Cum de a plia un tricou

Plierea tricourilor dvs. poate părea o sarcină laborioasă și consumatoare de timp, dar nu trebuie să fie! Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de tricouri pliabile: puteți utiliza un fold de bază pentru a vă stoca cămășile în dresser, utilizați o rolă armată pentru un foliu compact, care este minunat pentru ambalarea tricourilor pentru călătorii sau puteți prinde 2 Punctele tricoului pentru a forma o cămașă pliată în aproape 2 secunde!

Pași

Metoda 1 din 3:
Plierea verticală pentru depozitare
  1. Imagine intitulată Fold A Tricou T Pasul 1
1. Puneți tricoul plat cu partea din față în jos. Utilizați o masă, podeaua sau orice altă suprafață plană cu suficient spațiu pentru a plia și pune tricoul cu fața în jos. O suprafață netedă vă va face mai ușor să vă pliați cămașa fără riduri.
  • Țineți cămașa cu fața în jos când îl pliați astfel încât orice logo sau imagine din față va fi vizibil când este pliat.
  • 2. Netezi orice riduri în cămașă. Tricourile pliabile cu riduri în ele vor face ca ridurile să se înrăutățească când le-ai pus într-un sertar. Rulați-vă mâinile peste suprafața cămășii pentru a elimina ridurile și a-l pune la fel de plat posibil pentru o pliere mai bună.
  • Utilizați un fier Pentru tricouri cu o mulțime de riduri.
  • 3. Împingeți cămașa în jumătate verticală de la stânga la dreapta și să aliniați mânecile. Luați un manșon și aduceți-l peste celălalt manșon pentru a plia cămașa în jumătate de lungime. Utilizați-vă mâinile pentru a îndepărta ridurile sau cremurile.
  • Aliniați toate marginile cămășii, așa că sunt chiar.
  • 4. Aduce ambele mâneci spre mijloc. Luați cele 2 mâneci care sunt aliniate în sus și le îndoiți în centrul cămășii. Frecați mâna de-a lungul cresterii pliului pentru a preveni ridurile și pentru a păstra tricoul plat.
  • 5. Luați partea de sus a cămășii și pliați-o în jumătate orizontal pentru a vă conecta cu partea de jos. Păstrați marginile cămășii se aliniate și pliază cămașa în jumătate, aducând partea superioară a cămășii pentru a întâlni marginea fundului cămășii. Rulați-vă mâinile peste tricou pentru a-l aplatiza și a elimina ridurile.

    Bacsis: Puneți din nou cămașa în jumătate pentru a face chiar mai mică și luați mai puțin spațiu când îl stocați.

  • Imagine intitulată Fold A Tricou Pasul 6
    6. Stivuiți tricourile pe verticală pentru a economisi spațiu. Când ați terminat să vă pliați tricourile, să le aranjați în sertarul dvs., astfel încât gulerul să se ridice. Stack multiple tricouri, astfel încât ei să se sprijine reciproc și să stea în poziție verticală în sertar sau în recipient. Stocarea tricourilor dvs. vertical vă va permite să utilizați spațiul de stocare mai eficient.
    Sfat de experți
    Julie Naylon

    Julie Naylon

    Organizatorul ProfesionistJulie Naylon este fondatorul fără fir, un serviciu de organizare profesională bazat din Los Angeles, California. Fără umerase de sârmă oferă servicii de organizare și consultanță rezidențială și de birou. Lucrarea lui Julie a fost prezentată în bomboane zilnice, Marie Claire și Digest Architectural și a apărut pe Show-ul Conan O`Brien. În 2009, la Los Angeles organizează premii, a fost onorată cu "cel mai ecologic organizator".
    Julie Naylon
    Julie Naylon
    Organizator profesional

    Încercați să sortați cămășile prin stil, apoi după culoare pentru a le menține organizat odată ce sunt pliate. Grupați tricourile cu maneci lungi împreună, apoi mânecă scurtă, apoi rezervoare. Apoi, sortați grupurile după culoare de la lumină la întuneric sau întuneric la lumină.

  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o rolă de armată
    1. Imagine intitulată Fold A Tricou Pasul 7
    1. Utilizați o rolă de armată pentru a călători. O rolă de armată este o modalitate excelentă de a plia un tricou într-o rolă strânsă, compactă care ocupă cea mai mică cantitate de spațiu posibil. Când împachetați o valiză pentru călătorie, utilizați rola de armată pentru a utiliza mai puțin spațiu în bagajele dvs.
    • Rolul armatei este cel mai consumator de timp de a plia un tricou.
  • Imagine intitulată Fold a tricou Pasul 8
    2. Puneți cămașa cu fața pe o suprafață plană. Puteți folosi o masă, un pat sau orice altă suprafață care este plat și curat. Așezați tricoul cu fața în sus și utilizați-vă mâinile pentru a scăpa de orice riduri sau crestături care pot fi pe cămașă.
  • 3. Aduceți fundul cămășii până la aproximativ 3-4 inci (7.6-10.2 cm). Împingeți partea de jos a tricoului în sus și folosiți degetele pentru a face o cremă în pliul mic. Rulați-vă mâinile peste fold pentru a ieși afară. Asigurați-vă că rola este o dimensiune uniformă în partea de jos a cămășii.
  • Formează o manșetă cu partea de jos a cămășii.
  • 4. Împingeți cămașa în treimi începând din partea stângă. Aduceți partea stângă spre centrul cămășii, căptușind-o cu linia centrală a cămășii. Apoi, puneți înapoi manșonul, astfel încât, de asemenea, este in linie cu marginea cămășii.
  • Aplatizați foldul prin rularea mâinilor de-a lungul lungimii acestuia, așa că este mai compactă.
  • 5. Luați partea dreaptă a cămășii și pliați-o spre centru. Puneți-o în partea de sus a părții stângi, astfel încât să o suprapune și să alinieze marginile. Apoi, pliați maneca înapoi, așa că este în linie cu marginea. Utilizați mâinile pentru a elimina orice riduri.
  • Tricoul ar trebui să arate ca un dreptunghi lung.
  • 6. Începeți rularea cămășii la guler. Rulați tricoul la guler și rotiți cămașa spre partea de jos până când este complet rulată. Păstrați rola la fel de strânsă cum puteți, astfel încât este mai compactă și va ocupa mai puțin spațiu când îl stocați.

    Bacsis: Prindeți gulerul tricoului și puneți-l sub degete pentru a începe rola.

  • 7. Împingeți cămașa laminată în pliul din partea de jos. Descoperiți manșeta pe care ați format-o în partea de jos a tricoului și ați ținut tricoul laminat în sine. Împingeți manșeta peste rola strâns, așa că este sigură și nu va veni anulată.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind metoda Pinch
    1. Așezați tricoul, așa că este lateral și lăsați-l cu mâinile. Utilizați o suprafață plană și puneți cămașa în jos, astfel încât să vă uitați la el lateral. Puneți-o cu fața în sus cu gulerul în dreapta dvs.
    • Tricoul trebuie să fie cât mai plat posibil, deci asigurați-vă că aplicați presiune atunci când vă lăsați ridurile cu mâinile.
  • Imagine intitulată Fold A Tricou T Pasul 15
    2. Imaginați-vă 2 linii care se intersectează peste mijlocul și partea superioară a cămășii. Cu cămașa plat pe o suprafață, imaginea 2 linii: 1 care trece peste mijlocul cămășii și 1 care merge sus în jos, între guler și manșon.
  • Imagine intitulată Fold a tricou Pasul 16
    3. Identificați 3 puncte în liniile intersectate. Gândiți-vă la locul în care cele două linii care rulează peste mijloc și de sus în jos se intersectează ca punct A. Partea de sus a cămășii dintre guler și manșon este punctul B. Punctul C se află în partea de jos a cămășii în cazul în care linia care rulează de la punctul B.
  • 4. Puneți punctul A cu mâna stângă și punctul B cu dreptul dvs. După ce ați identificat punctele A, B și C, utilizați vârful degetelor pentru a prinde cămașa la punctele A și B. Asigurați-vă că ați adunat atât stratul superior cât și inferior al țesăturii tricoului în vârful dvs.
  • 5. Țineți punctul A în poziție și aduceți punctul B pentru a respecta punctul C. Traversați brațele când aduceți punctul B pentru a îndeplini punctul C. Luați ambele puncte b și c și despicați brațele. Tricoul va fi apoi îndoit, dar poate fi necesar să faceți niște ajustări minore pentru a alinia marginile cămășii.
  • Puneți tricoul din nou în mijloc pentru a face tricoul pliat și mai compact.
  • Bacsis: Cu practică, această metodă de pliere este cea mai rapidă modalitate de a vă plia tricourile.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar