Cum se formează o cartelă de memorie cu un nikon d700

Formatarea cardurilor de memorie pentru camera dvs. Nikon D700 DSLR este o procedură inevitabilă și importantă, care vă poate salva fotografiile de la corupția sau obținerea de erori. Iată cum să formați cardul de memorie utilizând un Nikon D700.

Pași

  1. Imagine intitulată D700 Pasul 1
1. Inserați card de memorie Doriți să formatați în corpul Nikon D700 utilizând slotul cardului de memorie pe partea dreaptă a acestuia. Asigurați-vă că puterea este Off Înainte de a introduce cardul și că plasați corect cardul în mod corect. D700 va accepta numai cardurile CF, deci asigurați-vă că aveți acest tip disponibil.
  • Imagine intitulată D700 Pasul 2
    2. Porniți camera cu comutatorul de alimentare. Faceți acest lucru numai după ce ați introdus cartela de memorie și ați închis slotul pentru cartela de memorie.
  • Imagine intitulată D700 Pasul 3
    3. Țineți apăsat atât butoanele de gunoi și modul în jos timp de aproximativ 2 secunde. Împreună, acestea sunt cunoscute sub numele de butonul "Format". Butonul de gunoi este situat pe fața din spate a corpului D700 de lângă butonul de previzualizare, iar butonul MODE este amplasat în partea superioară a corpului D700 de lângă butonul declanșator și comutatorul de alimentare. Dacă este efectuată corect, literele "pentru" ar trebui să apară clipește în secțiunile de declanșare atât din ecranul de vizualizare, cât și din panoul de control.
  • Imagine intitulată D700 Pasul 4
    4. Țineți apăsat din nou butoanele de gunoi și modul pentru a formata cardul de memorie. Acest lucru va șterge toate fotografiile de pe cartela dvs. de memorie și va fi format. Nu opriți camera sau scoateți cardul de memorie în timp ce cardul este formatat. Dacă nu doriți să formați cardul de memorie, pur și simplu nu apăsați butoanele de gunoi și modul a doua oară și așteptați ca clipirea "pentru" să dispară, pe care o va face după aproximativ 6 secunde.
  • Imagine intitulată D700 Pasul 5
    5. Așteptați până când clipește "pentru" dispare. Afișajul va afișa acum suma totală de Fotografii care pot fi luate acum pe cardul formatat.
  • Imagine intitulată D700 Pasul 6
    6. Alternativ, puteți forma și cartela de memorie din meniul de configurare din meniurile LCD D700. Puteți accesa acest lucru apăsând butonul MENU din partea din spate a corpului D700, selecționând meniul de configurare și apăsând formatul cardului de memorie, OK. Acest lucru vă va forma imediat cardul de memorie.
  • sfaturi

    Butoanele de gunoi și mod au un simbol roșu "Format" sub ele pe corpul camerei D700 pentru a indica utilizarea lor secundară.
  • Înainte de a utiliza o cartelă de memorie pentru prima dată în D700, Nikon recomandă formatarea acesteia. Cu toate acestea, fotografi profesioniști formează frecvent cardurile de memorie în loc să "ștergă" pur și simplu imagini, deoarece acest lucru poate crește șansele de corupție sau erori în imagine.
  • Avertizări

    Respectați toate măsurile de precauție de siguranță obișnuite la formatarea, introducerea și extragerea cardului de memorie din D700.
  • Asigurați-vă că ați salvat în siguranță și Backat-up Toate imaginile pe care doriți să le păstrați pe cartela de memorie înainte de formatare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Nikon D700
    • CC CF Card de memorie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar