Cum să exercite o pisică

Pisicile, ca oamenii și câinii, au nevoie de exerciții pentru a rămâne sănătoși și potriviți. Deși pisicile tale se pot bucura de lounging într-un loc însorit pe covor, ar trebui să devină exerciții regulate în fiecare zi. Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă încuraja pisica să-și exercite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Încurajarea pisicii dvs. pentru a obține exerciții regulate
  1. Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 1
1. Programați jocul obișnuit cu pisica.Încercați să programați 10 până la 15 minute de placare cu pisica dvs. zilnic. Dacă este în același timp în fiecare zi, pisica voastră va veni să se aștepte și poate veni la tine în căutarea de a juca.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 2
    2. Permiteți pisicilor să continue să se joace când ați terminat.Pisicile sunt de obicei foarte frisky și hiper și vor juca probabil pe cont propriu timp de ore.Dacă pisoiul dvs. joacă într-un moment care nu funcționează pentru dvs. (ca mijlocul nopții când încercați să dormiți), modificați programul de joc prin inițierea jocului la un moment dat care funcționează pentru dvs.
  • Dacă pisicile dvs. vă păstrează noaptea, încercați să jucați cu o oră sau cam așa mai mult înainte de culcare. Când sunteți gata să vă culcați, pisoiul dvs. ar trebui să fie suficient de obosit pentru a dori, de asemenea, să se calmeze.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 3
    3. Încurajați pisica mai veche și supraponderală să se miște. Pisicile mai mari, sau cele care sunt supraponderale, probabil nu vor dori sa joace foarte des sau foarte lungi. Din moment ce este în interesul lor de a-și exercita, să vă încurajați pisica mai veche sau supraponderală să se deplaseze în fiecare zi.
  • Exercitarea nu trebuie să fie elaborată. Pur și simplu încurajându-ți pisica mai veche sau supraponderală să meargă în jurul casei, sau să meargă în sus și în jos pe scări, este de ajutor.
  • Dacă găsiți o jucărie sau un tip de exercițiu pe care pisica ta mai veche sau supraponderală se bucură, amintiți-vă și repetați acea activitate din nou.
  • Dacă încercați să obțineți o pisică supraponderală să fie mai activă, ați putea dori să verificați mai întâi cu medicul veterinar pentru a vă asigura că nu faceți nimic care vă poate răni pisica.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 4
    4. Face ca pisica ta să-și caute mâncarea. O modalitate excelentă de a obține o pisică supraponderală de a-și exercita este să-și ascundă mâncarea în porțiuni mici din jurul casei.Pentru a-l face să lucreze pentru a-și găsi mâncarea în fiecare zi, nu ascunde mâncarea în aceleași locuri tot timpul.
  • Ascunderea petelor pot fi pe un copac de pisici, sub un pat, pe diferite nivele ale casei, pe o fereastră etc.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 5
    5. Furnizați stimulente exercițiilor cu catnip.Catnip este o herb pe care unele pisici îl găsesc irezistibil.Dacă pisica dvs. este atrasă de catnip, sniffing și mânca catnip poate provoca pisica ta să devină mai activă și mai jucăușă.Dacă pisica dvs. nu este interesată să se joace, să o oferiți cu niște catnip pentru a ajunge la ea.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 6
    6
    Antrenează pisica ta să meargă pe o lesa.Pisicile nu iau în mod natural la o lesă ca un câine, dar dacă pisica ta este dispusă să încerce, ar putea fi o opțiune de exerciții distractive atât pentru tine, cât și pentru pisica ta.
  • Începeți prin punerea unui ham pe pisica voastră și lăsându-l în interiorul casei.Lăsați-l să poarte hamul pentru puțin timp și apoi ia-o.Dați pisicii dvs. să trateze pentru a întări comportamentul adecvat.
  • Progresul încet până când pisica dvs. poate rămâne în afara unei lei pentru o perioadă decentă de timp fără a fi speriată.Întăriți în mod constant un comportament bun cu tratamentele.
  • Dacă pisica dvs. devine speriată sau stresată în orice moment în proces, opriți.Dacă el continuă să se spete sau să fie stresat după ce a încercat același pas de mai multe ori, este posibil ca pisica ta să nu cadă niciodată pe o lesa.
  • Odată ce pisica ta poate rămâne afară pe o lesa, fără a fi speriată, ia-l la o scurtă plimbare.Crește durata mersului după cum este necesar.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 7
    7. Luați în considerare obținerea pisicii dvs. de joacă.Pisicile individuale vor găsi o modalitate de a juca singuri ore întregi, dar pisicile adulte se pot plictisi pe cont propriu.Dacă sunteți departe de casă pentru perioade lungi de timp, ați putea dori să vă gândiți să obțineți singura pisica de playmate.
  • Este de obicei mai ușor să introduceți pisoi unul altuia decât să introduceți o pisică adultă la o altă pisică adultă sau un pisoi la o pisică adultă.Asigurați-vă că introduceți noi pisici la gospodăria dvs. încet pentru a evita luptele și agresiunea.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 8
    8. Luați pisica într-un terapeut fizic de companie.Terapeuții fizici sau de reabilitare există pentru animalele de companie și pot fi o modalitate excelentă de a învăța cele mai bune opțiuni pentru pisica dvs. specifică.Plus un terapeut va avea echipament de exerciții (ca o banda de alergare sub apă) că nu veți putea ajunge acasă.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea de activități distractive pentru pisica ta să facă
    1. Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 9
    1. Stimulați instinctul natural de vânătoare al pisicii.Pisicile sunt vânători.Chiar și pisicile domestice păstrează instinctul de a vâna și de a urmări lucrurile mici care se mișcă.Prin urmare, jucăriile care stimulează comportamentul de vânătoare vor fi, de obicei, foarte plăcute pentru pisica ta.
    • Jucării ca șoareci controlați la distanță, orice pe un șir, pene sau panglici sunt jucării foarte populare pe care majoritatea pisicilor vor dori să "vâneze."
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 10
    2. Străluciți un indicator laser în jur.Micul punct roșu este nemesisul final al pisicii.Aproape fiecare pisică va deveni încântată cu un punct roșu mic.Indicatorii laser sunt destul de ieftini de a cumpăra și pot fi utilizați pentru ore de exercițiu.
  • Nu strălucește lumina laser în ochii pisicii voastre sau ochii unei alte persoane pentru asta.
  • Pisicile vor sări pe un perete sau pe un raft pentru a ataca "punctul", deci aveți grijă unde strălucește indicatorul laser.
  • Puteți chiar să cumpărați pointeri laser care sunt construite într-o platformă care mișcă punctul pe cont propriu.Tot ce trebuie să faceți este să-l întoarceți și să vă uitați la pisica dvs!
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 11
    3. Dă-ți pisica o cutie sau două."Dacă mă potrivesc, stau."Cats iubesc cutii.Chiar și pisici mari în cutii de dragoste zoologice.Pisicile sunt adesea cunoscute ca joacă într-o cutie pe care o jucărie scumpă de pisică a intrat, mai degrabă decât cu jucăria de pisică scumpă.Punerea la câteva casete goale vă poate menține pisica ocupată ore întregi și poate crea un nou loc de dormit.
  • Unele pisici iubesc, de asemenea, cu cutii de tăiere până când nu mai rămâne nimic.Nu este nimic în neregulă cu asta, altul decât să lase o mizerie mare.
  • Combinați mai multe cutii pentru a face un labirint sau un castel pentru ca pisica ta să joace.
  • Piesele din carton montate care sunt folosite pentru a împacheta elemente într-o cutie sunt, de asemenea, jucării excelente pentru pisica ta.Utilizați numai bucăți de carton, nu piese de styrofoam.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 12
    4. Furnizați hârtie sau saci pentru joc.Hârtie de ambalare sau hârtie de țesut sunt, de asemenea, jucării excelente pentru pisici.Începeți prin zdrobirea hârtiei, astfel încât să facă zgomot atunci când pisica dvs. sare pe ea.Pungile de hârtie sunt o altă jucărie mare.Pisicile iubesc să exploreze interiorul pungilor de hârtie, iar unii își vor ascunde și ceilalți jucării înăuntru.
  • Nu utilizați pungi de plastic ca jucării pentru pisica dvs.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 13
    5. Reutilizați lucrurile din jurul casei ca jucării de pisici.Există o mulțime de articole în jurul casei dvs. puteți reutiliza și transforma într-o jucărie.Cele mai multe dintre aceste elemente ar fi puse în gunoi sau reciclare, astfel încât să le ofere pisicii dvs. va extinde durata de viață a elementului înainte de a ajunge în depozitul de deșeuri.
  • Inelele din plastic de la grupele unui canal de lapte sunt întotdeauna o lovitură mare cu pisici.
  • Prosoape de hârtie sau rulouri de hârtie igienică Fascinează câteva pisici.
  • Tabrele de legătură din produsele de panificație sau ambalajul electronic pot fi distractive, deși ați putea dori să vă supravegheați pisica când îi dați o filă de legătură.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 14
    6. Înființat un copac de pisici.Pisicile iubesc fiind în sus locul în care pot observa și studia regatele lor.Efectuarea sau cumpărarea pisicii tale un copac minunat de pisică îl va ajuta să obțină o mulțime de exerciții care urcă și sărind.Așezați copacul pisicii în fața unei ferestre, astfel încât pisica dvs. poate avea, de asemenea, un loc pentru a urmări păsările, oamenii și orice altceva care ar putea merge.
  • Majoritatea copacilor de pisici, de asemenea, dublu ca un post de zgâriere.
  • De asemenea, puteți cumpăra sau faceți, periculele de pisici care pot fi atașate direct la pereții dvs.Dacă le plasați în locații strategice din jurul casei, pisica dvs. poate sări de la unul la altul pentru a ajunge de la o cameră la alta.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 15
    7. Instalați A "catio" (patio cat). În general, pisicile nu ar trebui să li se permită să se plimbe afară.Pisicile sunt vânători naturali și pot ajunge la uciderea multor păsări și rozătoare. În plus, există o mulțime de pericole în afara că nu doriți să vă expuneți pisica (E.G. mașini, pesticide, alte pisici, câini, oameni etc.).În loc să-ți lași pisica afară pe ea, să-i construiască un catio.
  • Un catio este, în esență, o mică punte din afara acestuia este înconjurată de garduri de protecție sau de sârmă.CATIO permite pisicii dvs. să meargă afară, obțineți un exercițiu și aer curat, fără a fi expuși la pericolele în aer liber.
  • Puteți construi chiar și un mic catio pe un balcon dacă este tot ce aveți acces la.
  • Un catio ideal este unul pe care pisica ta o poate veni si de la ea (printr-o fereastră sau o ușă), dar puteți construi, de asemenea, o carcasă separată de pisică în curtea ta.
  • Imagine intitulată exercită o pisică Pasul 16
    8. Dă-ți pisica o roată de exerciții.O dezvoltare recentă în exercițiul de pisici este roata exercițiilor de pisică.Aceste roți de exerciții sunt foarte asemănătoare cu cele pe care le-ați găsi într-o cușcă de hamster, dar, evident, mult mai mare.
  • Dezavantajul acestor roți este că sunt scumpe.Dar dacă vă puteți permite unul (sau sunteți suficient de creativi pentru a construi unul), acestea sunt o modalitate excelentă de a permite pisicii dvs. să ruleze fără a părăsi casa.
  • sfaturi

    Când te joci cu pisica ta, nu permiteți-vă niciodată sau altui om să fie "pradă."Dacă vă permiteți degetele, mâinile, degetele de la picioare sau picioarele să fie pradă, vă veți învăța pisica, este bine să ataci oamenii. Din păcate, acest lucru poate duce la probleme de comportament în viitor.

    Avertizări

    Dacă utilizați șir sau panglici pentru a juca cu pisica dvs., puneți-le departe când ați terminat jocul.Nu permiteți pisicii dvs. să se joace cu aceste elemente pe cont propriu.Dacă ea înghite accidental șir sau panglici, ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a fi eliminată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar