Cum să prindeți cu ușurință un fluture cu mâna

Fluturii sunt frumoși să se uite, dar sunt, de asemenea, simpli captură. Dacă doriți să țineți un fluture, este mai ușor să o abordați cu o mână deschisă după ce a fost aterizată. Dacă încearcă încă să zboare de la dvs., puteți încerca să o atrageți mai aproape de hrănirea sau să rămâneți lângă flori luminoase. Odată ce aveți fluturele, observați-l până când vrea să zboare departe!

Pași

Metoda 1 din 2:
Capturarea unui fluture
  1. Imaginea intitulată cu ușurință prindeți un fluture cu mâna dvs. Pasul 1
1. Abordați încet flutura. Dacă vă mișcați repede, fluturele pe care încercați să îl prindeți ar putea zbura. Luați pași lenți și atenți spre fluture din spate, așa că nu este surprins de mișcările bruște. Nu strigați sau nu strigați în timp ce vă apropiați de fluture. Încercați să ajungeți în 2-3 ft (0.61-0.91 m) din fluture înainte de oprire.
  • Fluturii au ochi compuși care pot vedea 360 de grade în jurul lor în orice moment. Luați-vă timpul și aveți răbdare dacă doriți să prindeți un anumit fluture.
  • Imaginea intitulată cu ușurință prindeți un fluture cu mâna dvs. Pasul 2
    2. Împingeți-vă mâna sub picioarele fluturelui, astfel încât să vă odihnească palma. Extindeți încet mâna deschisă spre fluture și țineți mâna aproape de ea. Odată ce fluturele este folosit de mâna voastră acolo, împingeți ușor mâna sub picioarele fluturelui. Fluturele va merge pe degete dacă se simte confortabil. Când ajunge pe mâna ta, trageți-o încet de la plantă pe care o odihnește.
  • Dacă nu doriți ca fluturele să scape, cuplați-vă cealaltă mână peste ea în timp ce vă plimbați. Păstrați mâna Fluturele este în continuare în timp ce vă puneți încet mâna peste ea. Lăsați o gaură mică, astfel încât fluturele să aibă aer.
  • Bacsis: Nu toți fluturii vor dori să vină pe mâna ta. Dacă există multe fluturi în jur, țineți-vă mâna în apropierea pocnei și lăsați-o să vină la voi.

  • Imaginea intitulată cu ușurință prindeți un fluture cu mâna 3
    3. Lăsați fluturele să zboare când este gata. Păstrați fluturele în mână pentru ao observa în timp ce se odihnește. Poate încerca să caute nectar cu proboscisul său sau să se relaxeze când o țineți. Când fluturele vrea să plece, va zbura pe cont propriu.
  • Aveți grijă să nu strângeți corpul fluturelui sau altfel va muri.
  • Nu atingeți aripile fluturelui dacă nu trebuie. Cântarele de pe aripile sale ar putea fi deteriorate.
  • Metoda 2 din 2:
    Atragerea fluturilor pentru tine
    1. Imaginea intitulată cu ușurință prindeți un fluture cu mâna dvs. Pasul 4
    1. Puneți apă de zahăr pe mâna dvs., astfel încât fluturele să poată bea. Se amestecă împreună 1c (240 ml) de apă cu 1 cană (225 g) de zahăr și se încălzește până când soluția devine limpede. Apoi amestecați 1 linguriță (4.9 ml) din soluția cu /2c (120 ml) de apă pentru ao dilua, deci este similară cu nectarul, sursa principală de alimente a fluturii. Lăsați soluția să se răcească înainte de a aplica o cantitate mică pe palmă cu un tampon de bumbac.
    • Fluturii gustați cu picioarele lor, așa că țineți-vă mâna sub ei pentru a le obține în mână.
    • Alternativ, puteți ține o bucată de fructe dulci, cum ar fi pepene verde sau banană, pentru a atrage un fluture.
  • Imaginea intitulată cu ușurință prinde un fluture cu mâna ta Pasul 5
    2. Frecați o frunză pe mâna dvs. dintr-o plantă pe care fluturii îl au în mod normal. Dacă observați că fluturii pe care doriți să o prindeți în apropierea unei plante specifice, luați câteva frunze de pe ea. Freca frunzele de pe palmele pentru a-ți lua mirosul pe mâini. Apoi, oferiți-vă mâna la fluturi, astfel încât să poată urca pe.

    Avertizare: Verificați frecarea 1 frunze pe un mic patch de piele pentru a vedea dacă aveți reacții, cum ar fi o erupție cutanată sau o mâncărime.

  • Imaginea intitulată cu ușurință prindeți un fluture cu mâna dvs. Pasul 6
    3. Rămâi aproape de flori cu culori strălucitoare. Mulți fluturi sunt atrași de plantele colorate, deoarece florile lor au nectar dulce. Căutați flori care sunt portocalii, roșii, roz sau galben atunci când încercați să prindeți fluturele și să stați sau să stați lângă ei. Într-o zi caldă, însorită, mulți fluturi își vor găsi mai aproape de dvs.
  • Unele fluturi pot fi găsite pe anumite plante. De exemplu, fluturii de monarh își pun ouăle pe planta de lapte, astfel încât să poată fi găsite în mod obișnuit acolo.
  • Încercați să purtați și îmbrăcăminte strălucitoare
  • sfaturi

    Dacă doriți să prindeți un fluture în aer, utilizați o plasă de fluture, deoarece este mai ușoară și mai sigură pentru fluture.

    Avertizări

    Fă-ți cel mai bine să nu atingi sau să ții fluturele prin aripile sale, ceea ce poate deteriora scalele sale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar