Cum să apară mai puțin american în timp ce turnează în europa

Nimeni nu vrea să rămână atunci când vizează o țară străină. Uneori nu ne dăm seama că ne îmbrăcăm sau acționăm ca un străin, care ar putea fi un mare dezavantaj atunci când călătoresc. Utilizarea următoarelor sfaturi vă poate ajuta să amestecați.

Pași

  1. Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 1
1. Uită-te la ceea ce ceilalți. Purtați adidași? Cizme? Heels / Pantofi de rochie? Să arunce o privire și să observați tendințele. Majoritatea europenilor nu poartă adidași, astfel încât purtați cizme, apartamente sau ceva care se potrivește cu fantezia dvs. Asigurați-vă că sunt confortabile, de asemenea.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 2
    2. Purtați un strat. Ia unul care nu este prea voluminos, dar cald. O mulțime de țări europene primesc o cantitate considerabilă de ploaie, iar unele sunt foarte reci, cum ar fi Regatul Unit și Polonia. Asigurați-vă că jacheta dvs. vă menține caldă și uscat.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 3
    3. Rochie ocazional. Nu purtați cămăși cu branduri americane sau sloganuri pe ele. "vultur american", "Hollister", sau "Abercrombie & Fitch" probabil nu este o idee bună.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 4
    Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 4
    4. Încercați să amestecați. Vorbiți liniștit și nu atrageți atenția asupra dvs. Nu te comporți ca un turist și fii politicos și politicos. Probabil că nu veți păcăli că oamenii gândesc că sunteți european pentru mult timp, dar le puteți lăsa cu o impresie bună despre voi înșivă.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 5
    5. Nu presupuneți că toată lumea vorbește engleza. Chiar dacă o fac, ei ar putea să nu răspundă. Amintiți-vă că cei care ar aprecia în continuare un cuvânt sau două în limba lor maternă și cine știe, ar putea fi chiar mai frumos pentru tine! Dacă au un vocabular mare și pronunție, spune-le. Ei o vor aprecia și vor trata mai bine.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 6
    6. Asigurați-vă că știți cel puțin un pic de limbă. Încercarea de a vorbi limba țării arată respectul față de națiune și poporul său. Cuvintele sau frazele bune pentru a cunoaște includ "Buna ziua", "Vă rog", "La revedere", "aveți...?", și "vorbesti engleza?"
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 7
    7. Nu purtați nici o îmbrăcăminte care strigă "american"! Exemplele includ: cămăși cu steagul american pe el, "Îmi place ny" cămăși, pantaloni scurți cu ceva scris pe fese etc. În același timp, nu pretindeți că sunteți o naționalitate diferită - ar putea să vă aducă probleme și să vă puneți în poziția în care fie să vă mințiți sau să faceți o scuză ciudată.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 8
    8. Rochie la modă. Nu trebuie să faceți sport toate cele mai recente tendințe, dar încercați să puneți efort în aspectul dvs. Articolele de îmbrăcăminte cum ar fi Hoodies și Sweatpants, probabil, nu vă vor face foarte europene, așa că încercați să stați departe de aspectul învechit și neplăcut.
  • Imaginea intitulată pare mai puțin americană în timp ce turnează în Europa Pasul 9
    9. Vorbiți liniștit în public. În Statele Unite, a "observă-mă" abordarea volumului public este acceptabilă, dar în Europa, accentul dvs. și vorbirea puternică va fi neapreciată. Nu trebuie să șoptiți, dar încercați să acționați civilizat și politicos.
  • sfaturi

    Nu vă lăudați cât de bine sau mai mari sunt lucruri în America. Serios, nimeni nu este interesat.
  • Trebuie să știți cel puțin unde vă aflați și unde vă dați. Încărcarea pe o "Aventura europeană" poate părea o idee bună, dar va duce la dezastru.
  • Asigurați-vă că aveți niște euro sau orice altă monedă țara europeană pe care o vizitați utilizări. (E.g lire sterlină, złoty, krone, forint) nici un magazin, restaurante, baruri sau alte companii din Europa nu vor accepta u.S. Dolari ca plata. De asemenea, rețineți că Danemarca, Suedia, Marea Britanie și Ungaria nu fac parte din zona euro și, prin urmare, nu acceptă euro ca monedă. Verificați ce este moneda locală înainte de a vizita țara. Majoritatea țărilor UE au euro ca monedă națională, în timp ce unii nu.
  • Nu este necesară sfaturi mari chelnerilor din Europa, așa cum este în Statele Unite. Cu toate acestea, este apreciat și chelnerii vor fi foarte bucuroși să vă vadă că ați lăsat unul, pentru că nu se întâmplă foarte des!
  • Nu lăsați bani în camera dvs. de hotel. Păstrați lucrurile personale într-un hotel în siguranță, dacă este posibil.
  • Nu purtați un pachet de fanny. Păstrați o cantitate mică într-o mână sau portofel.
  • Avertizări

    Nu fi vizibil. Încercați să amestecați - acest lucru nu poate fi accentuat suficient.
  • Dacă vă simțiți incomod în orice situație, plecați.
  • Feriți-vă de buzunare și hoți.
  • Nu lăsați nimic valoros sau prea american în vedere în mașină. Vandalismul auto este, din păcate, comun în Europa.
  • Încercați să nu vă comportați ca un american stereotipic. Punctele de alimentare cu fast-food sunt văzute ca un simbol al Americii, așa că, de exemplu, dacă ați fost văzuți intrați într-un dialect american, în loc de dialect din Marea Britanie, care este predat în multe școli europene - ați ieși din mulțime, în timp ce Dacă ați intrat într-un restaurant tradițional al țării pe care îl vizitați, este posibil să parcă mai puțin un outsider.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar