Cum de a schimba imaginea de profil wechat pe android

Thiste parere Cum să selectați o imagine din galeria de imagini a dispozitivului dvs. și să o setați ca fiind noua fotografie Wechat Profil, folosind Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Wechat pe Android. Pictograma Wechat arată ca două baloane de vorbire albă într-o cutie verde din meniul Apps. WeChat se va deschide până la o listă a chat-urilor recente.
  • Dacă WeChat se deschide într-o conversație de chat, apăsați butonul din spate pentru a reveni la lista dvs. de charduri.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe
    Imagine intitulată Androidigprofile.jpg
    pictograma. Acesta este al tau Pe mine Tab în colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta va deschide meniul dvs. de profil personal.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 3
    3. Atingeți numele afișat. Se află lângă fotografia dvs. de profil din partea de sus a ecranului. Acest lucru vă va deschide Profilul meu pagină.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 4
    4. Atingeți fotografia dvs. de profil. Se află în colțul din dreapta sus al paginii mele de profil. Atingerea va deschide fotografia dvs. de profil în ecran complet.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 5
    5. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor. Este în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest buton va deschide un meniu de opțiuni pentru a edita fotografia dvs. de profil.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Selectați din albumul în meniu. Acest buton va deschide galeria de imagini a dispozitivului dvs. pentru a alege o nouă fotografie de profil.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 7
    7. Selectați o nouă fotografie de profil din galeria dispozitivului dvs. Derulați în jos pentru a răsfoi galeria dvs. de imagini și atingeți imaginea pe care doriți să o utilizați ca nouă fotografie de profil. Acest lucru vă va deschide imaginea selectată în ecranul complet.
  • Dacă imaginea pe care ați selectat-o ​​nu este în format pătrat, puteți să-l atingeți și să-l trageți pentru a regla care părți ale imaginii pe care doriți să le utilizați ca fotografie de profil.
  • De asemenea, puteți utiliza camera dispozitivului dvs. și puteți lua o fotografie nouă prin atingerea Fa o poza. Puteți găsi această opțiune în colțul din stânga sus al galeriei dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă imaginea de profil WeChat pe Android Pasul 8
    8. Apasă pe O.K buton. Acesta este un buton verde în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va seta această imagine ca nouă fotografie de profil.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar