Cum de a decora un rezervor de pește

Obținerea unui pește nou și un acvariu este foarte interesant, iar adăugarea de decorațiuni este jumătate din distracție! Când sunt atât de multe de ales, poate fi greu să alegeți exact cum doriți ca rezervorul dvs. să se uite. Începeți din partea de jos și deplasați în sus pentru a vă face rezervorul un paradis pentru creaturile dvs. subacvatice.

Pași

Metoda 1 din 11:
Săriți un substrat împreună pentru un aspect mai curat.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 3
1. Majoritatea peștilor nu au nevoie de nisip sau pietriș, astfel încât să puteți săriți dacă doriți. Acesta va păstra rezervorul dvs. mai simplu și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la menținerea nisipului sau a pietrișului.
  • Unele pești, cum ar fi raze, au nevoie de nisip pentru a îngropa. Dacă dețineți un pește care îi place să se îngroape, veți avea nevoie de un substrat.
Metoda 2 din 11:
Încercați pietriș pentru majoritatea peștilor și nisipul de acvariu pentru burieri.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 1
1. Nisipul și pietrișul de acvariu vin într-o mare varietate de culori. Puteți alege preferatul dvs. bazat pe modul în care doriți ca acvariul dvs. să se uite și ce creaturi intenționați să aveți în interior.
  • Alegeți nisipul pentru anghilă, cuțifele și raze. Nisipul este bun pentru anghilă, deoarece tind să rămână în partea de jos. Razele au nevoie de nisip pentru că se îngropă în ea. Dacă aveți o rază, totuși, veți avea nevoie de o mulțime de spațiu pentru mișcare.
  • Încercați culori stratificate de nisip pentru un efect vizual distractiv.
  • Dacă aveți un rezervor de apă sărată, utilizați nisip simplu. Nisipul colorat nu va ține bine în mediul sarat.
Metoda 3 din 11:
Adăugați pietre pentru a vă oferi peștelui un habitat distractiv.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 4
1. Rock-urile sunt o modalitate distractivă de a adăuga decorațiuni naturale la acvariul dvs. Puteți utiliza Rock Lava, cuarț, lemn pietrificat sau chiar ardezie.
  • Rock Desert Rock, Miere Onyx, Zebra Rock, Ice Rock, sau Rock Rainbow sunt toate opțiunile bune pentru un acvariu colorat.
  • Rochiile mari cu straturi și crăpături pot da tancului dvs. dimensiune suplimentară (și dați peștelui dvs. un loc unde puteți ascunde).
  • Puteți cumpăra roci dintr-un magazin de animale de companie, fie puteți apuca roci naturale atâta timp cât acestea nu sunt de bază (versus acid). Pentru a vă testa rocile, înmuiați-le în apă timp de câteva zile, apoi testați pH-ul apei pentru a vă asigura că este sigur pentru peștele dvs.
  • Dacă aveți un rezervor de apă sărată, luați în considerare utilizarea coralului în loc de rocă.
  • Întotdeauna curățați-vă rocile naturale prin fierberea timp de 10 minute înainte de a le pune în rezervor.
Metoda 4 din 11:
Utilizați lemn de pluș pentru o atingere naturală.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 5
1. Dacă doriți un simț mai asemănător oceanului, această decorare este pentru dvs. Puteți găsi lemn de plumb de-a lungul râurilor sau plajelor, precum și într-un magazin de animale de companie.
  • Verificați pentru a vă asigura că nu există nimic care trăiește în lemnul de ploaie înainte de ao lua.
  • Spălați și fierbeți tot ce vă ridicați în afara înainte de ao pune în rezervorul de pește pentru a evita răspândirea bacteriilor.
  • Plasați o bucată mare de lemn de ploaie în centrul rezervorului dvs. sau presărați câteva mai mici în jurul marginilor.
Metoda 5 din 11:
Creați un mini ocean cu cochilii de mare.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 6
1. Big, mic și mijlocii pot face rezervorul dvs. să se simtă oceanic. Puteți găsi cochilii de-a lungul plajei, în râuri sau lacuri sau într-un magazin de animale de companie.
  • Nu utilizați cochilii într-un rezervor de apă dulce. Cojile pot adăuga calciu la apa care perturbă echilibrul natural al acvariului.
  • Verificați animalele din coajă înainte de a le lua acasă.
  • Întotdeauna spălați-vă și fierbeți cojile timp de 10 minute înainte de a le pune în rezervor.
  • Utilizați cochilii de culoare portocalie sau roșiatică pentru a crea o sirenă "Acasă" Prin deschiderea cochiliei și plasarea unei sirene de noutate în carcasa inferioară.
  • Seashells vin în cea mai mare parte în alb, galben, maro, roșii, rozuri și portocale, deci păstrați-vă în minte atunci când construiți schema de culori.
Metoda 6 din 11:
Adăugați o culoare cu plante vii.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 7
1. Alegeți plantele acvatice care se dezvoltă sub apă pentru rezervorul dvs. Îngropați rădăcinile din substratul dvs., astfel încât plantele dvs. să poată alimenta și să crească în timp.
  • Cryptocoryne Wendtii Red, Marimo Moss Ball, Java Moss, Sword Amazon, și Java Fern sunt toate plantele bune pentru a începe cu.
  • Încercați să utilizați o varietate de plante cu diferite forme de frunze pentru a vă face rezervorul să arate interesant. Puneți plantele mai înalte în spate și cele mai scurte în față, astfel încât să puteți uita în continuare la critters.
  • Ca plante vii mor, ele pot afecta calitatea apei din sistemul dvs. Țineți un ochi pe ele și scoateți-le din rezervor dacă acestea se uită la uscat.
  • Plantele consumă azot și produc oxigen, care vă poate ajuta peștele să respire sub apă.
Metoda 7 din 11:
Du-te pentru plante de plastic pentru longevitate.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 8
1. Plantele din plastic pot arăta destul de real, și nu vor muri vreodată. Puneți aceste plante în substrat în partea de jos a rezervorului pentru a le păstra în poziție verticală.
  • Puteți utiliza plantele dvs. pentru a vă ascunde sistemul de filtrare sau pentru a adăuga dimensiune în jurul rocilor.
  • Asigurați-vă că cumpărați plante din plastic care sunt aprobate pentru rezervoarele de pește pentru a vă menține animalele în siguranță.
Metoda 8 din 11:
Scufundați în tema dvs. cu elemente de noutate din plastic.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 9
1. Comoara cufere, scafandri de plastic, iar sirenele sunt toate optiunile distractive. Puteți face o temă întreagă din câteva elemente sau să le presați pe parcursul pietrelor și plantelor pentru un pic de răutate.
  • Faceți rezervorul dvs. să vă simțiți ca fundul oceanului cu o navă de pirat și o comoară scufundată.
  • Sau, creați o lume fantastică cu o calmar, o sirenă și un caracatiță.
  • Cele mai multe elemente de noutate sunt tematice oceanice, astfel încât să fiți puțin limitat în ceea ce puteți găsi.
  • Asigurați-vă că utilizați articole din plastic care sunt în regulă pentru rezervoarele de pește. Alte materiale plastice se pot deschide în apă în timp.
Metoda 9 din 11:
Adăugați piese ceramice pentru un pop de culoare.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 10
1. Puteți crea o schemă de culori sau puteți seta starea de spirit cu ceramica dvs. capricioasă. Asigurați-vă că ceramica dvs. este nelegiuită și alimente în siguranță înainte de ao pune în rezervor.
  • Alegeți câteva bucăți cu o temă nautică pentru a accentua peștele rezervorului.
  • Pentru un pic de clasă și capriciu, luați în considerare câteva învățături și farfuri nepotrivite sau chiar un ceainic întreg (dacă rezervorul dvs. este suficient de mare).
  • Cani și alte feluri similare pot crea, de asemenea, locuri de ascundere pentru peștele dvs.
  • Puteți găsi ceramică la cele mai multe magazine de box.
Metoda 10 din 11:
Găsiți borcane vechi sau sticle pentru decorațiuni ieftine.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 11
1. Elemente ca acestea pot adăuga un pop de culoare în rezervorul dvs. pe un buget. Alegeți culorile luminoase, cum ar fi verde sau albastru, pentru a aluzia la culorile sticlei de plajă.
  • Curățați-vă borcanele sau sticlele cu atenție și scoateți eticheta și adezivul. Apoi, setați borcanul sau sticla pe partea sa pentru a da pește o zonă pentru a juca.
  • Sticla nu va scurge niciun produs chimic în apă, deci este o opțiune excelentă de a alege. În plus, reciclați!
  • Asigurați-vă că nu există margini ascuțite pe vechile sticle sau borcane înainte de a le pune în rezervor.
Metoda 11 din 11:
Legați-l împreună cu un fundal distractiv.
  1. Imagine intitulată Decorează un rezervor de pește Pasul 12
1. Fundalurile pot face cu adevărat rezervorul dvs. să se simtă ca sub apă. Alegeți unul la magazinul de animale de companie și trimiteți-l în spatele rezervorului dvs. pentru un aspect distractiv, acvatic.
  • Alegeți un fundal solid pentru un aspect mai curat sau du-te pentru o temă ocean pentru a rămâne cu aspectul tău subacvatic.
  • De asemenea, puteți face propriul dvs. fundal prin desen sau pictura pe o bucată de hârtie. Apoi, trimiteți-l în spatele acvariului, astfel încât să îl puteți vedea prin sticla clară.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Păstrați dimensiunea rezervorului în minte în timp ce căutați decorațiuni.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar