Cum să apelați la un bilet de accelerare

Un bilet de accelerare are ca rezultat o amendă, împreună cu primele de asigurare mai mari în unele cazuri. Este în interesul tău să încerci să ieși dintr-un bilet. Uneori puteți convinge un ofițer de poliție să nu emită un bilet la scurt timp după ce v-ați oprit. În alte situații, va trebui să mergeți la tribunal și să luptați cu biletul ca parte a unui proces.

Pași

Partea 1 din 2:
Vorbind-ți drumul dintr-un bilet
  1. Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 1
1. Fi politicos. Ofițerul de poliție are toată puterea de a emite sau nu să emită un bilet. Este în interesul tău să fii politicos.
  • Efectuarea de mici discuții vă poate umezi și la ofițer. Cereți ofițerilor cum fac astăzi și răspund la orice întrebări într-un mod prietenos.
  • Flirtul, totuși, este contraproductiv. Ofițerii raportează că se simt insultați atunci când șoferii cred că pot ieși dintr-un bilet prin flirturi.
  • Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 2
    2. Urmați toate direcțiile. Să fie la fel de ușor de rezolvat posibil. Cu atât mai puține dificultăți pe care le creați pentru ofițer, cu atât este mai probabil ca el să nu-și amintească prea multe despre tine. Dacă trebuie să contezi biletul mai târziu, la proces, atunci ai putea beneficia dacă ofițerul nu-și poate aminti nimic despre tine.
  • Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 3
    3. Nu recunoști că accelerați. De asemenea, nu-l negați. Dacă ofițerul întreabă dacă știi de ce ai fost oprit, nu ar trebui să spui: "Am accelerat."Cu toate acestea, puteți escalada tensiunile dacă un ofițer vă spune că ați accelerat și încercați să o refuzați.
  • Când ofițerul vă spune că ați accelerat, rămâneți liniștiți sau spuneți, "Oh ..." sau ceva ne-comitet.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 4
    4. Cereți ca ofițerul să nu vă ofere un bilet. Puteți solicita politicos ofițerului să vă dea un avertisment în locul unui bilet. Tot ce trebuie să spui este: "Vrei să-mi dai un avertisment?"
  • Dacă o cerere politicoasă nu funcționează, rămâneți liniștită. Orice tu spui că va fi scris în secțiunea Note a biletului de accelerare. Declarațiile furioase, sarcastice pot servi doar pentru a vă răni mai târziu. Aceste tipuri de comentarii pot motiva un ofițer să apară la un proces pentru a vă asigura că sunteți găsit vinovat.
  • Cu toate acestea, ar trebui să fiți sigur că întrebați la un moment dat ce tehnologie a folosit ofițerul dvs. pentru a vă măsura viteza. De obicei, polițiștii măsoară viteza cu utilizarea radarului, laserului sau altor tehnologii.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 5
    5. Documentați faptele. Dacă intenționați să vă atrageți biletul, atunci va trebui să documentați faptele care înconjoară biletul de viteză. Notați viteza, condițiile meteorologice și limita de viteză unde ați primit biletul. De asemenea, observați dacă conduceți sau nu în trafic moderat sau greu sau dacă ați fost singura mașină pe drum.
  • Scrieți aceste informații cât mai curând posibil, în timp ce este proaspătă în mintea voastră. În acest fel, veți fi sigur că aveți informații corecte.
  • Partea 2 din 2:
    Apelarea unui bilet de accelerare
    1. Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 6
    1. Participați la audierea dvs. La audierea inițială, nu vă veți argumenta cazul, ci veți pleda "vinovat" sau "nu este vinovat."După ce vă invocați" nu vinovați ", judecătorul va programa data procesului.
    • Ar trebui să vă îmbrăcați frumos să participați la audiere, deoarece probabil că veți apărea în fața aceluiași judecător care va prezida procesul dvs. Afacerea Casual (o cămașă de rochie presată și pantaloni de rochie) este o îmbrăcăminte acceptabilă.
    • În unele situații, puteți ieși din biletul de viteză fără a merge la proces. De exemplu, în unele state, dacă nu ați primit niciodată un bilet înainte de a fi eligibil pentru școala de trafic dacă vă prezentați la auzul dvs.
    • De asemenea, dacă ați fost bilete pentru că nu ați avut dovada asigurării în mașina dvs., atunci multe instanțe vă vor permite să ieșiți din bilet dacă vă prezentați dovada de asigurare înainte de data ședinței dvs.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 7
    2. Înțelegeți cazul procurorului. În principal, veți dori să înțelegeți cum a judecat poliția că ați accelerat. Cele mai frecvente metode de măsurare a vitezei sunt "Pacing", Radar, Laser și Vascar (computerul mediu de viteză vizuală și înregistrator). Fiecare este vulnerabilă la critici diferite:
  • Pacing.ro. Aici, ofițerul îți măsoară viteza urmând în spatele tău pentru o perioadă de timp pentru a judeca cât de repede te duci. Puteți încerca să discreditați această citire de viteză, indicând ofițerul a fost prea departe înapoi pentru a vă urmări în mod adecvat la o viteză consistentă sau că dealurile, curbele și semafoare au împiedicat ofițerul să vă urmeze o perioadă suficientă de timp.
  • Radar. Această tehnologie utilizează valuri radio care reflectă o mașină și apoi sunt luate de un receptor. Citirile de viteză a radarului sunt vulnerabile la anumite provocări. De exemplu, undele radio pot lovi mai mult de o mașină sau pot apărea probleme cu calibrarea radarului. De asemenea, ploaia, vântul și norii de furtună pot trimite citirile de viteză eronate.
  • Laser. Tehnologia laser trimite 40 de grinzi de lumină pe parcursul unui al doilea spre vehicul. Rata la care lumina reflectă înapoi se traduce în viteză pe care o are mașina. O singură slăbiciune cu tehnologia laser este că toate grinzile trebuie să atingă același loc pe mașină. De asemenea, ca radarul, grinzile ușoare ar putea reflecta alte mașini.
  • Tehnologia Vascar. Acest nume fantezist este folosit pentru o tehnologie foarte simplă de măsurare a vitezei. Aici, ofițerul măsoară distanța dintre două puncte (spune un pol telefonic și căsuța poștală). Apoi, ofițerul folosește un cronometru pentru a măsura durata de timp pe care o ia pentru a trece de la un punct la altul. Timpul va fi ajustat din punct de vedere matematic pentru a produce o citire de kilometri pe oră. VASCAR Măsurarea este, evident, vulnerabilă la revendicările de eroare umană: ofițerul nu a început și nu oprește cu precizie cronometrul sau nu a perceput cu exactitate când ați traversat unul dintre markeri.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 8
    3. Adună dovezi pentru proces. După ce ați primit o dată de probă, ar trebui să începeți să vă dați apărarea. Crucial pentru succesul dvs. va fi dovezi de prezentare la proces. Dacă doriți dovezi din partea statului, cereți grefierului să facă o mișcare de descoperire.
  • De asemenea, puteți solicita o copie a probelor Procuraturii. Dosarul de evidență poate include notele ofițerului, un videoclip al opririi traficului sau un desen care descrie scena. Ar trebui să știți ce dovezi va prezenta procurorul.
  • Solicitați, de asemenea, manualul operatorului pentru orice formă de tehnologie a fost folosită pentru a vă urmări viteza. Aceste manuale sunt scrise pentru poliție să se utilizeze și să includă adesea informații despre eventualele defecte sau probleme cu tehnologia. Apoi, puteți citi limba în curte în timpul procesului dvs. în timp ce încercați să puneți la îndoială credibilitatea citirii vitezei.
  • Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 9
    4. Contactați martorii pentru proces. Solicitați martor dacă păreți să mergeți la aceeași viteză ca și alte mașini sau dacă le treceți. Cel mai probabil martor este cineva care a fost în mașină cu tine când ai fost oprit.
  • Ați putea dori să le reamintiți de data procesului, astfel încât să fie sigur că vor participa.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 10
    5. Amâna procesul cât mai mult posibil. Prin amânarea procesului, creșteți probabilitatea ca ofițerul să va uita de tine și să nu se prezinte în instanță. Judecătorii vor renunța la caz dacă ofițerul nu arată.
  • Cereți grefierului de câte ori puteți solicita o întârziere și câte zile înainte de procesul de care aveți nevoie pentru a face cererea. Legea statului variază.
  • Apelați, de asemenea, departamentul de poliție și încercați să aflați când ofițerul ia o vacanță. Dacă puteți dura lucrurile doar bine, puteți împinge o încercare până când ofițerul este plecat în vacanță.
  • Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 11
    6. Participați la procesul dvs. Ajungeți la timp și în îmbrăcăminte conservatoare. Au documente pregătite pentru a fi utilizate la proces. Notele pe care le-ați dus imediat după ce ați oprit sunt dovezi bune.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 12
    7. Provocați determinarea vitezei. În funcție de tehnologia utilizată pentru a evalua viteza, îl puteți contesta pe motivele menționate mai sus. De asemenea, puteți cere ofițerului cât de multă pregătire a făcut-o cu tehnologia. Solicitarea acestei întrebări ajută la punerea la îndoială asupra capacității ofițerului de a utiliza în mod corespunzător tehnologia, iar orice tehnologie este la fel de bună ca și persoana care o folosește.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 13
    8. Provocați identificarea ofițerului dvs. a mașinii dvs. De asemenea, puteți argumenta că ofițerul nu a identificat mașina potrivită. Dacă conduci în trafic moderat sau greu, ai putea argumenta că ofițerul a folosit radarul sau laserul pe mașina greșită.
  • Puteți pune întrebări de conducere pentru a zbura ofițerul. Dacă mașina dvs. este albastră, întrebați "Ați văzut cealaltă mașină albastră în fața mea?"Acest lucru ar putea flutura ofițerul.
  • Imagine intitulată Apelul unui bilet de viteză Pasul 14
    9. Solicitați respingerea cazului, dacă este posibil. La încheierea dovezilor, ar trebui să susțineți că guvernul nu a stabilit că ați accelerat. Să fie specifice și să indice limitările din cazul statului. De exemplu, faptul că un ofițer a primit doar o jumătate de oră de formare pentru a utiliza tehnologia Radar, aruncă îndoieli dacă tehnologia a fost utilizată cu precizie.
  • De asemenea, dacă ofițerul de ticketing nu apare la proces, aveți dreptul de concediere.
  • Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 15
    10. Așteptați ca verdictul. Dacă vă aflați că nu este vinovat sau cazul este concediat, nu trebuie să plătiți biletul. Dacă sunteți găsit vinovat, va trebui să plătiți amenda enumerată pe biletul de accelerare, plus costurile de judecată.
  • Asigurați-vă că ați sunat înainte și întrebați cum vă puteți plăti amenda. Asigurați-vă că aduceți o metodă acceptabilă de plată (card de credit, cec personal, numerar).
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ofițer de poliție și informații de contact martor
    • Documentația utilizată de procuratură
    • Amenda de viteza

    sfaturi

    Rețineți că procedura în instanțele municipale va varia în funcție de statul și județul dvs.
  • Înțelegeți că biletele de trafic sunt încălcări civile. În consecință, deși veți avea un anumit tip de oportunitate de a lupta cu biletul în instanță, nu veți avea protecția completă a oferit unui inculpat penal. De exemplu, nu aveți dreptul la un avocat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar