Cum se creează un cont irctc

Cateringul Indian Railway Catering și Turismul (IRCTC) permite înregistrarea online a locului pentru confortul pasagerilor. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cum să vă înregistrați pe site-ul IRCTC.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 1
1. Vizitați site-ul oficial IRCTC.
  • Imaginea intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 2
    2. Du-te la formularul de înregistrare. Când ajungeți la pagina de pornire a site-ului, accesați butonul "Înscrieți-vă" și faceți clic pe acesta pentru a ajunge la formularul de înregistrare. Completați detaliile importante.
  • Imagine intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 3
    3. Verificarea completă. Completați numele de utilizator. Asigurați disponibilitatea. Introduceți numerele mobile valide și ID-ul de e-mail. Parola și codul de verificare a contului vor fi trimise la e-mail sau la telefonul mobil. Faceți clic pe butonul "Trimiteți" și apoi "OK" pentru a continua procesul de înregistrare.
  • Imaginea intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 4
    4. Citiți secțiunea "Termeni și condiții". Faceți clic pe butonul "Acceptați" și, în curând, veți primi un mesaj mulțumit.
  • Imagine intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 5
    5. Finalizați procesul de activare. Pentru a vă activa contul IRCTC, "Codul de verificare" și "linkul de activare" sunt primite pe ID-ul SMS și Respectiv ID-ul de e-mail. Când vă deschideți e-mailul, veți primi o e-mail care vă recunoaște despre parola dvs. foarte confidențială și despre ID-ul de utilizator.
  • Imaginea intitulată Creați un cont IRCTC Pasul 6
    6. Faceți clic pe "linkul de activare" dat în e-mail. Mai târziu, este necesar un "cod de verificare mobilă". Deschideți mesajul și introduceți codul înainte de a face clic pe butonul "Trimiteți".
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar