Cum de a alege un monitor de computer

Deși ați putea avea tendința de a vă concentra mai mult pe un computer în sine, alegerea monitorului este importantă și. Majoritatea monitoarelor ar putea părea că oferă lucruri similare, dar au caracteristici diferite care pot sau nu vă pot îndeplini nevoile. Luând în considerare opțiunile de caracteristică, formă și dimensiune și prin evaluarea propriei dvs. utilizare, puteți descoperi ce fel de monitor este potrivit pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prioritizarea caracteristicilor monitorului
  1. Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 1
1. Mergeți la tehnologia panoului IPS / PLS dacă doriți ca cea mai bună calitate generală. Există trei tipuri principale de panouri: răsucite nematice (TN), aliniere verticală (VA) și comutare în plan sau comutare plană (IPS / PLS). Toate cele trei utilizează tehnologia LCD și, în general, calitatea și costisirea pentru aceste opțiuni cresc în această ordine.
  • IPS / Pls este o alegere deosebit de bună pentru fotografi și designeri grafici, deoarece capacitățile lor de precizie și de vizionare a unghiului sunt de top.
  • O slăbiciune a panoului IPS / PLS este că ratele de reîmprospătare sunt puțin mai lente, ceea ce poate fi o problemă pentru jucătorii frecvenți.
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 2
    2. Obțineți o rezoluție mai mare dacă doriți un ecran mai mare. De obicei, cu atât este mai mare afișajul, cu atât rezoluția este mai mare. Rezoluția este numărul de elemente de imagine sau pixeli, care alcătuiesc fiecare imagine pe care o vizualizați pe monitor. Mai mulți pixeli înseamnă mai multe detalii, iar mai multe detalii sunt necesare dacă vizualizați o suprafață mai mare.
  • Rezoluțiile tipice variază de la 1.440x900 la 2,560x2,440 și chiar mai mari, adesea în funcție de dimensiunea ecranului monitorului.
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 3
    3. Acordați atenție ratei de reîmprospătare și timpului de răspuns dacă prețuiți videoclipul. Rata de reîmprospătare este numărul de ori pe care monitorul îl poate actualiza imaginea. Timpul de răspuns măsoară cât de repede monitorul se poate actualiza de la un cadru la altul. Acestea determină modul în care videoclipurile neclare și clare și clare și netede apar pe monitor.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea dimensiunii și formei monitorului
    1. Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 4
    1. Cumpărați un afișaj de 22, 24 sau 27 inch pentru uz general. Aceasta este o dimensiune bună implicită pentru un ecran care vă permite să faceți și să vă bucurați de tot, de la tastarea documentelor de cuvinte pentru a viziona filme. Cu toate acestea, dacă aveți spațiu, nu este niciodată o idee rea să mergeți puțin mai mare. Dimensiunea afișării este măsurată în inci și diagonală de la un colț superior la un colț inferior, nu orizontal.
    • Doar luați în considerare obținerea unui afișaj mai mic de 20 de centimetri dacă sunteți foarte presat pentru spațiu, limitat din punct de vedere financiar sau dacă de obicei vă lipiți la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 5
    2. Obțineți un ecran curbat dacă vă sprijiniți și una mai mare. Luați în considerare obținerea unui ecran curbat dacă primiți un monitor care măsoară 27 de centimetri. Cel mai mare apel al unui ecran curbat este că vă permite să vedeți mai multe fără a fi departe de computer.
  • Dacă faceți numai elementele de bază pe computer, cum ar fi căutările de internet și tastarea internetului de run-of-the-Mill, aceasta poate fi o caracteristică excesivă și inutilă.
  • Producătorii de muzică beneficiază în special de la un ecran curbat, deoarece pot vedea o bucată mai lungă de cântec în orice moment dat.
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 6
    3. Obțineți un stand cu opțiuni de reglare decentă. La compararea monitoarelor, verificați capacitatea standului. Scopul de a obține unul puternic, stabil și oarecum flexibil.
  • Monitoarele profesionale sunt o opțiune excelentă dacă aveți nevoie de un suport care poate fi pivot, înclinare, pivotare și ajustați înălțimea.
  • Metoda 3 din 3:
    Reflectând asupra utilizării personale și a scopului dvs
    1. Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 7
    1. Mergeți la mijlocul drumului sau o crestătură de mai sus pentru utilizarea de bază. Dacă utilizați în principal computerul pentru muncă, școală și navigarea pe Internet, încă îl jucați în siguranță și acoperiți nevoile dvs. cu cel puțin un monitor decent all-jous.
    • Dacă prețul nu este o problemă prea mare, luați în considerare obținerea unui ecran plat de 27 de inchi cu rezoluție 4K (3,840x2,160) care utilizează un panou IPS / Pls.
    • O opțiune mai accesibilă este o versiune ușor redusă a acestui lucru cu un ecran de 24 de inci cu o rezoluție de 1.920x1.080 (Full HD).
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 8
    2. Împingeți pe calitatea video și afișați dacă sunteți un jucător frecvent. Cu cât este mai mare ecranul, cu atât mai bine experiența jocurilor. De asemenea, jocurile video sunt mult mai plăcute atunci când nu aveți de-a face cu întârziere.
  • Obțineți un monitor cu un ecran mare, curbat care are un timp de răspuns de cinci milisecunde sau mai puțin.
  • Imagine intitulată Alegeți un monitor de computer Pasul 9
    3. Alegeți un monitor cu afișaj excepțional, rezoluție și utilizare a panoului pentru proiecte artistice. Dacă sunteți un fotograf sau un designer grafic, veți avea nevoie de cel mai mare ecran posibil, cea mai bună rezoluție posibilă și un monitor care utilizează un panou IPS / Pls.
  • Afișajul dvs. ar trebui să fie cel puțin 27 de centimetri, iar o rezoluție 4K sau chiar 5K este cea mai bună.
  • Luați în considerare obținerea unui al doilea afișaj dacă editați frecvent fotografii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este adesea mai bine să vă bucurați puțin dacă sunteți în stare. Un preț mai mare înseamnă, de obicei, mai multe caracteristici, o calitate mai bună și o durată de viață mai lungă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar