Cum de a atrage acțiunea de carte de benzi desenate

Acțiunea de tragere în benzi desenate este o parte esențială în crearea unei povestiri angajatoare și arătând cum progresează o poveste. Acțiunea este mai mult decât ceea ce se întâmplă pe pagină, este și cum este proiectată pagina. Puteți adăuga o acțiune reală la benzi desenate prin proiectarea paginii dvs. pentru a crea un flux bun, desenând caractere expresive și adăugarea componentelor de litere și fundal dreapta. Utilizând aceste metode, arta dvs. va sări practic de pe pagină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Așezați grilele de pe pagina dvs
  1. Imagine intitulată Draw Acțiune de carte de benzi desenate Pasul 1
1. Gândiți-vă la aspectul paginii. Dimensiunea și forma panourilor dvs. vor ajuta la descrierea fluxului de comic. Pentru acțiune, aveți nevoie de un panou suficient de mare pentru a se potrivi mișcării. De asemenea, doriți să creați un flux care să fie ușor pentru cititor să se deplaseze de la un panou la altul.
  • Includeți doar câteva panouri pe orizontală. Nu trebuie să folosiți niciodată mai mult de patru la rând.
  • Încetați jgheaburile de grilă. Jgheabul este spațiul gol între fiecare panou. Stăpânirea jgheaburilor ajută la diferențierea fiecărui panou.
  • Imagine intitulată Draw Comic Carte Acțiune Pasul 2
    2. Utilizați o rețea în ritm moderat. Cele mai frecvente layout-uri de rețea includ pagini de șase sau nouă panouri de grilă. Un panou de nouă grilă este eficient atunci când trebuie să transmiteți o mulțime de informații. O grilă înclinată poate fi folosită și pentru a crea un sentiment de mișcare și acțiune dinamică. De asemenea, puteți utiliza un panou electric pentru a crea o senzație de mișcare, cinematografică.
  • O grilă de șase sau nouă panou este bună pentru a arăta acțiunea continuă ca cineva care merge sau pentru a simula tava unei camere.
  • Grilele înclinate pot fi folosite împreună pentru a arăta o mulțime de acțiune care se întâmplă imediat pe o pagină. În loc să desenați pătrate sau dreptunghiuri, trageți paralelograme pentru a crea mișcare.
  • Imagine intitulată Draw Cartea de Comic Acțiune Pasul 3
    3. Creați un punct de focalizare. Înainte de a desena personajele și acțiunea din panourile dvs., determinați unde este punctul central focal din fiecare panou. Un punct focal direcționează ochii cititorului la un anumit loc din panou și ajută la evitarea confuziei pe măsură ce ochii se deplasează de la panou la panou. Ca un film, gândiți-vă la regula treimilor, tăind fiecare panou în trei părți egale și plasarea punctului focal într-unul.
  • Planificați-vă punctele focale, astfel încât ochii cititorului să urmeze fiecare pe pagină în mai multe sau mai puțin o formare Zigzag.
  • Pentru panouri orizontale, plasați punctul focal în partea stângă, dreapta sau centrală.
  • Pentru panourile verticale, plasați punctul focal în partea de sus, de jos sau în mijlocul celei de mijloc.
  • Cu un panou pătrat, puteți pune punctul focal oriunde, astfel încât cheia aici este să o plasați undeva care îndrumă ochii cititorului dvs. la panoul următor.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea de acțiuni în caracterele dvs
    1. Imagine intitulată Draw Cartea de Comic Acțiune Pasul 4
    1. Creați o linie de acțiune. O linie de acțiune nu înseamnă dialogul, este linia imaginară care urmărește mișcarea personajului tău. Linia de acțiune ar trebui să fie o cale dramatică, intensă care dictează modul în care corpul personajului dvs. se mișcă într-un panou.
    • Pentru a practica, puteți desena o linie de acțiune cu o săgeată care indică direcția în care doriți ca personajul dvs. să se miște. Desenați această linie în creion și utilizați-o ca îndrumare atunci când trageți restul caracterului dvs.
    • Linia de acțiune ar trebui să fie fluidă, astfel încât să putem vedea intențiile mișcărilor personajului dvs.
    • Nu vă fie frică să exagerați. Dacă caracterul tău indică, linia de acțiune începe la picioare și se deplasează prin corp, extinzându-se prin braț.
  • Imagine intitulată trage acțiunea de carte de benzi desenate Pasul 5
    2. Începeți desenul cu o linie centrală. Linia centrală ar trebui să fie întotdeauna primul lucru pe care îl schițezi când trageți o figură. Această linie poate chiar să se dubleze ca linia de acțiune. Odată ce aveți o linie centrală exagerată care descrie mișcarea, începeți să vă atrageți caracterul în jurul acestuia.
  • Fiecare poze are un ritm pentru ea, iar linia centrală este ceea ce descrie acel ritm. Spuneți că caracterul tău funcționează, o linie centrală care este mai mult sau mai puțin verticală nu este ca acțiune umplută ca o linie centrală care curbe. Gândiți-vă la modul în care corpul ar trebui să se sprijine înainte pentru a descrie mai multă mișcare.
  • Imagine intitulată Draw Acțiune de carte de benzi desenate Pasul 6
    3. Fii dramatic. Când trageți personajele, faceți fiecare să-i dramatizați, chiar dacă personajele dvs. sunt pur și simplu în picioare. Prin împingerea capului mai departe sau răspândirea picioarelor mai largi, puteți crea un sentiment mai bun de mișcare și acțiune.
  • Includerea expresiilor pentru a indica o acțiune sau un eveniment este pe cale să se întâmple. Chiar dacă trageți fața unui personaj într-un panou înainte de cel în care se va întâmpla acțiunea, trageți acel caracter astfel încât să existe o recunoaștere a acțiunii în așteptare.
  • De exemplu, dacă personajul tău urmărește începutul unei explozii, trageți ochii mai largi, gura deschisă. Utilizați linia centrală sau linia de acțiune pentru a descrie înapoi caracterul înapoi ca și cum ar fi pregătit pentru explozie.
  • Metoda 3 din 3:
    Desenarea acțiunii înconjurătoare
    1. Imagine intitulată Draw Carte de Comic Acțiune Pasul 7
    1. Utilizați tehnici adecvate de litere. Scrisingul este adesea o gândire ulterioară, când artiștii novice desenează benzi desenate. Scrisoarea poate da acțiunea că ultimul impact necesar sau defilând întreaga situație dacă este făcută incorect. Bubblele de vorbire și efectele sonore sunt lucrări de artă și ar trebui să se acorde atenția cuvenită. Gândiți-vă unde sunt punctele focale în fiecare panou și plasați bulele în consecință.
    • Lipsa avansează povestea și ar trebui să urmeze aceeași metodă Zigzag pentru a facilita un flux ușor de urmărit pentru cititor.
  • Imagine intitulată Draw Carte de Comic Acțiune Pasul 8
    2. Utilizați tonul pentru a crea acțiuni. În loc să desenați un bule de cuvânt cu litere și un punct de exclamare, utilizați litere bloc colorate într-un balon de spargere. Un balon de spargere are margini jagged și creează un sentiment de urgență.
  • Gândiți-vă la Onomatopoeia efectelor sonore. Dacă scrieți "blam" pentru a arăta o armă, luați în considerare ceea ce ar trebui să pară aceste scrisori. Sunt mari, îndrăznețe și colorate pentru a crea un sunet puternic, sunet? Sau sunt litere de bloc goale care sună mai mult ca un zgomot rapid de cracare.
  • Plasați efectele sonore undeva care atrag ochiul la panoul următor.
  • Imagine intitulată Draw Comic Cook Acțiune Pasul 9
    3. Trageți acțiunea sau liniile de viteză. Utilizați un punct de focalizare în fundal care arată adâncimea. Acțiunea sau liniile de viteză reprezintă o modalitate foarte eficientă de a crea mișcare și acțiune într-o scenă. În loc să desenați un fundal detaliat, uneori liniile de acțiune desenate într-un singur punct din fundal pot crea sentimentul adecvat de mișcare.
  • Dacă un personaj se execută la tine, trageți linii ca irisul unui ochi în jurul personajului pentru ao face să pară că acest personaj este în mișcare înainte.
  • Dacă un caracter se mișcă spre stânga sau spre dreapta, trageți liniile de viteză care traversează caracterul.
  • O altă modalitate de a atrage acțiunea este de a atrage scuipa sau resturile care zboară. Dacă cineva devine perforat, trage trasee de scuipă care zboară departe.
  • sfaturi

    Începeți desenarea cu un creion, astfel încât să puteți șterge cu ușurință.
  • Mergi incet. Este posibil să fiți tentați să vă grăbiți în desenul dvs. sau să gândiți că acțiunea va arăta mai bine dacă trageți repede, dar un ritm mai lent permite o mai mare precizie.
  • Nu vă fie frică să vă încurcați și să experimentați. Este posibil să nu creați o capodoperă peste noapte, dar mai multă practică vă va ajuta să vă dezvoltați propria tehnică și abilitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar