Cum se aplică genele benzii

Fals Lashes vă oferă un aspect de ochi dramatic instantaneu! Dacă doriți să încercați benzi de benzi, sunt ușor de utilizat. Asigurați-vă că genele sunt dimensiunea potrivită pentru ochii dvs., apoi faceți machiajul ochilor, oricum doriți și aplicați benzile de lasare. Le puteți purta toată ziua lung și apoi trageți-le cu pensete când ați terminat.

Pași

Partea 1 din 3:
Montarea și pregătirea genelor
  1. Imagine intitulată Aplicarea benzii de benzi Pasul 1
1. Țineți banda de fixare până la pleoapă pentru a vedea dacă este dimensiunea potrivită. Înainte de a aplica orice adeziv al benzii de gene, verificați pentru a vedea că banda de bandă este dimensiunea potrivită pentru ochi. Țineți banda de bordură până la pleoapa superioară și puneți-o pe linia de bord, așa că este chiar pe marginea pleoapelor. Întreaga bandă de bandă ar trebui să se potrivească pe pleoapă și să se potrivească cu linia dvs. naturală.
  • De exemplu, dacă banda de bord este mai lungă decât linia dvs. naturală, atunci este prea lungă.
  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 2
    2
    Îndepărtați banda cu o pereche de foarfece dacă este necesar. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece mici pentru a tăia banda. Îndepărtați-l până la dimensiunea dorită pentru pleoapă. Tăiați direct peste bandă la un unghi perpendicular care merge din interior spre exteriorul benzii de bord. Acest lucru este important, astfel încât să nu tăiați o parte din genele rămase.

    Masuri de siguranta: Asigurați-vă că foarfecele pe care le utilizați pentru a tăia genele sunt curate. Folosirea foarfece murdare poate introduce bacterii dăunătoare ochilor tăi.

  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 3
    3. Înfășurați o nouă bandă de bord în jurul degetului pentru a înmuia coloana vertebrală. În cazul în care benzile de lovire pe care le aplicați sunt noi noi, le înmoaie pentru a îmbunătăți potrivirea. Puneți 1 din fâșiile de la Lash pe degetul arătător între articulație și unghii. Apăsați banda în jurul degetului și țineți-o acolo timp de aproximativ 10 secunde pentru a forma și înmuiați banda.
  • Repetați pentru cea de-a doua LASH.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzii de benzi Pasul 4
    4. Scoateți adezivul vechi din bandă dacă ați purtat-o ​​înainte. Uită-te la Lash pentru a vedea dacă există vreun adeziv vechi blocat. Prindeți adezivul cu degetele și trageți-l departe de bandă. Se poate ieși în 1 bucată sau poate fi necesar să scoateți mai multe bucăți mici de adeziv rămas.
  • Repetați pentru cealaltă bordură.
  • Partea 2 din 3:
    Securizarea benzii
    1. Imagine intitulată Aplicarea benzii de benzi Pasul 5
    1. Faceți machiajul de ochi înainte de a aplica genele. Nu veți putea aplica ochelarii sau ochilor la fel de ușor după ce ați activat genele, așa că faceți machiajul ochilor înainte de a începe aplicarea benzii de benzi. Puteți purta eyeliner, umbra ochilor, rimelul sau o combinație a acestora cu benzi de benzi.
    • Asigurați-vă că aplicați un strat de rimeluri la genele naturale înainte de a aplica genele benzii. Acest lucru vă va rigida genele naturale și le va face mai ușor pentru ei să susțină genele de benzi.
  • Imagine intitulată Aplicarea benzii de benzi Pasul 6
    2. Aplicați adezivul genelor de-a lungul marginii benzii și așteptați 30 de secunde. Stoarce tubul adeziv al genelor pentru a distribui un punct de lipici la vârf. Apoi, frecați marginea benzii de-a lungul vârfului punctului de la capătul tubului adeziv. Distribuiți adezivul uniform de-a lungul benzii. Apoi, așteptați 30 de secunde pentru a permite adezivul să obțină un pic de lipicios înainte de a aplica banda de Lash.
  • Aveți grijă să nu obțineți adezivul pe genele.
  • Nu suflați pe banda de lasare după ce aplicați adezivul! Acest lucru va introduce bacterii și poate provoca adezivul benzii de bord să se usuce prea repede.
  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 7
    3. Apăsați banda împotriva pleoapelor chiar de-a lungul liniei dvs. de bord. Odată ce adezivul este distribuit uniform de-a lungul benzii, poziționați banda pe pleoape dreapta de-a lungul liniei dvs. de bordură. Asigurați-vă că adezivul se îndreaptă spre pleoape. Utilizați degetele sau o pereche de pensete pentru a apăsa ușor banda de-a lungul liniei de bord. Asigurați-vă că vă deschideți ochii în timp ce faceți acest lucru!
  • De asemenea, puteți utiliza pensete sau un tampon de bumbac pentru a apăsa genele împotriva genelor naturale. Doar aveți grijă să nu vă loviți în ochi!
  • Bacsis: Pentru a face mai ușor să vă vedeți linia de garnitură, poziționați o oglindă handheld pe o masă sau o contorizare și priviți în jos pe măsură ce aplicați genele.

  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 8
    4. Repetați pentru a atașa cealaltă bandă. Odată ce prima bandă este fixată pe linia dvs. de Lash, repetați același proces pentru a atașa cealaltă bandă. Poziționați cea de-a doua bandă Lash în același mod ca și prima LASH. Comparați poziționarea celor două genne prin căutarea într-o oglindă pentru a vă asigura că sunt simetrici.
  • Așteptați 5 minute după aplicarea celei de-a doua LASH dacă doriți să atingeți machiajul dvs. sau aplicați Mascara la gene. Un strat suplimentar de rimel și un ecluz negru de-a lungul liniei dvs. de bord vor ajuta la ascunderea marginii benzii.
  • Partea 3 din 3:
    Eliminarea și depozitarea benzii benzi
    1. Imagine intitulată Aplicarea benzii de benzi Pasul 9
    1. Prindeți genele false în apropierea colțului exterior, cu o pereche de pensete. Când sunteți gata să Scoateți genele benzii, prindeți genele (nu benzi) cu o pereche de pensete. Scopul de a înțelege genele aproximativ la jumătatea lungimii lor lângă marginea exterioară a pleoapelor.
    • Aveți grijă să nu înțelegeți nici o genă naturală cu pensetele.
  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 10
    2. Trageți ușor și spre ochiul interior. În timp ce stoarceți pensetele, trageți lent Lash-ul încet și continuați să trageți spre ochiul dvs. interior. Nu rupeți rapid sau vă puteți deteriora.
  • Dacă trageți pe banda de bord este dificilă sau se simte dureroasă, opriți și aplicați o cantitate mică de removersiune de machiaj sau apă la o minge de bumbac. DAB banda de bumbac cu bumbacul pentru a-l slăbi și apoi încercați să trageți din nou banda.
  • Imagine intitulată Aplicare benzi benzi Pasul 11
    3
    Stocați genele în cutia lor originală pentru a le menține curată și uscată. După ce ați scos genele, puneți-le în cutia în care au intrat. Așezați fâșiile de bastoane pe formele curbate din cutie pentru a ajuta genele să păstreze forma curbată. Închideți capacul pentru a păstra praful și murdăria lor și puneți cutia undeva rece și uscată, cum ar fi un sertar sau un dulap în care vă stocați machiajul.
  • Dacă aveți grijă de genele voastre, le puteți purta de 20 de ori sau mai mult, astfel încât să le păstrați întotdeauna în mod corespunzător.
  • Bacsis: Odată ce genele încep să-și piardă forma sau să se destrame, să le arunce și să obțină o nouă pereche.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Stripul genelor
    • Stripul adezivului de bandă
    • Foarfece
    • Pensetă
    • Betisoare de vata
    • Machiajul ochilor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar