni, fie chestiuni secundare și a treia, care nu pot fi în cea mai mare condiție. Ocazional, puteți, de asemenea, să prindeți niște elemente rare și foarte căutate, care merg la o afacere.
  • Metoda 3 din 3:
    Recunoașterea benzinei Marvel la o convenție sau un spectacol de comerț
    1. Imagine intitulată Cumpără Marvel Comics Pasul 9
    1. Căutați convențiile sau expozițiile comerciale care au loc în zona dvs. Rulați o căutare rapidă a "Convențiilor de carte de benzi desenate" sau "Expoziții de comerț cu carte de benzi desenate", urmate de numele orașului sau al orașului și asigurați-vă că calendarul dvs. este clar în acea zi. Nu vă faceți griji dacă sunteți prea târziu pentru a face cele mai apropiate orașe mai mari de date mai mari găzduiesc adesea mai multe evenimente pe an.
    • Citiți cu privire la regulile Convenției sau Show-ului comercial pe care îl planificați să participați înainte de a apărea. Unele evenimente sunt gratuite și deschise tuturor, în timp ce altele vă pot cere să achiziționați o insignă specială de identificare pentru a accesa zona vânzătorului desemnat.
    • San Diego Comic Con este cea mai mare și mai cunoscută convenție de carte de benzi desenate din U în U.S., Dar există o mulțime de alte convenții atât mari, cât și mici, unde veți găsi o mulțime de titluri minunate la Drool, inclusiv Wondercon, Dragoncon și Comicpalooza.

    Bacsis: Site-uri precum Con Junkies și Contra viitoare sunt concepute pentru a ajuta la entuziaștii de carte de benzi desenate să găsească informații despre convențiile din apropiere dintr-un hub convenabil.

  • Imagine intitulată Cumpărați minunarea de benzi desenate Pasul 10
    2. Se îndreaptă spre un furnizor care vinde titluri de benzi desenate Marvel. Vânzătorii de la convențiile cărților de benzi desenate vor purta aproape întotdeauna cele mai recente probleme ale multor serii populare. Unii pot avea, de asemenea, titluri mai vechi și mai obscure pentru apucare. Luați-vă timpul navigând selecțiile la fiecare cabină, deoarece nu este neobișnuit ca vânzătorii să stocheze mii de benzi desenate la convenții și expoziții comerciale.
  • Convențiile cărților de benzi desenate sunt, fără îndoială, cel mai bun loc din lume pentru a urmări problemele rare.
  • Majoritatea furnizorilor vinde benzi desenate de la mulți editori diferiți, dar alții se specializează într-o singură companie sau altul. În timp ce rătăciți podeaua, căutați logo-ul de marcă comercială Red Marvel Comics pentru a identifica un furnizor care are bunurile.
  • Imagine intitulată Cumpărați minunarea benzi desenate Pasul 11
    3. Achiziționați titlurile pe care le doriți direct de la furnizor. Când sunteți mulțumit de călătoria dvs., prezentați-vă benzi desenate persoanei care manipulează cabina să verifice. În aceste zile, majoritatea furnizorilor sunt echipați cu cititori de carduri care vă vor permite să plătiți utilizând un card de credit sau de debit. Dacă cabina pe care o cumpărați nu are un cititor de card, poate fi necesar să plătiți cu numerar. Locurile au de obicei mașini ATM la sediul Convenției, care trebuie să facă o retragere.
  • Fiți conștienți de faptul că furnizorii de convenții pot percepe o taxă separată de vânzări pentru mărfurile lor pe prețul științei enumerate, în funcție de locul în care locuiți.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de prețul unui element, încercați să vă bucurați de furnizor. Poate că sunt dispuși să coboare puțin dacă abilitățile de negociere sunt destul de puternice.
  • sfaturi

    Puteți afla mai multe despre istoria publicațiilor de benzi desenate Marvel, precum și valoarea copertă a diferitelor probleme, consultând un ghid al colectorului de cărți de benzi desenate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar