Cum de a plia un șervețel de pânză

Un șervețel frumos pliat poate seta într-adevăr tonul pentru orice masă și este destul de ușor de învățat să faci! Fie că sunteți decorați pentru o cină romantică, un brunch distractiv sau o masă specială de vacanță, faceți câteva minute pentru a vă plia servetele și pentru a vă ridica punerea mesei.

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând o pungă simplă de argint
  1. Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 1
1. Așezați șervețele în jos în fața dvs. pe o suprafață plană. Pentru acest ori, utilizați fie un șervețel pătrat, fie dreptunghi. Ajută dacă șervețul a fost deja călcat, astfel încât prezentarea finală să arate foarte frumos.
  • Este aproape imposibil să faci pliuri frumoase fără o suprafață plană. Ștergeți o masă, un contor sau un birou pentru a utiliza pentru sarcinile dvs. de pliere.
  • 2. Pliați șervețele de două ori, astfel încât acesta este separat în sferturi. Faceți o ploaie orizontală și apoi o pliere verticală. Încercați să faceți tot posibilul pentru a face marginile liniei șervețelului cât mai uniform posibil.

    Bacsis: Pentru liniile cu adevărat clare în șervețel, fier de fier după fiecare ori.

  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 3
    3. Poziționați pătratul astfel încât colțul deschis să fie în partea stângă sus. Colțul deschis este cel cu marginile libere care pot fi pliate înapoi. Ar trebui să puteți număra 4 straturi ale șervețelului.
  • Transformarea șervețelului în acest fel este doar pentru a vă ajuta să păstrați lucrurile drepte pe măsură ce vă pliați.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 4
    4. Aduceți stratul superior în diagonală, astfel încât creează un triunghi. Pliați colțul stratului superior, astfel încât acesta să fie în același timp cu colțul din dreapta jos. Lăsați toate celelalte straturi în poziție.
  • Acest lucru creează punga că în cele din urmă veți putea să-l puneți pe Silverware.
  • 5. Răsturnați șervețele și pliați-o vertical în treimi. Aduceți marginea din stânga în centrul șervețelului și apoi pliați marginea dreaptă pe partea superioară a marginii stângi. Faceți tot posibilul pentru a face toate cele 3 secțiuni ca fiind egale în dimensiune posibil.
  • Aceste falduri sunt ceea ce va ține gunoiul din față, astfel încât nu se va pierde mai târziu.
  • Imagine intitulată Fold Un șervețel de pânză Pasul 6
    6. Rotiți servetele înapoi pentru a dezvălui o pungă diagonală pentru argintărie. Când întoarceți din nou șervețele, veți vedea că acum există o pungă strânsă în care puteți aluneca argintul pentru masă. Țineți partea din spate a șervețelului împotriva mesei pentru a ține pliurile în poziție.
  • Puteți seta acest șervețel pe o placă de cină sau îl puteți pune pe partea laterală a plăcii, doar în funcție de aspectul pe care îl preferați.
  • Metoda 2 din 4:
    Plierea unui șervețel într-un ventilator permanent
    1. Plătiți un șervețel dreptunghiular sau pătrat în jumătate longitudinal. Poziționați șervețelele astfel încât crearea foliei să fie fie pe partea stângă sau pe partea dreaptă, în loc de partea de sus sau de jos.

    Bacsis: Un șervețel dreptunghiular va crea un ventilator mai plin, dar un șervețel pătrat vă va oferi rezultate similare cu adevărat.

  • 2. Aduceți marginea inferioară a șervețelului în jurul /4 inch (0.64 cm). Acesta este primul ori în procesul de a face ventilatorul real. Cu toate acestea, departe de a vă plia această margine de fund este cât de largă va trebui să fie fiecare dintre faldurile ulterioare.
  • Pentru acest spațiu special, ea ajută într-adevăr șervețele să-și păstreze forma dacă are creșe clare de-a lungul fiecărei ori. Utilizați un fier dacă aveți probleme la obținerea șervețelului pentru a-și păstra forma.
  • 3. Acordeon-pliați șervețele aproape până la partea de sus. Mențineți /4 inch (0.64 cm) se îndoaie tot drumul astfel încât fiecare secțiune să fie cât mai egală în dimensiune posibilă. Lăsați ultimul /4 inch (0.64 cm) la partea de sus desfășurată.
  • La acordeon-fold, pur și simplu pliați șervețele sub și apoi peste, înainte și înapoi, până când întregul țesături este /4 inch (0.64 cm) lățime.
  • 4. Ridicați șervețele cu grijă și pliați-l în jumătate. După ce ați făcut plierea stilului de asigurare a șerveței, ridicați-l cu atenție de la masă. Aduceți 2 capete ale șervețelului împreună, astfel încât să fie pliat în jumătate în mod egal.
  • Șervetele va arăta un pic ca o bucată de țesătură scrunched în acest moment, dar nu vă faceți griji! Se va transforma rapid într-un fan.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 11
    5. Stați servetele pe masă și găsiți locația de mijloc exactă. Păstrați capetele de mijloc ale șervețelului ciupit astfel încât cele 2 laturi să nu se separe. Setați șervețele pe o suprafață plană în timp ce țineți mijlocul împreună.
  • În acest stadiu, șervețele ar trebui să arate ca un fan. Nu este capabil să se ridice pe deplin pe cont propriu, fără să se deschidă, dar ar trebui să-i vezi formularul final.
  • 6. Creați un triunghi din colțurile pieselor de mijloc pentru a le menține în poziție. Luați cele două piese de mijloc, care ar trebui să aibă colțuri care se extind de la ele din țesătura rămasă mai devreme și să plieze acele colțuri într-o singură direcție pentru a le fixa în mod esențial împreună. Le puneți în cea mai apropiată ori, astfel încât să rămână în poziție și să păstreze ventilatorul împreună.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 13
    7. Așezați șervețele pe o placă de cină și efectuați ajustările finale. Mișcați cu grijă șervețele la locul său la masă. Uită-te la partea din față a fanilor - există probabil câteva pliuri care pot fi îndreptate sau puftate, astfel încât șervețele să semene complet un ventilator.
  • De asemenea, ați putea face un fan pentru un inel de șervețel Dacă preferați să utilizați inele cu setarea locului.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea unui trandafir
    1. Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 14
    1. Fold un șervețel pătrat în jumătate pentru a crea un triunghi. Aduceți colțul din stânga sus pentru a întâlni colțul din dreapta jos. Lăsați o /4 inch (0.64 cm) la margine în jurul marginilor, astfel încât stratul inferior să se extindă ușor pe stratul superior.
    • Asigurați-vă că lucrați la o suprafață curată și plană. Va fi mult mai ușor să rotiți și să pliați șervețele în acest fel.
  • 2. Rulați partea inferioară a șervețelului până când există 3 până la 5 inci (7.6 până la 12 ani.7 cm) de material rămas. Poziționați șervețele, astfel încât folia lungă îndoită să fie cea mai apropiată de corpul vostru, iar partea de sus a triunghiului este îndreptată spre dvs. Rotiți materialul în sus spre partea de sus la fel de strâns cât puteți. Materialul rămas în partea de sus a șervețelului va fi ulterior folosit pentru a crea frunzele de trandafir.

    Bacsis: Rollingul va fi puțin mai ușor dacă vă păstrați mâinile în secțiunea mijlocie a șervețelului, mai degrabă decât la marginile exterioare. Concentrați-vă pe păstrarea secțiunii de mijloc cât mai strânsă și lăsați capetele de pe ambele părți să fie un pic mai slăbit.

  • 3. Luați șervețele și rotiți-o din nou, de data aceasta de la capăt la sfârșit. Începeți la un capăt al secțiunii deja laminate și rotiți-o strâns spre celălalt capăt. Opriți odată ce obțineți aproximativ 3 până la 4 inci (7.6 până la 10.2 cm) de la capăt pentru a crea o scurtă "coadă."
  • În acest stadiu, șervetele ar trebui să fie înfășurat destul de strâns și va fi dimensiunea unei mici minge.
  • 4. Împingeți coada în pliul care merge în jurul centrului șervețelului. Acest lucru va asigura șervețele astfel încât să nu se mai rătăcească cu ușurință. Dacă aveți un timp greu împingeți sfârșitul cu degetele din cauza cât de strâns se rulează șervețele, utilizați un cuțit de unt pentru a împinge ușor coada în pliere.
  • Este în regulă dacă această parte nu arată perfect. Va ajunge de fapt să fie acoperită și pe partea inferioară a trandafirului.
  • 5. Luați cele două piese de sus și le îndoiți sub șervețel. Triunghiul pe care l-ai lăsat mai devreme când ai rostogolit șervețele, prima dată vine în joc acum. Luați colțurile fiecărei piese și scoateți-le afară și în jurul marginii șervețelului de pe ambele părți. Răsturnați șervețelele pe măsură ce faceți acest lucru, astfel încât ceea ce se odihnea împotriva mesei doar o clipă se confruntă acum în sus.
  • Colțurile ajung să formeze "frunzele" care stau în jurul marginii trandafirului real.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 19
    6. Faceți orice ajustare finală și setați șervețelele deasupra unei plăci de cină. Ta Trandafir ar trebui să fie destul de mult gata să meargă, dar dacă există mici secțiuni care trebuie să fie aruncate în loc, acum este momentul să faceți acest lucru. Puteți pune trandafirul direct pe o farfurie sau ați putea să o dezactivați în colț pentru o opțiune de plasare frumoasă.
  • Evitați să atingeți prea mult trandafirul. În timp ce ar trebui să fie destul de sigur, tragerea la material o mulțime ar putea să-l asume aspectul ei.
  • Metoda 4 din 4:
    Formarea unui pom de Crăciun
    1. Așezați un șervețel pătrat în fața voastră și îndoiți-l în sferturi. Utilizați un șervețel curat, călcat. Lucrați pe o suprafață plană, astfel încât este mai ușor să faceți pliuri clare în șervețel.
    • Pentru acest spațiu special, utilizați servetele verzi sau roșii pentru un aspect și mai festiv.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 21
    2. Poziționați șervețele astfel încât clapele deschise să indice la corpul vostru. Există o parte a șervețelului pliat care are o deschidere. Aceasta este partea pe care doriți să o mutați astfel încât să fie cea mai apropiată de corpul vostru.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 22
    3. Aduceți stratul superior pentru a crea un triunghi. Lăsați o margine mică, despre /4 inch (0.64 cm) astfel încât stratul superior să nu se așeze exact cu straturile de jos.
  • Frontiera va ajuta în cele din urmă să formeze diferitele niveluri ale copacului.
  • 4. Faceți o pliere în sus cu fiecare clapă rămasă, lăsând întotdeauna o margine. Aduceți fiecare clapetă rămasă, una câte una, până când sunt vorba /4 inch (0.64 cm) de la spălare cu clapeta pliată anterior. Dacă aveți dificultăți în a obține pliurile pentru a pune apartament, utilizați un fier pentru a face crestături mai definite.
  • În toate, ar trebui să existe 5 triunghiuri vizibile când ați terminat să vă faceți faldurile.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 24
    5. Răsturnați șervețele peste și pliați partea dreaptă peste aproximativ 1/3 din cale. Aduceți colțul din dreapta jos, astfel încât să atingă marginea părții din stânga și creează un alt triunghi mai mic.
  • Imagine intitulată Fold un șervețel de pânză Pasul 25
    6. Repetați acest pliu în partea stângă, astfel încât șervețul să fie pliat în treimi. Scopul este de a face pliurile pe partea stângă și cea dreaptă, ca și cât mai mult posibil, astfel încât arborele dvs. să fie simetric.
  • Ia-ți timpul și refold dacă este necesar.
  • 7. Împingeți partea superioară a șervețelului în jos și răsuciți servetele peste o dată. Există un triunghi mic în partea de sus a șervețelului. Împingeți-l în jos, astfel încât să creați o margine plată. Acest fold formează de fapt baza pomului de Crăciun!
  • Peeking din spatele acestei margini va fi un triunghi mult mai mic de la materialul de pe cealaltă parte a șerveței de șervețel, această bucată de țesătură desfășurată, deoarece este menită să fie partea de sus a copacului.
  • 8. Împingeți clapele suspendate în șervețel pentru a vă termina copacul. Veți face 4 pliuri finale pentru a ascunde capetele indicate ale fiecărei secțiuni. Pur și simplu le puneți în sus, astfel încât acestea să fie prinse în șervețele în sine. Faceți tot posibilul pentru a păstra materialul pliat cât mai plat posibil.
  • Când ați terminat, puteți plasa copacul pe o placă de cină pentru o prezentare festivă.
  • sfaturi

    Dacă șervețelele de pânză sunt încrețite, luați câteva minute să le fierbeți înainte de a începe plierea. Ei vor arăta mai frumos și vor fi mai ușor de îndoit.
  • Încercați să plasați un șervețel pliat în interiorul unei sticle de apă goale la fiecare locație pentru o prezentare frumoasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar