Cum să aveți succes în școala de mijloc

Anii de școală medie sunt un timp în care se vor întâmpla schimbări în viața voastră. Acestea includ modificări ale școlarizării și se schimbă în tine în timp ce tranziția de la pre-teen la anii adolescenți.Este firesc să simțiți anxietate și presiune asupra acestor schimbări, dar este, de asemenea, un timp de noi oportunități noi pentru dvs.Dacă doriți să aveți succes în școala de mijloc, citiți să vă pregătiți pentru provocările și oportunitățile viitoare.

Pași

Partea 1 din 7:
Pregătirea pentru a începe școala de mijloc
  1. Imaginea intitulată Fiți un succes în școala medie Pasul 1
1. Se așteaptă ca acesta să fie diferit.Prima dvs. zi de școală de mijloc va fi, în unele privințe, ca prima zi de grădiniță: locuri noi, fețe noi, lucruri noi de făcut și noi modalități de a le face.Chiar dacă prietenii tăi de la școala elementară sunt încă în jur, lucrurile se vor simți în continuare diferite.Șansele sunt, veți face noi prieteni și ei vor și ei. Intrați în ea cu o minte deschisă.Îmbrățișați șansa de a încerca lucrurile într-un mod nou.Ați adaptat bine la școală o dată (dacă vă puteți aminti acest lucru), astfel încât să puteți face din nou.
  • Oamenii pe care i-ați cunoscut de ani de zile pot începe să pară diferiți față de dvs.Puteți începe să parcă și de ei.Aceasta este o parte naturală de creștere.
  • Imaginea intitulată Fiți un succes în școala de mijloc 2
    2. Definiți succesul pentru dvs.Este realizarea academică sau este succesul pentru dvs. bazat pe a fi o persoană bună?Poate, în mod ideal, ar trebui să fie o combinație a celor două.Cel mai bun judecător de a fi sau nu un succes în școala de mijloc este tu. Dar trebuie să știți și să vă stabiliți propriile criterii. Un lucru bun de făcut este să obțineți sfaturi de la un frate mai în vârstă sau un prieten care a experimentat deja provocările de a fi un schooler de mijloc.
  • Părinții dvs. vor avea propriile lor idei despre ceea ce înseamnă succesul pentru dvs. Acest lucru, desigur, este important, de asemenea.Discutați cu părinții dvs. despre obiectivele dvs. pentru școala de mijloc și cum puteți lucra împreună pentru a le atinge. Amintiți-vă: nu sunteți de acord cu prioritățile părinților dvs., dar dacă rămâneți calm și nu aruncați un tantrum mare de temperament dacă nu vă veți face calea, veți lăsa ușa de comunicare deschisă, oferindu-vă și părinților dvs. șansa de a ajunge la un anumit tip de acord reciproc.Lucrul împreună duce adesea la un compromis rezonabil în care ambele părți sunt încă fericite și vorbesc unul cu celălalt!La urma urmei, comunicarea este cheia!
  • Imaginea intitulată Fi un succes în școala medie Pasul 3
    3. Pregătiți-vă pentru situații ciudate.Anii de școală de mijloc sunt întotdeauna un timp de stânjenire.Sunteți în creștere, corpul dvs. se schimbă, iar interesele dvs. evoluează.Da, veți obține cosuri, călătoriți peste picioarele voastre, vă simțiți jenat să vă schimbați în vestiar, să vă respinți de acel băiat sau fată care vă place și așa mai departe.Nu vă faceți griji: se întâmplă sau sa întâmplat cu toți. Un lucru bun de făcut este să vă imaginați în pantofii altor oameni și să încercați să vă imaginați cum ați simți în situația lor.Este, de asemenea, util să vă dați seama că nimeni nu analizează tot ceea ce faceți. Deci, există șanse, dacă aveți una din acele zile în care totul merge groaznic și teribil de greșit, probabil că nu va fi punctul de discuție al întregii școli timp de 5 ani după. Deci, respirați adânc...si relaxeaza-te.
  • Imaginea denumită să fie un succes în școala medie Pasul 4
    4. Fii sincer cu tine.Presiunea de a se conforma (sau a fi ca toți ceilalți) crește în timp ce deveniți adolescenți.Nu lăsați presiunea peerilor să dicteze cine sunteți sau ce doriți să realizați. Deși, dacă o face, nu te sperie. Este bine să se potrivească într-un pic în ciuda faptului că toate cărțile spun. Face ceea ce este potrivit pentru tu și ce vă interesează.
  • Țineți-vă pentru ceea ce credeți și ceea ce știți că este corect. De exemplu, întoarceți-vă la cineva care vă agregă sau alți copii. Dacă acest lucru vă costă un prieten din copilărie, nu vă faceți griji.Veți avea o mulțime de oportunități de a face prieteni noi, mai buni în școala de mijloc.
  • Partea 2 din 7:
    Obținerea organizată
    1. Imaginea intitulată are succes în școala medie Pasul 1
    1. Aflați combinația de dulapuri. Având o locker poate fi o schimbare mare. Trebuie să învățați combinația de dulapuri și să vă amintiți. Nu vrei să ajungi să întârzii la clasă tot timpul pentru că te lupți pentru a-ți deschide dulapul. Notați combinația de dulapuri într-un dosar sau pe telefon dacă vi se permite să o păstrați cu dvs. În acest fel veți avea întotdeauna combinația, chiar dacă vă uitați.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 5
    2. Utilizați un planificator de studenți. Un planificator de studenți este un calendar pe care îl puteți utiliza pentru a scrie când se datorează sarcini, atunci când aveți o practică de fotbal sau corul, sau când aveți dormit cu prietenii, de exemplu. Adolescenții ar putea să nu aibă reputația de a fi cea mai apropiată, cea mai organizată Bunch, dar puteți lucra pentru a vă menține și materialele școlare în ordine. Acest lucru va crește capacitatea de a avea succes în școală.
  • Urmăriți programul dvs. și uitați-vă la planificatorul dvs. în fiecare zi. Scrierea în el după fiecare clasă poate fi o modalitate bună de a începe obiceiul.
  • Asigurați-vă că știți când vor veni testele dvs. și când vor fi datorate mari sarcini. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că aveți munca dvs. la timp și sunteți pregătiți pentru orice examene. Profesorii dvs. de școală de mijloc se vor aștepta.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 6
    3. Utilizați un liant separat sau notebook pentru fiecare subiect. Au un notebook pentru fiecare dintre clasele dvs. Puteți chiar să le codul de culoare, astfel încât să știți că notebook-ul albastru este pentru istorie, iar notebook-ul roșu este pentru algebră.
  • Păstrați aceste lianți organizați. Utilizați divizoare pentru a separa note de la misiuni. Cu cât vă este mai puțin timp pentru a vă găsi notele, temele și ghidurile de studiu, cu atât mai mult timp trebuie să faceți lucrurile.
  • Imaginea denumită este un succes în școala medie Pasul 7
    4. Organizați-vă dulapul. Continuați și decorați dulapul dvs. pentru a vă arăta personalitatea. Asigurați-vă că lucrurile pe care le-ați pus în dulapul dvs. sunt practice. Cea mai mare greșeală este de a face dulapul dvs. o extensie a magazinului Decorations dulap. Cu siguranță, asigurați-vă că o organizați astfel încât să puteți fi în și în afara acesteia. Nu vrei să ai lucruri care să-i vărsăm de fiecare dată când o deschizi. Ar trebui să puteți găsi orice sarcini sau materiale de care aveți nevoie pentru clasă rapid, astfel încât să puteți face la clasă la timp. În mod regulat clarificați hârtiile vechi, astfel încât să nu aveți mai multe în dulapul dvs. decât ceea ce aveți de fapt nevoie.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 8
    5. Au un spațiu dedicat la domiciliu la domiciliu. Scoateți un loc pentru tine acasă pentru a-ți face temele. Acest lucru va fi în mod ideal un birou cu un scaun și un computer sau laptop.Acest lucru vă va oferi un mediu de studiu și vă va ajuta să stabiliți starea de spirit pentru a studia. Păstrați biroul clar, astfel încât să puteți sta ușor și să vă faceți temele în fiecare zi după școală.
  • Păstrați toate materialele dvs. de școală într-un singur loc, astfel încât să nu vânați peste tot casa pentru ascuțitorul creionului.
  • Imaginea intitulată Fiți un succes în școala medie Pasul 9
    6. Dacă doriți, aveți o întâlnire de familie în fiecare săptămână. Discutați cu părinții dvs. după-amiază duminică pentru a vedea cum arată săptămâna. Utilizați acest timp pentru a reaminti părinților dvs. despre jocul sau concertul dvs. viitoare. De asemenea, ați putea folosi acest timp pentru a afla care nopți ar trebui să vă ajutați cu cina etc.
  • Imaginea intitulată are succes în școala medie Pasul 4
    7. Păstrați o copie a programului dvs. pe dvs. tot timpul. În cele din urmă, veți învăța în jurul școlii dvs. de mijloc, dar este important să păstrați o copie a programului dvs. până când vă stăpâniți rutina zilnică. Școlile de mijloc sunt adesea mai mari încât școala elementară și urmând programul dvs. pot fi confuze la început.
  • Partea 3 din 7:
    Realizarea succesului academic
    1. Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 10
    1. Merge la scoala. Sună evident, dar este o parte esențială a succesului în școala de mijloc. Studiile arată că gradele bune și participarea consistentă în școala de mijloc sunt indicatori ai viitorului succes academic în liceu și colegiu. Ajungeți la școală la timp și nu săriți cursurile.
    • Dacă trebuie să fiți în afara școlii, asigurați-vă că vorbiți cu profesorul dvs. despre materialul pe care l-ați pierdut. În timp ce ați plecat, trimiteți-i uni-o și verificați site-ul lor dacă au unul pentru misiuni. Prinde-ți temele cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată Fiți un succes în școala medie Pasul 11
    2. Aflați cum să luați note bune.Indiferent dacă trebuia să o faceți în școala elementară sau nu, cantitatea de notă pe care trebuie să o faceți în școala de mijloc va fi o nouă experiență.Notă bună-luare nu înseamnă să scrie în mod furios tot ceea ce spune profesorul. În schimb, încercați aceste strategii pentru a lua note bune:
  • Păstrați notele organizate prin începerea unei noi foi în fiecare zi. Puneți data și titlul a ceea ce învățați în partea de sus a paginii.
  • Ascultați audio de la profesorul dvs. El / ea va avea tendința de a sublinia vocal ceea ce este cel mai important.
  • Nu vă faceți griji cu privire la scrierea întregii propoziții. În schimb, dezvoltați propria stenografie și comenzi rapide. Amintiți-vă, nimeni nu trebuie să fie capabil să o citească, dar tu, așa că du-te a scrie o squiggle de fiecare dată când profesorul tău spune "Mitoză". E în regulă, atâta timp cât o înțelegi.
  • Examinați notele dvs. în fiecare zi când vă faceți temele. Rescrieți notele dvs. mai bine și pe deplin. Acest lucru va ajuta, de asemenea, informația stick-ului în creierul dvs. mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 12
    3. Aflați cum să studiați.Cum ar fi nota, cantitatea de studiu cerută în școala medie va fi probabil o surpriză. Abilități de studiu bune nu înseamnă pur și simplu memorarea capitolului de manual. Iată câteva idei pentru studierea cu succes:
  • Învață să identificați cele mai importante concepte. Evidențiați numele cheie, teme etc., În notele dvs. și puneți note lipicioase în manualul dvs. pentru a marca pasajele cheie.
  • Rescrieți notele dvs. astfel încât să puteți organiza informațiile și să vă faceți griji și să vă urmați ușor.
  • Creați ajutoare de studiu, cum ar fi carduri flash, diagrame și așa mai departe.
  • Găsiți un amic de studiu. Aceasta este, în mod ideal, cineva care are o înțelegere bună pe material.Lucrul împreună vă pot ajuta să vedeți lucruri dintr-un unghi diferit. Muncesc din greu pentru a rămâne concentrat pe studiu.Vorbește despre muzică sau fotbal încă o dată.
  • Imaginea intitulată Fiți un succes în școala de mijloc Pasul 13
    4. Dezvoltați abilități bune de testare. Testele pot fi mai complicate și veți fi responsabili pentru cunoașterea mai multor materiale. Pentru a lua teste cu succes, urmați unele dintre aceste strategii:
  • Ascultați instrucțiunile pe care le oferă profesorul tău. Citiți toate direcțiile de testare.
  • Linisteste-te. Asigurați-vă că vă lăsați suficient timp pentru a termina întregul test. Nu continuați să vă uitați la ceas, deoarece acest lucru ar putea să vă streseze mai mult. Dar ecartament cât timp ar putea să vă ducă la întrebările din fiecare secțiune a testului. Dacă o întrebare vă împiedică, reveniți la ea mai târziu.
  • Verificați dublu toate răspunsurile dvs.
  • Reduceți anxietatea pe care ați putea simți că ați luat teste. Când sunteți mai pregătiți și înțelegeți materialul, anxietatea dvs. va diminua. Luați respirații adânci înainte de examen și repetați-vă: "Voi face bine acest test."
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 14
    5. Faceți temele imediat. Există mai multe cerințe în timpul școlii de mijloc. Veți avea mai multe clase, mai multe teme, mai multe teste și mai multe activități extracurriculare.Îmbunătățirea abilităților de gestionare a timpului este esențială. Faceți școala dvs. o prioritate de vârf, astfel încât să o faceți la timp.
  • Încercați să vă completați toată temele de îndată ce ajungeți acasă de la școală. Faceți acest lucru înainte de distragerile și responsabilitățile preluate.Dacă trebuie să participați la alte lucruri de îndată ce școala sa terminat, blocați un anumit moment în fiecare seară pentru finalizarea temelor.
  • Păstrați limitele în timpul dvs. de ecran."Aceasta include telefonul, televizorul, calculatorul etc. Nu jucați jocuri de calculator sau text cu prietenii dvs. până când temele dvs. se face, de exemplu.
  • Luați responsabilitatea pentru propria dvs. învățare și temă. Nu copiați temele prietenului tău.
  • Dacă aveți probleme cu păstrarea într-o clasă, discutați cu profesorul dvs. mai repede decât mai târziu.Nu așteptați până când nu ați căzut fără speranță în urmă.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 15
    6. Cereți ajutor atunci când aveți nevoie de ea.Pe măsură ce îmbătrâniți, mai mult de responsabilitatea pentru succesul dvs. academic se odihnește pe propriile umeri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să o faci singur.Există mulți oameni diferiți care doresc să vă ajute, așa că lăsați-i.
  • Dacă aveți probleme cu pre-algebra sau istoria anticipată, de exemplu, discutați cu profesorii dvs. despre resurse suplimentare care ar putea ajuta. Profesorii dvs. pot fi chiar în măsură să sugereze opțiunile de îndrumare.
  • Image denumită un succes în școala medie Pasul 16
    7. Admite când ați făcut o greșeală. Dacă nu ți-ai făcut temele, nu minți profesorului tău. În schimb, spuneți-i profesorului dvs. că veți lucra la ea în seara asta și o să-l dați mâine. Profesorul tău va aprecia că îți asumi responsabilitatea.
  • Nu trișeați testele sau copiați temele altor persoane. Dacă faceți și vă prindeți, nu încercați să vă culcați din ea. Spune adevarul.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 10
    8. Fă-ți tema. Veți obține de obicei 1-2 ore de teme la domiciliu în școala de mijloc. Faceți-vă mai întâi temele în timp ce instrucțiunile sau lecțiile sunt proaspete în mintea voastră. Întotdeauna faceți misiunile înainte de a ieși să redați sau să vizionați televiziunea.
  • Imaginea intitulată avea succes în școala medie Pasul 11
    9. Du-te la fiecare clasă. Să fii la timp. Profesorii vor urmări participarea dvs. și dacă ați fost sau nu la clasă la timp sau nu. Dacă ați întârziat sau absenți fără a fi scuzați, acesta vă poate afecta negativ notele.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 12
    10. Ia notițe bune. Aflați și utilizați o notă bună. Notați punctele cheie din prelegerile de clasă și discuțiile. Ascultați indicații de la profesorul dvs. atunci când informațiile sunt probabil să apară pe viitoarele dvs. chestionare sau examene. Puteți să examinați notele la domiciliu pentru a trece rapid peste subiectele și lecțiile pe care le-ați acoperit. Chiar dacă simțiți că știți tot materialul, învățarea de a lua note bune acum va fi un bun important atunci când mergeți la liceu și colegiu.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 13
    11. Fii sănătos. Dacă corpul tău se simte bine, atunci tu. Luați activități sportive și fizice, dar nu vă exagerați sau nu vă înfloriți, faceți ceea ce vă simțiți bine. Scopul nu este de a avea un "corp perfect", ci mai degrabă să fie în partea de sus a sănătății tale și să aibă grijă de tine. De asemenea, alimentele junk pe care copiii le mănâncă nu sunt bune și ar trebui înlocuite cu înlocuitori sănătoși ori de câte ori este posibil.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 14
    12. Dormi suficient. Este important să mergeți la școală bine odihnit și gata să învățați. Dacă sunteți obosit de a fi prea târziu în noaptea precedentă, veți avea un timp dificil de concentrare și păstrarea informațiilor care vă sunt prezentate în clasă. Asigurați-vă că obțineți cel puțin 7-8 ore de somn în fiecare noapte pentru a fi pregătiți pentru a doua zi.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 15
    13. Căutați ajutor la începutul semestrului. Dacă aveți probleme cu înțelegerea lecțiilor într-una din clasele dvs., adresați-vă profesorului dvs. pentru ajutor înainte de a cădea prea mult în urmă. Cu cât mai mult trebuie să vă prindeți mai mult materialul, cu atât mai greu va fi de succes.
  • Profitați de centrele de îndrumare drop-in. Școlile de mijloc au o resursă gratuită de îndrumare pe care orice studenți o pot folosi pentru a se ridica la viteza studiilor lor. Centrul de îndrumare vă poate ajuta dacă vă luptați cu un subiect sau dacă doriți doar ajutor pentru a obține cea mai bună clasă în clasă.
  • Partea 4 din 7:
    Realizați pe scena socială
    1. Imaginea denumită este un succes în școala de mijloc Pasul 17
    1. A se implica.În școala de mijloc, sunteți în mai multe clase cu oameni noi. În loc să se simtă trist despre modul în care lucrurile sunt diferite, profitați de șansa de a vă extinde orizonturile. Există atât de multe oportunități de a deveni activi și de a vă implica când ajungeți la școala de mijloc.
    • Alăturați-vă unui club.Cluburile de matematică, organizațiile de servicii și consiliul studențesc sunt unele dintre oportunitățile din școala de mijloc.Întâlniți oameni noi (sau bătrâni în moduri noi) și să vă descoperiți pasiunile și ceea ce puteți realiza noul, mai matur.
    • Practica un sport.Încercați pentru echipa de baschet sau de fotbal.Chiar dacă ajungeți la călărirea bancului, vă veți bucura de camaraderie și de concurență.
    • Voluntar.Faceți un pickup de gunoi sau ajutați la configurarea unei vânzări de coacere pentru o cauză bună.Recrutați prieteni vechi și noi pentru cauza.Nu vă fie frică să luați inițiativa.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 18
    2. Alege-ți prietenii cu înțelepciune. De îndată ce ați lovit școala de mijloc, veți fi amestecați cu copii noi, precum și cu copiii mai mari. Veți avea oportunități de a vă conecta cu persoanele care par a fi interesante și noi. Dar în anii tăi Preteen și adolescenți, este important să vă înconjurați cu oameni pozitivi, de susținere. Prietenii pe care îi ai în școala de mijloc sunt indicatori buni ai cât de bine veți reuși în următorii ani, deci alegeți cu înțelepciune.
  • Dacă vă simțiți ca un "prieten" nu este foarte frumos cu tine, discutați cu ea despre asta. Dacă nu își schimbă căile, este probabil mai bine, pe termen lung, să meargă mai departe.
  • Asigurați-vă că rămâneți departe de ceilalți care sunt nepăsători și au probleme foarte mult. Chiar dacă ei sunt prietenii tăi, nu-ți lăsa să te ducă cu ei și, eventual, să-ți pun în pericol succesul academic sau alte relații și prietenii.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 19
    3. Invata despre relații sănătoase. În școala de mijloc, copiii se confruntă cu pubertatea Full Force și Hormoni încep. Probabil că vă gândiți la acel băiat sau fată drăguț și dacă ați putea începe să întâlniți. Este important în acest timp pentru a înțelege ce arată o relație sănătoasă. Studiile arată că școlile de mijloc se confruntă cu hărțuire sexuală și de a da naștere violenței la rate ridicate, parțial pentru că nu recunosc ceea ce este adecvat sau nu.
  • Relațiile sănătoase încep cu respect, încredere și prietenie. De asemenea, trebuie să vă simțiți liberi să aveți alți prieteni și să fiți independenți.
  • Nu vă simțiți presați să începeți să întâlniți încă. S-ar putea să simți că pentru că prietenii tăi se întâlnesc, ar trebui să fii prea. Dar unele studii arată că atunci când începeți să întâlniți prea devreme, atenția dvs. se întoarce de la cadre universitare și puteți să vă mai plătiți mai rău în munca școlară.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 20
    4. Dați altor persoane o șansă.Oamenii se schimbă pe măsură ce devin adolescenți.S-ar putea să fie că un copil pe care l-ați cunoscut de ani de zile, dar niciodată nu au fost cu adevărat prieteni, a devenit o potrivire naturală pentru cei mai în vârstă.
  • Adolescenții se par în mod natural să se organizeze în grupuri sau clicuri asemănătoare.Acest lucru nu este întotdeauna un lucru rău, dar nu fi prea rapid să judecați și să excludeți oamenii.Fiți primiți și inclusiv altor persoane. Setați un exemplu pozitiv.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 21
    5. Nu fi niciodată un bully.Tratați alți oameni cu bunătate și prietenie. Puneți-vă în pantofii celeilalte persoane înainte de a spune sau faceți ceva rău.
  • Stați în sus pentru alții dacă vedeți agresiunea. Nu stați și lăsați alții să fie agresați.Dacă sunteți agresați sau vedeți că se întâmplă cu altcineva, raportați-o unui profesor. Bătrânirea nu este un comportament acceptabil.
  • Partea 5 din 7:
    Obținerea de sprijin
    1. Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 22
    1. Solicitați sfatul părinților dvs.Anii de școală medie sunt despre momentul în care începeți să vă simțiți ca și cum puteți face totul pe cont propriu. Dar ține minte că există o mulțime de oameni din jurul tău care sunt gata și dispuși să ajute. Părinții dvs. sunt mari resurse, credeți sau nu. Au trecut prin multe dintre aceleași lucruri pe care le treci acum.
    • Cereți sfaturi cu privire la lucrurile cum ar fi luarea de note în clasă, studiind pentru teste sau chiar să rămână în afara necazurilor (GASP)!
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 23
    2. Adresați-vă fraților mai mari despre experiențele lor. Frații și surorile mai mari au trecut mai recent prin intermediul școlii de mijloc. Probabil că vor avea sfaturi bune despre cum să se ocupe de fiecare profesor, la care linia de prânz să aleagă și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată Fiți un succes în școala de mijloc Pasul 24
    3. Discutați cu profesorii dvs. în mod regulat. La începutul anului școlar, discutați cu fiecare dintre profesorii dvs. despre așteptările de clasă și ideile despre cum să faceți bine în clasă.Continuați să discutați cu profesorii dvs. pe tot parcursul anului pentru a vă asigura că vă întâlniți așteptările. Este important să vă asumați responsabilitatea pentru învățarea voastră.
  • Cunoașteți și alți adulți la școală, de la administratori și consilieri de orientare la asistenții medicali și bibliotecari.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 25
    4. Discutați cu consilierul școlar când aveți nevoie de ea. Nu există nici o rușine în căutarea ajutorului când aveți nevoie de ea. Consilierul școlar este acolo pentru a vă ajuta și este foarte informat despre problemele care sunt îngrijorătoare pentru școlile de mijloc. Această persoană vă poate oferi îndrumări cu privire la provocările academice, precum și problemele sociale și personale.
  • Daca ai Gânduri de sinucidere, suna Linia telefonică de prevenire a prevenirii sinuciderii la 800-273-Talk (8255).
  • Partea 6 din 7:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată Fii un succes în școala de mijloc Pasul 26
    1. Obțineți o mulțime de odihnă. Viața devine mai ocupată în școala de mijloc și va continua să devină mai ocupată după aceea.Fiind odihnit, actualizat, energizat și concentrat este cel mai bun mod de a rămâne înaintea curbei. Corpul tău continuă să crească și să treacă prin schimbări. Aveți nevoie de o odihnă adecvată pentru a funcționa la cele mai bune. Dacă programul dvs. este deosebit de ocupat, utilizați o mulțime de energie în timpul zilei și trebuie să o înlocuiți. Scopul de a obține opt la nouă ore de somn în fiecare noapte.
    • Dacă aveți probleme la culcare, opriți toate ecranele cu aproximativ 15 până la 30 de minute înainte de culcare.Studiile arată că creierul dvs. este angajat atunci când vă uitați la informații pe un ecran, ceea ce poate contribui la dificultatea de a se culca.
  • Imaginea intitulată Fii un succes în școala medie Pasul 27
    2. Mănâncă bine. Nutriția corectă vă va ajuta memoria, concentrarea, starea de spirit, nivelul de energie și imaginea de sine. Acestea sunt toate componentele importante ale unui student de școală de succes.Astfel săriți mașina de vânzare și mâncați alimente reale. Încercați să obțineți o mulțime de fructe și legume, proteine, cereale integrale și lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Stați departe de alimentele prelucrate și prăjite, precum și alimentele care sunt bogate în zahăr rafinat.
  • Începeți ziua cu un mic dejun bun. Studiile arată că un mic dejun bun vă va ajuta să vă îmbunătățiți performanța la locul de muncă pe tot parcursul zilei. Încercați un fruct și un smoothie de iaurt, ovăz sau ouă și un toast.
  • Image denumită să fie un succes în școala de mijloc Pasul 28
    3. Obțineți exerciții fizice regulate. Exercitarea regulată este o modalitate excelentă de a reduce stresul, crește funcția creierului și pentru a vă îmbunătăți starea de spirit. Copiii și adolescenții ar trebui să obțină cel puțin 30 de minute de exercițiu în fiecare zi. Săriți TV după școală și în schimb, mergeți spre o plimbare cu bicicleta cu un prieten.
  • Imaginea intitulată Fi un succes în școala medie Pasul 29
    4. Rămâneți pozitiv.Vor fi momente când se pare prea mult - prea multă temă, prea multă presiune sau prea mulți copii enervanți în clasa engleză.Dar știți că puteți și o veți face.Păstrați-vă obiectivele în minte și concentrați-vă asupra a ceea ce trebuie să faceți pentru a le atinge.Puteți fi un succes.
  • Veți găsi lucrurile pe măsură ce mergeți. Învățați prin încercarea și, uneori, nu reușiți și întotdeauna prin recuperarea și încercarea din nou.
  • Partea 7 din 7:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 5
    1. Găsiți o activitate potrivită pentru dvs. Luați în considerare interesele, abilitățile și timpul liber disponibil pe care îl aveți mai întâi, apoi decideți ce activități se potrivesc cel mai bine. De exemplu, dacă doriți să faceți o diferență în școala dvs. de mijloc, luați în considerare guvernul studenților. Dacă vă place să alergați, vă puteți alătura echipei de transport. Există mai multe oportunități decât oricând să încercați lucruri noi în școala de mijloc, deci profitați de ei.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 6
    2. Alăturați-vă unui sport. Unele sporturi sunt deschise, cum ar fi trans-țara și înotul, astfel încât pot exista cât mai mulți oameni într-o echipă ca vrea să se alăture. Unele echipe care pot avea doar un anumit număr de jucători care au nevoie încă de manageri de echipă care pot sprijini echipa în timp ce lucrează la îmbunătățirea abilităților lor.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 7
    3. Alăturați-vă unui club academic. Cluburile academice reprezintă o modalitate excelentă de a afla mai multe în timp ce faceți prieteni și distracție. Există cluburi pentru știință, artă, muzică, istorie, matematică și mai mult. Veți putea petrece timpul cu profesorii care cunosc multe despre subiecții pe care îi predau și alți studenți care vă împărtășesc interesele.
  • Imaginea intitulată are succes în școala medie Pasul 8
    4. Frecventați funcțiile școlare. Școlile de mijloc vor avea dansuri școlare, spectacole și alte evenimente pentru studenți să participe și să socializeze. Este o mare oportunitate de a face prieteni noi și de a vă arăta talentele.
  • Imaginea intitulată are succes în școala de mijloc Pasul 9
    5. Rămâneți conectat cu prietenii dvs. Faceți planuri cu prietenii dvs. să vă întâlnească cu ei în timpul prânzului. Canteria este un moment bun pentru a socializa, deci asigurați-vă că ați lăsat prietenii să știe că intenționați să vă petreceți prânzul cu ei înainte de perioada de prânz. În acest fel, le puteți salva un loc, sau pot salva unul de la dvs. Fiind cu prietenii face ca prânzul mult mai plăcut decât să stea cu străini sau să mănânce singur.
  • sfaturi

    Urmați regulile și politicile școlii. Nu vă faceți în necazuri inutile.
  • Dacă aveți probleme cu finalizarea temelor sau focalizării, apoi recompensați-vă când veți obține totul făcut.
  • Planificați-vă pentru a doua zi în fiecare seară înainte de a merge la culcare. Alegeți hainele și împachetați materialele.
  • Fiți respectuos și nu vorbiți în timpul clasei - anunță și profesorul și colegii de clasă!
  • În școala de mijloc, sunteți obligat să fiți stresați. Dacă sunteți stresat, discutați cu cineva în care aveți încredere.Chiar dacă persoana respectivă nu vă poate ajuta, vorbind despre asta vă va face să vă simțiți mai bine.Rămâneți pozitiv!
  • Nu faceți ceva greșit doar pentru că îl vedeți pe alții să o facă.
  • Nu fi intimidați de acțiunile colegilor. Fii tu și alegi prietenii tăi înțelepți.
  • Când profesorul dvs. vă spune să citiți un extract lung pentru teme, puneți urșii gumni în diferite locuri pe tot parcursul extractului. Apoi, când ajungeți la ursul gumei, răsplătiți-vă cu un tratament.
  • Dacă terminați mai devreme sarcini, utilizați acel moment pentru a face temele.
  • Asigurați-vă întotdeauna să examinați notele înainte de a avea un test. De asemenea, ați putea avea unul dintre colegii dvs. pentru a vă revizui și notele. Uneori, un al doilea ochi "este mai bun la observarea oricăror erori care ar putea exista.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar